mohican Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Jel 60% ili tri puta po 20% ? :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 26, 2013 Author Report Share Posted July 26, 2013 ne znam, pitajte draleta! peja i vitja sinergija kao sange i yasha heheee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Imam note skoro 2 godine i sasvim je dobro uradjen,nigde se nije ni izlizao niti sam imao bilo kakav problem sa njim sto se tice kvaliteta. Nisam imao nikakvu futrolu,imam samo zastitu preko ekrana i to je to. Dok ortak ima S3 i izlizan je svuda po ivicama. Sad planiram da uzmem note 2 kad mi istekne paket za metar dana,koji po izradi i kvalitetu deluje dosta bolje od prethodnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Bio u telenoru i reklamirao pregrevanje telefona. Zadrzali su isti 4 dana i dobio sam malopre potpuno nov ZTE Blade G koji radi bez problema sada i nema onakvih pregrevanja. Imas srece, meni je crkla ploca na S3 a kad sam odneo u Telenor rekli su mi da je to zbog vlage i boli ih kurac... A onda sam odneo isti telefon u drugi servis gde su mi rekli da nije vlaga nego je jednostavno crkla ploca. Na kraju pojeo vuk magarca evo moj cale hoce da se smara sa njima i trenutno se dopisuje sa njima preko Ratela. Raskinuo sam ugovor presao na drugog operatera i cao zdravo sa Telenorom vise nikad, znam da ni ostali nisu bolji ali jednostavno ne zelim vise da im dam dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Jel mozete da mi preporucite neki program sa kojeg mogu da prebacujem fajlove sa kompa na telefon i obrnuto ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Airdroid 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Hvala Doco :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 kontam da narucim od drugara novi Nexus 7. ima li ko da poseduje 2012 model? zanima me kako sljaka nakon par meseci koriscenja. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 ja sam relativno skoro primetio da moj n7 ima ovaj problem, ali u manjoj meri (ne cuje se zvuk i manje 'radi') ovako kako je kod mene ne pravi nikakav problem u koriscenju sve ostalo je do jaja, a po onome sto sam video, novi dere :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 "Uparivanje sa uredjajem tim i tim nije uspelo zbog netacnog PIN ili pristupnog koda".. To mi iskace kad hocu da koristim bluetooth. Moze neka pomoc drugovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Stigao OTA 4.3 za gnex :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Ja ga na N4 nisam dobio jos :/ Cistio sam i cache iz Google Services Framework i i dalje kaze da je up to date Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Ja sam ga sam flashovao. Dva minuta posla, a prvi put sam radio tako nesto. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Ma pusticu ga jos dan dva, pa cu onda sam da ga odradim.. I ovako i onako je poceo da mi zabada 4.2.2 a vracao sam ga na stock pre jedno 2 nedelje.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 kontam da narucim od drugara novi Nexus 7. ima li ko da poseduje 2012 model? zanima me kako sljaka nakon par meseci koriscenja. Ja imam taj bolje uzmi ovaj najnoviji valjda su ga malo sredili, taj prvi model su bas lose napravili. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Šta ti radiš tom mučenom telefonu kada ti zabada posle dve nedelje? :D Brate zabada mi ekran :D kada me neko zove ja ne mogu ni da se javim ni da odbijem poziv dok ne zakljucam i otkljucam telefon.. Manje mi je zabadao gnex, iskreno.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Drugar je uzeo n4, nema ni nedelju dana,isto mu se dešava da zabada ekran prilikom poziva. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Sve je stock.. A skoro je prestao da dobija notifikacije, tj gubio connectivity pa sam ga vracao na fabricka podesavanja.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 ^this tacnije, ne mora da znaci ni ako si sam sekao. Uglavnom, ako si je sekao, a model je stariji - tako da je doslo do toga da si malo i onaj cip sekao. 1 Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Isao sam po novu u MTS, tako da nije do toga :/ Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Ja sam malo pre progurao update za n4 na foru settings > apps > all > google services framework > force stop > clear data > restart Probaj, ništa te ne košta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 ja sam to uradio i sad mi ne radi play store, blago meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 samo ponovo potvrdi svoj account u plej storu i trebalo bi da radi ok. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Jutros sam to probao i nije hteo, evo sada sam opet odradio i upravo mi skida :D Valjda nece brljaviti sa ekranom na 4.3 Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 ljudi su ubedjeni da su boje lepse na 4.3. Ja iskreno nisam primetio neku razliku. Kamera jeste bolja, to se vidi. I dialer autocomplete je bas dojajna stvar. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts