Crash Override Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Drustvo, hteo bih da pazarim neku klimu za stan od 35m, gleda na suncanu stranu bulevara, nista drvece nista pizde materine. Ne bih hteo puno da ulozim posto stan nije moj, a opet ne bih da kupujem bas neko govno. Zna neko na sta bi trebalo obratiti paznju - proiyvodjac, model, kod ugradnje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 ма мени је то све исти ђока :) не видим разлику код самсунг климе и мидеа климе :) имам обе ..сем што је самсунг била скупља и што лепше изгледа :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 (edited) potvrđujem. ja u sobi imam neku kinesku artcool a u dnevnoj lg. nijedna se nije kvarila od kad smo ih ugradili (evo već 7,8 godina) tako da što se tiče toga kapiram da ne moraš da brineš. Edited June 20, 2013 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Nemoj hitemu naplacuju 40-50e servis :) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 jel zna neko firmu koja ugradjuje klime na kose krovove ako je to ikako moguce? i da li je neko ugradjivao pa da podeli iskustvo.... imam ovu pingvim klimu koja ne moze da mi oladi sobu , nema leba.. a u sobi u potkrovlju imam 2 kosine.. nemam ravan spoljni zid. fak maj lajf. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Stop klima uredjajima, uzivajte u vrucini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 nećemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Iz vrucine u klimatizovani prostor, strasnije je samo kada eksplodira beli fosfor alergijske reakcije sve su jace, zato iskljuci klimu Ivane manijace Cuo sam da je MIDEA kvalitetan klima uredjaj, raspitaj se za nju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Jos jedan glas za midea-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 imam taj klima uredjaj, al nemam pojma dal je dobar, nisam strucnjak. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 21, 2013 Author Report Share Posted June 21, 2013 Jbg, od kada sve finansiram sam, tj. od kada zivim od svojih para, poceo sam sve sto kupujem da istrazujem poprilicno. secam se samo madrac kada sam kupovao, sto u sustini i jeste ozbiljna stvar, jedini forum koji je raspravljao o tome nasiroko bio je Ana. :) I tamo naidjem na dosta likova koji su registrovani dosli iz istih razloga kao i ja. Elem, na tom forumu bas rekli u par navrata da kao postoje velike razlike izmedju jeftinih i skupljih klima. Do duse nisu se svi 100% slozilili oko toga (zavisi od proizvodjaca), ali kazu da je preporucljivo da budu jonizujuce. I posto sam uvek bio u nekoj gajbi u hladu osim ove godine kada sam direkt na bulevarskom suncu, koliko vas prosecno izadje veci racun za struju od cele te zajebancije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 zimi plaćam 1500-1700, leti 4000-4500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Узми у обзир да Иван кука и када је 25 степени :) 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 ja uzeo korel(midea) skoro 12tica 1kw trosi 27500din u emmi-ju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Ја купио ВОКС :) вуду каже то је наше !:))) 24 500 :) 12 тица :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 jbt te 12ice kinske bile do skoro 16-17k :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Било кад је евро био 80 !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 jel zna neko firmu koja ugradjuje klime na kose krovove ako je to ikako moguce? i da li je neko ugradjivao pa da podeli iskustvo.... imam ovu pingvim klimu koja ne moze da mi oladi sobu , nema leba.. a u sobi u potkrovlju imam 2 kosine.. nemam ravan spoljni zid. fak maj lajf. Брате је л' си нашао можда решење за овај проблем? Ја имам две спаваће собе у поткровљу под косинама, а немам нити један једини спољни зид (осим крова) :/ Ако уградим климу на доњи спрат, могу само да плачем јер ће разлика у температури лети бити у 10степени-- Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 (edited) Jel imas odzak neki blizu krovnog prozora? Ja zivim u potkrovlju tj dupleks stan i jedna od klima (spoljna jedinica ofc) je zakacena za odzak. Sa unutrasnje strane klima moze lako da se montira i na kosinu uz neki ge profil. Edited June 10, 2014 by djolodjolo Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Брате на крову само штрче вентилације од купатила за вертикале, за те мале цевке не могу ништа да окачим.. А нису предвидели оџаке, тако да оно.. :/ Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Onda si u kanalu. Verovatno bi morala neka badza da se radi + cena klime pa to moze i do 1000e da ode. Idi na pingvin varijantu. Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Али и ту је цака, немам куда да протурим црево за топао ваздух, једино да избацујем из једне собе у другу и тако у круг :D Не знам да л' би ми са доњег спрата клима иоле хладила горњи ако ставим да дува буквално ка (уз) степеништу? (распоред стана ми је такав да из дневног боравка имам степениште и на врху степеништа собу лево и десно) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 (edited) Iskreno mislim da to nema sanse da radi osim ako ne uzmes neku prejaku klimu. Problem je priroda toplog vazduha a on posto je laksi uvek ide gore i onda jebiga... Kakav ti je krov? Jesu crepovi? Verovatno imas nosece grede pa bi, teoretski, mogla da se napravi neka budzevina da izvuku par nekih profila koji bi bili zasrafljeni za nosece grede pa da na to stave klimu... Edited June 10, 2014 by djolodjolo Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Ajde bacicu sutra slike kako to izgleda, pa mozda bude jasnije malo :) Malo mi je overkill uzeti 18000btu za 45m2 :( Iako bi hladan vazduh padao dole, kapiram da bi 12000btu zavrsilo posao.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 (edited) A cek... Imas potkrovlje a bocni zidovi su ti takodje krov (kosina) ili nalazu na susedne zgrade? Edited June 10, 2014 by djolodjolo Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts