-
Topics
-
Pluribus, odgledao prvu epizodu bio odusevljen, onda me sledece dve ubile u pojam pa sam odustao, prosto je sve toliko vec vidjeno, i dosadno, i sporo radnja ide, i nikako se ne bih slozio da je glumica nesto spec glumila jbt, tako da sam dobio utisak da ulozeno vreme u seriju nece da mi se vrati na zadovoljavajuci nacin Esad mozda, sam pogresio, desava li se sta epohalno od 4 epizode 🙂
-
jel neko pogledao ovu novu GoT seriju, tj prvu epizodu? Komentari deluju prilicno ok, bar ono sto sam ja video.
-
Jes, i ako ranije uzimaš utopije, kao ja na tim pvp mapama koje se kao pravim pametan da psotanem dobar i brz :D, ta elfovska non-blockable stvar totalno sjebe AI zmajeva :) Expert rune se otprilike svode na jedan Expert Prayer koji se polako izgradi na svim jedinicama u prve 2-3 runde fajta, nemam ništa ekstremno na to da procenim, dal' je prejako, dal' je karina, ok je :D Non-Bulwark heroji mogu da ih nauče samo ako imaju Scholar, a ona nadogradnja za rune je na daljinu i kumulativna, kao Necro-Amp, za bonus rune na početku fajta. Možda sve kad se uračuna blago prejako i to, nemam pojma, ono +2 speed heroj je Op i banovan, a ovo doda +3 u 2+-1 rundi, i lepo ataka i defa. @killYg0r slučajno kliknuh na prvu umesto prethodnu stranu topika, zašto tvoj prvi post ima 3 downvote-a? :D
-
Ovo stvarno izgleda dobro, ali koja je veličina auta, jel bliže Kamiq ili Karoq, verovatno ovo prvo? Ali svakako kod nas je to 25k+...
-
Da, videh da im market sa apgrejdom kida, plus primetih da elfovi bas jak damage imaju..rune isto daju solidne bonuse...ali nisam mnogo igrao, samo ovu jednu M mapu vs kompova, mrzelo me:D
-