Jump to content

uveta

The X
  • Posts

    717
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

5 Followers

About uveta

  • Birthday 08/03/1983

Retained

  • Member Title
    konacno 501!!!

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

7,625 profile views
  1. Obrnuo prvi put. Dostojan nastavak, ima dosta vise likova i kvestova, kojih pola nisam uspeo da uradim. Bosovima su ovaj put posvetili malo vise vremena, ima ih manje al kvalitet je daleko ispred DS2. Kamera i nakon 4 igre krs, ne znam kako je ne srede vise...
  2. Kakva je ovo S&M uniforma
  3. uveta

    Wasteland 2

    Predjoh je i ja pre par dana, nazalost pre nego sto je izasao ova drugi patch. Prva polovina igre odlicna, drugu ko da su odradili dve nedelje pre nego sto su diskovi otisli na stampu. U Holivudu mi je npr. ostala gomila neresenih kvestova, sve iz razloga sto je kljucni NPC nestao sa lica zemlje... Poslednja dva sata se ide samo iz jedne borbe u drugu, izem ti kraj :P Sacekao bi jos koji patch, pa bi probao jos jednom.
  4. uveta

    Dark Souls 2

    Sto se blokiranja i rolanja tice, ove statistike su ti bitne :) Equipment load: sto ti je veci procenat opterecenja, to ce ti sporije ici roll. Preko 70-80% ti ne bi ni preporucivao da se valjas po zemlji, presporo je i ostavlja te previse otvorenim Agility utice samo na broj frejmova u kojima si imun na stetu tokom rolla. Nizak agility - izbegavas udarac samo u kratkom periodu oko sredine rolla, visok agility - period je mnogo duzi Poise: utice na kolicinu stamine koju gubis prilikom blokiranja stitom; sto ti je veci poise manje stamine ce ti skidati protivnicki udarci, kada ih uspesno blokiras; dobar deo srednjih i svi tezi oklopi ti povecavaju poise U sustini, ako si vec krenuo sa knightom i hteo bi da koristis stit, dizi staminu i poise kako god mozes i blokiraj ih do besvesti. Takodje, ako ti dizanje stita traje predugo, vidi da li ispunjavas uslov za snagu da ga nosis. U svakom slucaju blokiranje stitom nije iste sekunde kako pritisnes dugme, obicno traje 0.5-1 sekunde u zavisnosti od stita.
  5. Moj predlog bi ti bio Hamachi + windowsov Remote Desktop Connection
  6. uveta

    sta da igram :c

    I zapamti, voda se na nemackom kaze wasser
  7. uveta

    Fallout New Vegas

    Fina je igra, morace ovo jos malo da se istestira. Inace precice za pipboy su F1, F2 i F3, jos od obliviona
  8. Devojka je imala slican problem, znaci radi ekran al se jedva vidi slika. Invertor je riknuo, u ovlascenom servisu su uzeli 35e. Kapiram da bi u srbiji moglo da bude jos manje.
  9. Jel probao neko sa nemcima da igra? Bizmark + onaj treci policy sto daje bonuse na armiju i u borbi protiv varvara = vojske kolko oces
  10. Dobra je igra, dobra je. Dopada mi se sto nije retard friendly, vec stvarno moras malo i da razmisljas oko zadataka i nema magicne zelene strelice da te vodi svuda. Nego jedno pitanje:
  11. Metoda koju pokusavas da koristis je iz 2.0 verzije .neta, .net 3.5 koristi bas nju. Probaj da dodas u reference svog projekta ispravnu verziju System komponente, znaci da ne koristi verziju 4.0, vec 2.0.
  12. Evo da dam i ja svoj mali prilog, za igrace sa automata iz stare skole. http://www.arcadeaid.com/challengingstage/quiz.htm
×
×
  • Create New...