Jump to content

Slađan

The X
  • Posts

    7,585
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Slađan last won the day on February 13 2014

Slađan had the most liked content!

Reputation

1,022 Kole

3 Followers

About Slađan

  • Birthday 01/21/1984

Retained

  • Member Title
    Додирник!

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    RuR
  • Omiljene igre:
    Half-Life, System Shock 2, Assassin's Creed
  • Lokacija:
    Serbia

Recent Profile Visitors

35,765 profile views
  1. poyy, kakoe http://i.imgur.com/xPVRAVH.jpg http://www.fmk.singidunum.ac.rs/vesti/clanak/230-besplatne-radionice-za-srednjokolce-na-fmk/
  2. pa pošto je ovo postao true Ana.rs forum, može realno oko svega da se raspravlja samo ako se nađe dovoljno njih sa peskom u vaginama da se nešto žale. A ono, nema potrebe za ikakvom daljom diskusijom (što ne znači da je neće biti, samo ja odbijam da budem aktivni deo nje), pošto je porota očigledno rešila minusima da sam kriv, džabe i ja trošim struju i slova pokušavajući da kažem da nisam. Drugim rečima, protraćili smo dve strane foruma na moje gluposti koje je Vića pogrešno razumeo po običaju i preuveličao jer je prosto takva osoba. ne bih stiju ikad stavio na ignore!
  3. nemoj sad da se vadiš. Ja sam tu sa picom samo naveo koncept, a ne moje želje i da ja tu picu naručujem sa namerom da je ne platim, a da je svejedno dobijem.
  4. očigledno stija kao advokat ne razume izraz "predumišljaj".
  5. Mnogo si ti Vićo tu preptostavio i doneo neke neosnovane zaključke na kojih si krenuo da mi pridikuješ, a koji nisu prosto tačni niti znaš šta pričaš i dosta "činjenica" si izvukao iz dupeta po običaju jer preuveličavaš kao neka žena, a mene baš boli da se pravdam i ispravljam šta si sve pogrešno skapirao jer ne verujem da će imati ikakvog uticaja na tvoj razvoj. Dodaću samo kratko - nije ni jednom bio amazon (mada sam i tamo dobio jednom refund jer su oni napravili grešku i sami mi ponudili, doduše bila je digitalna kupovina), nisam ni jednom predumišljajno refundirao pare, niti je treking radio u pola slučajeva da bih to mogao da uradim valjano već se prosto tako namestila situacija. No, bitno da si mi objasnio.
  6. nisam nešto primetio da sam se ukopao i na prvom mestu, al ae.
  7. ja ispadoh zločinac što pratim pravila sajta na kom kupujem i volim pare pride :P
  8. pa ono, pare :D ko kad naručiš picu pa zakasni pet minuta i ne platiš, jelte.
  9. pa primera radi, kupiš nešto i na sajtu stoji u uslovima da ako za 45 dana primiš predmet (negde je manje, negde više), daju (auto)refund. Ako carina reši na svoju ruku da odugovlači, i prođe 45 dana, ti nisi primio predmet, nisi potpisao da si primio, iako je on u zemlji. Pošalješ mejl da nisi primio, tražiš refund jer je prošlo 45 dana, ti predmet nisi dobio, ostalo te ne interesuje. A carina i pošta ih boli kurac da vraćaju predmet sad preko pola sveta. Meni je tako stigla jedna knjiga dva puta, jer je prva otišla greškom do dal beše zanzibara ili tako nešto. Drugi put su mi dali refund jer mi nije stiglo u propisanom roku, a tri dana kasnije mi poštar doneo pošiljku. To mi se desilo bar dva puta tako da dobijem refund, a predmet stigne par dana kasnije.
  10. meni su dve stvari (veće i manje) stigle u nekom normalnom roku iz kine, jedna pre dve nedelje, jedna pre par dana. Ali kad sam gledao treking, fazon stiglo je posle tri dana u srbiju od narudžbine, a onda je čučalo nedelju, dve na carini. A pored "odličnog" rada domaće carine, interesantno je što čovek uopšte primeti da nešto nije u redu :D Ima tu i jedna dobra stvar, većina normalnih sajtova i internet autleta daje refund ako vam predmet ne stigne u nekom realno normalnom roku od 30-45 dana od dana poručivanja. Tako da ako carina zadrži sa namerom da vam isporuči kasnije, možete da tražite povrat para kada prođe taj rok, plus da vam možda stigne to što ste kupili malo kasnije. Meni se to i bez štrajka desilo par puta.
  11. hahaahaa, e jao ta televizija :D i srbija :D
  12. Over the Garden Wall - http://www.imdb.com/title/tt3718778/ Vau. Nisam očekivao da će mi dva sata miniserije sa današnjeg Cartoon Networka ovako lepo leći ali jesu, progutala me serija već posle prvih pet minuta. Ima deset epizoda po 11 minuta, što dođe malo manje od dva sata. Ilajdža Vud daje glas glavnom liku, a ceo crtani ima šmek onih oldskul Iwerks/Fleischner crtaća samo je priča dosta bolja i atmosfera je čudnija. Neočekivano dobar kvalitet na CN-u. Inače nisam hteo da postujem u serije, nekako je ipak jedna celina svih tih deset epizoda, a u pitanju je mini-serija za koju ni ne vidim baš neku drugu sezonu ili slično... mada bih voleo. Veoma odgovora ocena od 9.3 na imdbu..
×
×
  • Create New...