Jump to content

Rastibudjilizovane klejbezable

Forum za diskusiju o S.V.E.M.U. što vam padne napamet, na ozbiljan ili šaljiv način.

Subforums

1. FAJLOVI - slike, video, audio...

Ovde ubacujte slike, video i audio materijale i sve drugo što želite da podelite sa ostalima na forumu. Duševno-potresni materijal biće obrisan bez upozorenja.

118.2k
4,125 topics in this forum

1. Pomotj oko seminarskog.

• 15 replies
    • 1.4k views
  2. Potreban seminarski rad

• 15 replies
    • 1.4k views
    • 15 replies
    • 1.8k views
    • 15 replies
    • 1.3k views
  3. Baba spasla voodoo_-a

• 15 replies
    • 1.4k views
    • 15 replies
    • 1.8k views
    • 15 replies
    • 3.3k views
  4. Hackeri...

• 15 replies
    • 1.2k views
  5. Gde naci...?

• 15 replies
    • 1.4k views
  6. Klub 54

• 15 replies
    • 1.5k views
  7. Pljoska

• 15 replies
    • 1.5k views
  8. Gde kupiti :)

• 15 replies
    • 1.2k views
    • 15 replies
    • 1.2k views
  9. Monsta` Lady...

• 15 replies
    • 1.4k views
  10. need book

• 15 replies
    • 1.1k views
  11. porblem

• 15 replies
    • 1.1k views
  12. Latinski

• 15 replies
    • 2.3k views
  13. Tagovi

• 15 replies
    • 1.1k views
  14. APRIL FOOLS

• 15 replies
    • 1.6k views
    • 15 replies
    • 1.9k views
  15. a must see

• 15 replies
    • 1k views
  16. Pripovedac???gde naci???

• 15 replies
    • 3.1k views
  17. dayafterday

• 15 replies
    • 957 views
  18. #xF.team

• 15 replies
    • 1.2k views
    • 15 replies
    • 1k views

• Topics

• Pa da, a škole su na svakih par stotina metara/kilometar ili dva najviše. Nije problem u propisanim brzinama, one su propisane kako treba, problem je u ovima što se žure, što je to mnogo sporo, što može tu i 80 km/h laganica.   Mislim, generalno, naravno da može da se ide i mnogo brže od propisanog i u većini slučajeva to verovatno nije problem, međutim u momentu kad se nešto iznenada desi (lupam, dete pojuri za loptom na ulicu), onda je razlika između života i smrti upravo to da li si vozio propisanih 50km/h ili lagodnih 80km/h.
    • Prema navodima iz dokumentacije, podaci dostavljeni Fondu PIO obrađivaće se pomoću veštačke inteligencije, a tako sačinjeni dokument na kraju će proveravati zaposleni referent Fonda PIO. U okviru ove nabavke predviđena je i četbot aplikacija (chatbot) - program koji će Fond PIO koristiti za onlajn razgovore sa korisnicima. Najavljeni integrisani sistem aplikacija, koju nabavlja Fond PIO, obuhvatiće četbot aplikaciju, zatim aplikaciju za masovnu obradu dokumentacije primenom veštačke inteligencije i proširenje sistema za pregled istorijskih korisničkih informacija. znači tl:dr 6,5 miliona evra smo platili firmi da podigne chatbota na sajtu PIO fonda (koji verovatno neće ni da radi kako treba) i da sve podatke PIO fonda šuknu u ChatGPT sa Pro pretplatom :))
    • Ja planiram da sa 6 skocim na 9a, cim budem planirao da menjam... Nekako mi se ne daje tolika kinta za Pro ili XL modele, dok "a" modeli imaju skoro identicne performanse, a kostaju i do duplo jeftinije. Definitivno ostajem na pixelu, navikao sam se potpuno, ali ne bih uzimao nikad pro ili xl model (osim ako mi ga neko ne pokloni 😄 )
    • kad krene da gubi kapacitet, svaki procenat znači 🙂 ja doduše dugo koristim iphone pa ne znam kakav je android, pisao sam o tome, dok je nov i sve to je sve super i ja punim telefon uveče, onda kad krene da opada baterija dođeš u situaciju da je već povuci-potegni uveče dokle je dogurao, neretko bude 20% ili manje, samim tim ako je razlika dal je 20% ili 10%, nije malo 🙂 sad sa 16 sam ubacio onaj battery charge limit na 80% tako da obično stigne do 20% uveče, što je i dalje ok jer ga ne punim do kraja, pa ću da vidim kako to utiče na život baterije.
    • bio je onaj neki lik što je takmičio kad je SAT pravio ona takmičenja po sajmu automobila i mimo njih oko efikasne vožnje, uvek je "šio" sve druge za po litar/dva na sto kilometara, saveti su bili slični kao ovaj lik ali očigledno tu ima nešto i u skillu 🙂
  • Create New...