Jump to content

Rastibudjilizovane klejbezable

Forum za diskusiju o S.V.E.M.U. što vam padne napamet, na ozbiljan ili šaljiv način.

Subforums

1. FAJLOVI - slike, video, audio...

Ovde ubacujte slike, video i audio materijale i sve drugo što želite da podelite sa ostalima na forumu. Duševno-potresni materijal biće obrisan bez upozorenja.

118.5k
4,124 topics in this forum

1. Marketing

• 14 replies
    • 982 views
  2. Kad bi ste morali 1 2

• 34 replies
    • 2.3k views
  3. najludji nickovi... 1 2 3

• 68 replies
    • 17.8k views
    • 2 replies
    • 794 views
  4. Mislim da je potrebno 1 2

• 42 replies
    • 2.4k views
  5. Kako je nastao RUR? 1 2

• 38 replies
    • 2.5k views
  6. kako ste se proveli 1 2 3 4

• 75 replies
    • 5.3k views
  7. Bila je tamna noc 1 2

• 31 replies
    • 1.9k views
    • 24 replies
    • 3.7k views
  8. OMG

• 2 replies
    • 854 views
  9. Kad bi ste morali

• 4 replies
    • 1.1k views
    • 8 replies
    • 1.4k views
  10. Koju vrstu sexa

• 0 replies
    • 835 views
  11. Koja poza?

• 6 replies
    • 1.5k views
  12. Enigma RIP

• 11 replies
    • 1.4k views
  13. Will of steel 1 2

• 29 replies
    • 2.2k views
    • 24 replies
    • 1.8k views
    • 26 replies
    • 2k views
  14. Irski Virus

• 14 replies
    • 1.4k views
  15. Secret Organizations

• 8 replies
    • 1.1k views
  16. Srecna slava 1 2

• 38 replies
    • 4.1k views
    • 58 replies
    • 4k views
  17. Microsoft certificate

• 23 replies
    • 2.6k views
  18. Srecna Nova Godina 1 2

• 30 replies
    • 2.9k views
    • 24 replies
    • 2k views

• Topics

• Tempo je sačuvaj bože 😄 Inicijalnu su planirali da grade sekciju po sekciju, počevši od beton hale. I naravno u prvoj sekciji su iskopali kapiju tvrđave za koju se već znalo da je tu negde. Staje sve zbog konzervacije poslednje Vesićeve dve godine (to je onaj čuveni mostić gde ne mogu dva bajsa da se mimoiđu). Trenutno se makar nešto dešava, jer je u prvom periodu Šapketove administracije ceo potez pretvoren u divlji parking, sa jedno 150 automobila. Ovo je taj period pošto su sklonili šine, a pre nego što su krenuli sa ozbiljnim radovima.  
    • Krenuo da gledam Mobland. Preporuka. Muzika iz uvoda
    • Sad malo off-topic baš, ali ako treba prebaci ga negde. Sticajem okolnosti kancelarija mi gleda direktno na izgradnju linijskog parka i pratim ga iz dana u dan! Plus me jebu kad dolazim bajsem na posao jer malo malo pa zatvaraju neki deo tamo od Beton Hale ka 25. maju. No, suština jeste ovo što Cali kaže, nije da je tu bilo nekog drveća pa da će da ga poseku, ali opet će verovatno da zasade neke mladice kojima će trebati 10-15 godina da budu kako treba, jbg... No ono što je još smešnije od toga jeste kako projekat napreduje - naime to je Sićve najavio i skinuli su prugu, u nekom periodu pred gradske izbore su tu bili baš intenzivni radovi oko ulanjanjaja pruge i svega toga, dakle negde do sredine 2022. godine dok je Sićve bio tu. E onda je došao Gangula i bukvalno sve stopirao do pre možda fazon 6 meseci. Bila je izrasla vegetacija i korov fazon 2 metra visine 😄 I krenuli su kao ponovo radove, ja nisam građevinski stručnjak, ali ovom dinamikom oni će to da završe za jedno 5-6 godina realno. Tipa ovo je slika od malopre, dakle ponedeljak 9:30h ujutru, idealni uslovi za bilo kakvu gradnju:   Dakle bukvalno ne postoji nijedan jedini radnik na gradilištu, ova vozila tu više onako bleje. Ono sa leve strane onaj zidani objekat što kapiram da će da bude WC od 15 kvadrata su zidali 6 meseci, ali bez preterivanja 😄 I da, nemojte da vas zbuni ovo drveće u prvom planu, to je nerešena parcela koja nije bila od železnice i to je samoniklo, nema nikakve veze s parkom 😄 Pritom sam negde čitao da ceo poduhvat košta baš Boga oca para, ali kao aj to na stranu, meni je više fascinantno kako baš ne rade ništa 🙂 
    • Tesko da ista moze da poraste kad se zabetonira 🧌  
  • Create New...