Ramirez Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) cenim da ste svi videli markov topic, i da ste dali podrshku tamo... ali situacija je jako teshka i mozhda ima nachina da malo konkretnije pomognemo drugu. u dogovoru sa adminima sam reshio da pokrenemo malu akciju koja bi nas sa slanja poruka podrshke preselila na ulicu. Plan je sledetji: treba da skupimo jednu masu ljudi sa RuR-a koji bi bili voljni da odvoje jedan dan (dogovorom bi odluchili koji dan, ali najbolje bi bilo u petak/subotu jer tad ima najvishe ljudi na ulici) da pomognu marku. Nashli bi se svi u centru i podelili u manje grupe (svaka grupa bi delovala u nekom delu grada) koje imaju za cilj da podele shto vishe letaka/flajera u svom delu grada. -grupe 1 za Zemun, 2 za Novi Beograd (novi/stari merkator i piramida), 2 za uzhi centar grada, 1 za sajam, 1 za bulevar, 1 za Vrachar, 1 za Slaviju... to je to, osim ako nema neko da predlozhi josh koju lokaciju. broj ljudi po grupi tje normalno zavisiti od ukupnog broja ljudi koji se prikljuchi akciji. -flajeri ukoliko bude zadovoljavajutj odaziv na ovom topicu datjemo nekom ko zna sa grafikom da kreira neki ql flajer koji tje sadrzhati sve potrebne informacije i koji tje biti primamljiv za oko. Ovde pricham o Beogradu, ali nek se jave i panchevci i novosadjani ako zhele pa mozhda neshto organizujemo i tamo. p.s. zamolio bih sve rur-ovce koji bi se prikljuchili akciji da na ovom topicu to i napishu kratko i jasno, i da zbog preglednosti ostave samo taj jedan post i njega po potrebi edituju. Znachi, samo odgovori tipa "da ja sam za", pa kad se dogovorimo oko samog datuma... ako neko bude bio sprechen taj dan i slichno da edituje post. Edited November 17, 2005 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Dobra ideja,nadam se da će uspeti. za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Podrzavam akciju sasvim, rado cu doci ako budem bio slobodan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 evo organizatoru se stavljam na raspolaganje subotom (ostalim danima radim po ceo dan) nek me kontaktiraju i dolazim. (samo mi recite bar dva dana ranije ako moze) P.S.Ako treba da se pomogne oko casha da se svi ti flajeri naprave dajem ufur. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 I'm in. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 I'm in. ← zeki, aj ti tuci ljude za pare... onako krupan i na brzo oshishan... mislish da ce da ti poveruju :) btw. rado bi se i ja ukljucio u akciju al... jebiga nisam u zemlji, morao sam da pobegnem zbog nekih problema... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ja sam za ... ( zemun ) btw, da dodam ... mislim da bi bilo ok da svako od nas ko ucestvuje u akciji da min. 100 din ? Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Count me in. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ako hocete u ns da poshaljete im in Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 im in, samo da mi ne potrefite radno vreme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ako hocete u ns da poshaljete im in ← Ako lagu posaljete , dajte i meni pa da delimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Znam da se u ovakvim situacijama ne kaze hvala, ali znajte da mi znaci to sto radite... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Ja sam rekao Ramirezu i Noodleu da cu, u slucaju da se dovoljan broj ljudi odazove za ovako nesto, prvo iscimati nekoga da uradi "prelom" odnosno idejno resenje tog letka, a pokusacu da se malo raspitam kod nekih stamparija koje znam da li su voljne da tako nesto urade za dzabe, uz popust ili tome slicno, imajuci u vidu povod. Pa ako ispadnu "sisice malene" © bole, sta da se radi, iskeshiracemo mi nekako. Inache treba isto tako razmisliti kako ce se taj novac skupljati. Znaci da li se ide na fazon da na letku pishe broj racuna i slicno i kao hvala dovidjenja, ili bi se o istom trosku to skupljalo? Jer je stos u sledecem - opcija jedan daje neki vid "ozbiljnosti" prici i ljudima uliva neko poverenje da u pitanju