Jump to content

FAJLOVI - slike, video, audio...

Ovde ubacujte slike, video i audio materijale i sve drugo što želite da podelite sa ostalima na forumu. Duševno-potresni materijal biće obrisan bez upozorenja.

2,884 topics in this forum

1. Zordan

• 0 replies
    • 580 views
  2. fudbal

• 2 replies
    • 580 views
  3. ovo je spot

• 0 replies
    • 580 views
  4. Chad Vader

• 7 replies
    • 580 views
    • 0 replies
    • 577 views
  5. muzikica u flashu...

• 1 reply
    • 572 views
    • 3 replies
    • 571 views
    • 0 replies
    • 569 views
  6. Zanimljiv sajt

• 0 replies
    • 564 views
    • 0 replies
    • 560 views
  7. yahoo ftw!

• 3 replies
    • 558 views
  8. Malo funy reklama

• 1 reply
    • 556 views
  9. Long Story

• 1 reply
    • 555 views
    • 2 replies
    • 551 views
  10. BackPain?

• 3 replies
    • 549 views
  11. nemam para....

• 2 replies
    • 547 views
  12. Paintball

• 4 replies
    • 544 views
  13. Knightmare review

• 0 replies
    • 543 views
    • 1 reply
    • 540 views
  14. Share the vibe!

• 6 replies
    • 537 views
  15. Iraq 2005

• 4 replies
    • 537 views
  16. G.Bush

• 0 replies
    • 534 views
  17. Bushiiii

• 3 replies
    • 534 views
  18. Polly vs Walter

• 1 reply
    • 529 views
  19. U suret mundijalu

• 7 replies
    • 524 views

• Topics

• Samo sto ako propusti vise od 17 meceva nece biti eligible za MVP...a Denver igra tacno 17 u narednih mesec dana
    • čista vuna, nisam hteo da se zezam sa miksom, bio sam u fazonu samo tru 101% priroda! i meni odgovara u okvirima toga koliko može da mi odgovara 🙂 ima ono nekad u hotelima ti kao daju 2 ili 3 jastuka u sobi pa da izabereš koji ti paše, nikad nijedan mi nije bio optimalan :)) ako nekad skapiram koji mi jastuk zapravo skroz paše ja ću da ti javim 🙂 znaš kako, možda je i do ovce! 🙂 ono, ako je već sve ful prirodno, možda i zavisi koliko se ovca oseća, kapiram ne oseća se svaka isto, pa meni zapale ove malo smrdljivije ili tebi neke što i nisu baš 🙂 ovaj najtanji koji ja imam je odličan za sve temperature osim ako baš udari debeli minus ono ispod -5 da ne kažem -10, tad bih rekao da ne može da ti bude baš prijatno, ali sve oko nule ili mali minus više nego dobro greje a glavna fora je što je lagan. da, posteljina samo pamučne navlake, nisam još stigao do svile! :))
    • kakva glupost 🙂 mora da je neka "fokus grupa" izglasala da kad nema auspuh onda potencijalni kupci misle da nije brz! a ovako ima četiri znači mnogo je brz!
    • mogli su da produže do pravoslavnog Božića i ispadnu face!
    • Nema nasta znao sam da nisi izdajnik! ❤️ Ali sad definitivno znam i ko jeste! Naravno! Svaki penal dobrodosao 😄 Iskren da ti budem nisam ni procitao tu informaciju. Da jesam, verovatno bih izmislio neki razlog da ga neuzmem, jer sam bas bas osetljiv na neke nestandardne mirise iako to ne znaci da ne bih mogao da se naviknem. Patio se sa nekim prekrivacima do sada i ovaj kupih impulsivno i nisam se pokajao. Volim da spavam u svezijoj prostoriji pa sam testirao koliko je dobar na 8-18C i sa otvorenom/zatvorenom terasom i grejanjem/bez pa recimo od 13-18 je bukvalno savrsen iako je deklarisan 16-21C (ovaj srednji). Od 8-13C mi se desavalo da se preznojim toliko da su mi i majice i gace natopljene vodom gde moram da ustanem, presvucem se, okrenem stranu jorgana i nastavim da spavam. Sutradan ga proluftiram i ko nov. Na prolece ga ostavim na suncu i vratim u onu torbicu u kojoj je dosao i ceka hladnije vreme.  Evo druga zima kako ga koristim pa i pored tog znojenja koje sam pomenuo bas nikakav miris nisam primetio. Pretpostavljam da koristis pamucne navlake? Bukvalno ista prica i kod mene, mislio sam da se samo ja patim sa jastucima i da ih menjam ko carape. 🙂 Jesi uzimao ovaj mix ili cistu vunu? Pada upravo jedan Ozren Soldatovic za novaka!
  • Create New...