Jump to content

Mali oglasi

Pravila postovanja u Malim oglasima

Šta sve treba da sadrži dobar oglas (predlog za uspešnu prodaju - ukoliko ne želite, ne morate da navodite sve iz spiska):

- Fotografije robe (iz više uglova, ukoliko ima smisla)

- Link do specifikacija i opisa modela

- Link do reviewa modela

- Starost robe

- Eventulane nedostatke

- Cenu (i da li je fiksna)

- Da li je roba pod garancijom i koliko ona traje

- Kompletne kontakt podatke (ime, broj telefona, email adresu)

Zabranjeno je:

- Reaktiviranje sopstvenog topica/oglasa spamom, kopiranjem oglasa ili bump-ovanjem. Ponovno postovanje oglašivača u okviru topica dozvoljeno je samo ukoliko se drugi korisnik obratio pitanjem.

- Isti oglas se moze ponovo okačiti posle 14 dana (dve nedelje) ili se može bump-ovati već postavljeni topic.

- Kačenje oglasa o prodavanju piratskih kopija filmova, muzike, igara i slično, kao i oglašavanje drugih nedozvoljenih predmeta.

- Miniranje oglasa oglašivača od strane drugog lica sa nuđenjem nerealno niske otkupne cene ili komentarima kako je nešto previše skupo ili jeftino ili na drugi način urušavanje oglasa i/ili imidža oglašivača BEZ dokaza.

Svaki od navedenih prekršaja biće sankcionisan u skladu sa pravilnikom foruma.

Dozvoljeno je:

- Drugi korisnik foruma SME da skrene pažnju na to da se neki predmet nudi po nerealno visokoj ceni samo ukoliko uz takav post može da pruži i dokaz za tu tvrdnju (link do cene uređaja na sajtu neke prodavnice, fotografija cene iz maloprodaje, link do drugog oglasa sa tom robom).

- Drugi korisnik SME da skrene pažnju da se kao predmet prodaje/nudi roba sa jasnim oštećenjem, sumnjivim poreklom što prodavac nije napisao ili da se prodaje roba koja ne odgovara opisu koju je prodavac napisao, takođe uz nuđenje konkretnih dokaza.

7,075 topics in this forum

1. Yard sale...

• 4 replies
    • 782 views
  2. Polovni delovi

• 0 replies
    • 566 views
  3. Kupujem mis

• 0 replies
    • 654 views
  4. Prodajem fotoaparat

• 3 replies
    • 588 views
  5. Intelli 1.1

• 0 replies
    • 566 views
  6. facebook poker chipovi

• 2 replies
    • 699 views
  7. Roccat Sense Blue

• 3 replies
    • 594 views
  8. Rasprodaja opreme

• 2 replies
    • 863 views
    • 4 replies
    • 432 views
  9. Steam Igre.

• 6 replies
    • 764 views
  10. blind guardian karta

• 1 reply
    • 594 views
  11. rasprodaja :D

• 6 replies
    • 812 views
  12. D&D

• 0 replies
    • 493 views
    • 4 replies
    • 561 views
  13. Kupujem HAF X

• 2 replies
    • 470 views
  14. Aviator

• 0 replies
    • 333 views
    • 1 reply
    • 612 views
  15. P: Slusalice 5Hv2

• 2 replies
    • 959 views
  16. sto za komp

• 0 replies
    • 387 views
  17. rasprodaja

• 11 replies
    • 1.5k views
  18. Prodajem

• 10 replies
    • 2.4k views
  19. Prodajem mx-a 518

• 8 replies
    • 948 views
    • 0 replies
    • 451 views
  20. Roccat sense

• 1 reply
    • 453 views
  21. Zowie 1.1 Intelli, 9HD

• 5 replies
    • 879 views

• Topics

• @LuckyNe znam da li treba da pitam, ali da li si VIDEO da mobilni ima kameru? 😄 @millanče Jasno sve, mozda sam i ja pravio gresku sto sam se sklanjao pa me zanimalo da li mozda ima neki zakon koji regulise postupanje nakon udesa sa "manjom" stetom. Ovde kod tebe je sve cisto pa i da ste se pomerili ne vidim koju bi pricu mogli da smisle gde si ti kriv? Mozda da zamene uloge gde si ti radio polukruzno, a oni naleteli na tebe? Kapiram da ako fotkas odmah nakon sudara mozes da se pomeris jer sta god da smisle imas fotku kao potvrdu tvoje price.
    • jebiga, zar stvarno mislite da se necemo udruziti protiv slovenacko-jevrejskog-uduzenog-zlocinackog-poduhvata na forumu
    • Sa zakoni sam loš, ali kad smo nazvali policiju preporučili su da ne pomeramo ništa, cenim da pomaže donekle u utvrđivanju činjenica šta se i kako dogodilo, ključna reč "donekle", jer kad dođe do odbacivanja u suprotne trake i na druga vozila, sve se verovatno dosta komplikuje. Čak su i ovi klinci iz fiata mimo ludosti u logici vožnje bili prekorektni u svakom drugom momentu svega posle. Rekao je da ne pomeramo, nije ni pokušao da pomeri svoj iz te inkrominišuće pozicije u kojoj sam ja požurio odmah da ih uslikan "zlu ne trebalo", potpisali punu odgovornost. Zumeri neki tipični, 2000to a izgledaju kao čovek od 35, "overworked zoomer" taj neki arehetip, iz Beograda, a postavljaju kamere po Šapcu, kući za Beograd kreću u pola pet uveče, žao mi i njih u neku ruku :(
    • Moj broj znam kako imaju. U suštini mogu samo da gledam za Sportage pa da poredim - dali su model pre restajlinga na akciju ali samo u poprilično klot opremi, kome to odgovara je zapravo solidna akcija. I u istoj toj opremi imaju i 4x4 opciju što je ranije bilo dosta skuplje, tako da to može biti korektno ako nekoga to interesuje. U suštini su ponudili neke viškove sa lagera koje imaju od nerestilizovanog modela (MY25). Ali generalno su sajamske akcije sada poprilično bulja jer niko ne želi da spušta cene automobila zbog retardiranog sajma na kome će prodati 300 vozila fazon, napolju takvi prodajni sajmovi odavno i ne postoje. 
    • Neka su ti javili 🙂
  • Create New...