nije prevara (iako svako moze da otvori racun i kazhe da je to za humanitarne svrhe), dok opcija dva omogucava da se ljudi odma' do'vate dzepa i daju kesh, iz prostog razloga sto mozda nemaju vremena da sad idu u postu, to uplacuju, levo desno. Slican princip kao one cestitke za Zvecansku - skroz nisam siguran da bih imao vremena da sad idem i uplacujem preko racuna za tu decu, ali ovako sam kupio xy tih cestitki u raznim navratima prolaska kroz grad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 18, 2005 Author Report Share Posted November 18, 2005 Inache treba isto tako razmisliti kako ce se taj novac skupljati. Znaci da li se ide na fazon da na letku pishe broj racuna i slicno i kao hvala dovidjenja, ili bi se o istom trosku to skupljalo? Jer je stos u sledecem - opcija jedan daje neki vid "ozbiljnosti" prici i ljudima uliva neko poverenje da u pitanju nije prevara (iako svako moze da otvori racun i kazhe da je to za humanitarne svrhe), dok opcija dva omogucava da se ljudi odma' do'vate dzepa i daju kesh, iz prostog razloga sto mozda nemaju vremena da sad idu u postu, to uplacuju, levo desno. Slican princip kao one cestitke za Zvecansku - skroz nisam siguran da bih imao vremena da sad idem i uplacujem preko racuna za tu decu, ali ovako sam kupio xy tih cestitki u raznim navratima prolaska kroz grad. zapravo o ovome sam i sam razmishljao, i pala mi je na pamet neka klinachka i neozbiljna fora nazhalost. kad bi mogli da sastavimo neki "dokument" koji bi noodl potpisao i koji bi iskopirali u dovoljno kopija pa te kopije overili u opshtini ili sup-u, pa sa tim "dokumentom" itji u akciju radi verodostojnosti pri davanju kesha na ruke... iskreno, ne razumem se dovoljno pa ako neko ima ideju nek se javi, mada mi jedno ipak upada u ochi... mi netjemo bash svaki dan itji po gradu i razbijati te letke (iz objektivnih razloga, ne zato shto to ne zhelimo), pa je bolje da se fokusiramo na taj zhiro rachun, a ako neko da i na ruke super. i upavo zbog toga shto si rekao da dosta ljudi mrzi da se cimaju da uplate, iako mozhda zhele (shto je bezveze, ali tako je jbga), bi bilo super da ih sam flajer animira da delaju a ne da ga bace u smetje. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 bolje na rachun ipak.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 definitivno bolje nego pare na ruke, zbog kredibiliteta. i'm in, ali samo ako mi date da se druzhim sa zekijem ili santijem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Rachunajte i na mene ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Ok i'am in :) I definitivno mislim da je bolje preko racuna nego kes na ruke jer su nasi ljudi mnogo nepoverljivi na tu kombinaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 e a jel ima tih flajera gotovi? ici ce ortak u be ge ovog vikenda pa da pokupi Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Рачунајте и мене. Тренутно имам неку врсту грипа (!?), али ту сам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Ako je to ovaj vikend nisam u gradu :((((( ako je sledeci tuj sam pa ono ko ide Lagisha Longley ja ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Ja sam za, ako sam slobodan...mada, potrudicu se da oslobodim vreme svejedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 definitivno ne ovaj vikend, jer se niko nije spremio.. mozhda bi chak i sledeci bio blizu... @lag: nemamo josh flajere:) @cali: mozhe, ti i ja pokrivamo knez, sve ribice na koje naletimo, ima da uplate 100% :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 ako treba da se odradi dizajn flajera mogu ja to da uradim. Nije mi tesko, naci cu vreme preko vikenda. Samo mi recite sta treba da pishe Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 definitivno ne ovaj vikend, jer se niko nije spremio.. mozhda bi chak i sledeci bio blizu... @lag: nemamo josh flajere:) @cali: mozhe, ti i ja pokrivamo knez, sve ribice na koje naletimo, ima da uplate 100% :) ← ne bih rekao. bez mene ne verujem. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts