Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,591 topics in this forum

• 0 replies
    • 377 views
    • 0 replies
    • 326 views
    • 0 replies
    • 464 views
    • 0 replies
    • 305 views
    • 0 replies
    • 326 views
    • 0 replies
    • 341 views
    • 0 replies
    • 356 views
    • 0 replies
    • 366 views
    • 0 replies
    • 409 views
    • 2 replies
    • 660 views
    • 0 replies
    • 556 views
    • 0 replies
    • 587 views
    • 0 replies
    • 578 views
    • 0 replies
    • 313 views
    • 0 replies
    • 509 views
    • 0 replies
    • 331 views
    • 0 replies
    • 326 views
    • 0 replies
    • 339 views
  1. U pokretu: The Longing

• 0 replies
    • 273 views
    • 0 replies
    • 484 views
    • 0 replies
    • 558 views
    • 0 replies
    • 495 views
    • 0 replies
    • 458 views
    • 0 replies
    • 482 views
    • 0 replies
    • 540 views

• Topics

• U Srbiji nelektricna kola
    • Pa ovde sam bre kačio porše tajkan presao 60k 2023 godiste za 57k, nov je bio 110k. Pricamo o EV vozilima naravno. Evo ti I-Pace za 29k odnosno 24k ako ćeš na firmu uvoziti! https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=421023652&utmSource=email&utmContent=web_mweb_vip&utmCampaign=socialbuttons&utmMedium=social&ct=mWeb-Social-email-VIP Nov je bio preko 70k  Imaš ih kolko oćeš, ne znam gdes ti gledao?
    • Mogu da idu i preko železničkog mosta 
    • IDEMO NA ISTOK LAKIIIII Naleteo na AI generisanu mapu negde na netu. Slučajnost? Mislim da ne!
    • @Lucky imao sat ipo da ubijem, zanimljiv mi bio opis, preko 6 ocena, reko ae ne moze valjda toliko biti los... jbni kejdz, moram ga blacklistovati, izbaci 5 filmova godisnje, od toga 4 budu kompletno sranje @millanče da, ide se ocigledno na tu neku pricu sa njim, i sam sam prvi pustao 'sumnjive' filmove zbog njega, ali preveliki luksuz vremenski to postaje, jer kad je los, to nije malo los film, nego ono...tipa longlegs, pig... gledao sam unbearable weight, nije mi bio sranje, ali ni ne secam se nesto da mi je bio dobar, vise onako moze da prodje ponajbolji od ovih njegovih novijih mi je bio dream scenario ah, upravo si ga dodao, da skroz solidan, bio sam ubedjen da sam ostavio ovde komentar za njega kada sam ga odgledao, sad vidim nista ne iskace na searchu...
  • Create New...