-
Topics
-
By Dick Warlock · Posted
Saglasan, ali to je formula od pocetka. Content generated ✅ -
pogledao sam samo prvu epizodu i iako mi je ok, maaaaalo sad već kreće da mi smeta koncept jer ponavljaju formulu imamo prethodnu radnju sa otvorenim razvojem pa odjednom eto novog lika iz rendom univerzuma, nemamo pojma dal je dobar ili loš pa onda standardna previranja unutar ekipe super heroja pa onda skrivene namere pentagona pa onda vultumiti naravno i unutrašnja borba invicinblea sad pojačana burazerom.
-
Iskreno ne znam farbara, znam limara, koji je to posle slao na farbanje za mene. Ima u Šabac sve. :D kako sam razumeo, jedna vrata su mi našli u boji, a jedna farbali, ja zaista ne vidim razliku prednjih i zadnjih desnih vrata nikakvu, branik nažalost odstupa dosta sad iz već opisanih razloga, a vidno je bilo da nije mogao da se ugura u priču, udarac kreće od iza točka. Verovatno se najbolje isplati naplatiti keš preko kasko, pa rešiti u ličnoj režiji nešto sa drugarskim popustima.
-
ja sam izgrebao svoj branik daj majstora milanče da dođem! doduše razmišljam dal' preko kasko da to rešim, možda mi se više isplati pa taman i još neka sitnija oštećenja da regulišem.
-