ad1 Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 dokle ste? :) sinoc je Bloodrage @ Dunemaul Horde ubio 4. boss-a Garra sve u svemu extra je bilo .. 3-4 wipea, nista strasno:) ali zato 14 epica ;) loot: http://pts.bloodrage.pl/rtable.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Nice Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 chekaj Garr vam je bacio 14 epica? jeeebemti Mohi onaj hyper mnogo taji od nas =o) mislim broadcastovao je 2 ili 3 stvari...GS helm, onaj dagger i sta josh? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Ehmm ljudi postoji li set koji u sebi sadrzi oruzje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 mi na burning legionu smo stigli do ragnarosa u mc, ubili azuregosa, 38% onyxia best try Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 chekaj Garr vam je bacio 14 epica? jeeebemti Mohi onaj hyper mnogo taji od nas =o) mislim broadcastovao je 2 ili 3 stvari...GS helm, onaj dagger i sta josh? ← Mc bossovi dropuju 2-3 epica, ovi su verovatno dobili 14 epica ukupno u tom mc runu do garra. Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ad1 Posted June 28, 2005 Author Report Share Posted June 28, 2005 chekaj Garr vam je bacio 14 epica? jeeebemti Mohi onaj hyper mnogo taji od nas =o) mislim broadcastovao je 2 ili 3 stvari...GS helm, onaj dagger i sta josh? ← u citavom MC run-u je dropalo 14 epica :) iz Garra je ispala Arcanist Crown i jos 2 epica za shamana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 aaa onda dobro =o) istripovaste me =o) inache mislim da je dal'rends arms jedini weapon set Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Ima dva epic weapon seta kolko ja znam jedan je dal rends koji se sastoji iz main i off handa i daje 50 att power kao set bonus a drugi sam zaboravio kako se zove i sastoji se iz jedno 5 delova .... ne secam se tacno koji al je tipa dva oruzja pojas i tako dalje .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Ima dva epic weapon seta kolko ja znam jedan je dal rends koji se sastoji iz main i off handa i daje 50 att power kao set bonus a drugi sam zaboravio kako se zove i sastoji se iz jedno 5 delova .... ne secam se tacno koji al je tipa dva oruzja pojas i tako dalje .... ← Dal rend je plavi set koliko ja znam :) Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Jest da dal rends je plavi ... nisam siguran mislim da je ovaj drugi epic i da dropa od azuregosa i ima nesto tipa sansa da slowuje ili tako nesto nisam siguran itd itd Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Mi smo na sm roknuli ragnarosa, ali pre patcha ... inace nisam bio na tom killu i gadno sam se razocarao :( Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadorc Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Mi smo ubili Golemagga ,sutra idemo na majordoma i mozda Ragnarosa.Ako ne ove nedelje sledece sigurno.Onyxiju ubijamo svaki 5 dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorbidPagan Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 (edited) Ragnaros je uzasno tezi posle patcha. Najaci guild na nasem serveru ga jedva doveo do 28% posle patcha. I ima jos jedan (epic) set koji sadrzi oruzje, zove se Spirit of Eskhandar. Molten Core. Edited July 3, 2005 by MorbidPagan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajon Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 poslije patcha knockback owns spirit of eshandar ima 4 dijela 2 u mc 1 kazzak 1 azurgros, barem kolko se meni cini, mozda grijesim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorbidPagan Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Pa donegde ;D Jedan je u MC, 1 Azuregos, 1 Kazzak i jedan kod Onyxia-e. Inace sviga mi se set bonus: 1% chance on a critical hit to call forth the spirit of Eskhandar to protect you in battle for 2 minutes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreatGuardian Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 1% chance on a critical hit to call forth the spirit of Eskhandar to protect you in battle for 2 minutes. ← Uuuu ovo zvuci STRAVA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 to je strashno redak proc znaci mora da udari critical i tek onda ima shansu od 1% da procuje, nevalja to .. :) 1% chance on a critical hit to call forth the spirit of Eskhandar to protect you in battle for 2 minutes. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Sto bi znacilo da ako recimo ima 20% sanse za krit , znaci da na svaki 5-ti otprilike ide onih 1% sto mu u prevodu dodje 0.2% sto je mnoooogo malo!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorbidPagan Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Ne znam za vas, ali ja nikad nisam video taj "Spirit of Eskhandar" tako da i ne znam koliko je mocan. Mozda je tako redak proc i opravdan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Mi smo ubili Golemagga ,sutra idemo na majordoma i mozda Ragnarosa.Ako ne ove nedelje sledece sigurno.Onyxiju ubijamo svaki 5 dan. ← Usao sam u njihov guild i prvi raid - onyxia :) Znaci ovi ljudi su roboti :) :), bilo nas je 31...lagano je pala Odmah posle nje MC - Lucifron i Magmadar - oboje su lagano pali a da niko nije poginuo :) I kad smo dosli kod Gaara vec je bilo kasno i popustila koncentracija, i posle prvog vipea smo ostavili za danas :) Btw svasta je ispadalo, a necu smeti da lutujem jedno min 7 dana :) Guild Fury - Silvermoon Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 2gi dan = Ubili smo sledecih 6 bossova, steta sto nisu snimali film kod 7og bossa, nevidjen fight ...Danas Majordomo i akobogda Ragnaros :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ubili smo Majrodomoa sinoc! Danas ide pwnage of teh n00b RagnaroZ. Btw instanca je bila resetovana, krenuli smo oko 18,30 i ubili 9 bossova do 2 ujutru. Konstantno je bio pun raid, cak se i cekalo na red...Ispadalo je sve i svasta, najvise za rogugove i castere. Steta nemam screenove ovde. Zadnja bitka s Majorom je bila neopisiva, ako je neko snimao film dacu vam likak. Inace ceo forum se tresao kolko smo se drali Wudu i ja :) :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts