Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,639 topics in this forum

• 0 replies
    • 288 views
    • 0 replies
    • 309 views
    • 0 replies
    • 283 views
    • 0 replies
    • 303 views
    • 0 replies
    • 277 views
    • 0 replies
    • 382 views
    • 0 replies
    • 279 views
    • 0 replies
    • 264 views
    • 0 replies
    • 320 views
    • 0 replies
    • 326 views
    • 0 replies
    • 364 views
    • 0 replies
    • 409 views
    • 0 replies
    • 449 views
    • 0 replies
    • 474 views
    • 0 replies
    • 436 views
    • 0 replies
    • 445 views
    • 0 replies
    • 487 views
    • 0 replies
    • 312 views
    • 0 replies
    • 378 views
    • 0 replies
    • 391 views
    • 0 replies
    • 421 views
  1. U pokretu: Overboss

• 0 replies
    • 399 views
    • 2 replies
    • 860 views
    • 0 replies
    • 460 views
    • 0 replies
    • 493 views

• Topics

• ja sam juče oko pola jedan što ne bi trebalo da je ikakav špic sa nbgd prelazio gazelu, gužva za isključenje na autokomandu je bila već kod NIS pumpe kod BIP-a 😞 prođem to srećom sam išao do plavog mosta, u povratku nešto do hrama i ne znam šta mi bi kao ajde Ustaničkom i kod specijalnog suda - op, nova gužva sve stoji u smeru ka Autokomadi. Iznervirao sam se i jedva se dovukao posle 15 minuta toga do onog isključenja desno što su relativno skoro probili kad su napravili onu neku novu zgradu, to je zapravo početak Gospodara Vučića sad kad razmislim, samo je do skoro bio slepa ulica tu.
    • daleko bilo, ja stvarno mislim da je volvo korektan auto, čak sam i ja jedno vreme razmišljao o XC60, ali isto tako mislim (možda neopravdano) da ipak postoji izvesna "klasna razlika" kod premijuma, a posebno što ti ne voziš baš ono a3 klot. Naravno možda grešim, sedneš na test vožnju pa vidiš. mislim, ja vozim smarta nema tu šta oko malograđanstva, ali svesno sam prihvatio sve njegove manjkavosti u tom pogledu zarad komfora parkiranja gde hoću 🙂
    • Bukvalno mi nije jasno sta se desava  Obicno bude tamo oko nove godine tj kraj decembra kad dodju gakiji i Becha ali ovo sad je novo!
    • Ehhh sad bre Laki, pa nismo valjda toliki malogradjani i seljaci da ne mozemo da predjemo sa audija na volva?
    • generalno ne fali ništa, malo je dosadnjikav auto, doduše ovaj najnoviji restil je nešto bolji. ne znam tebi doduše sa tog audija kako će da bude prelazak recimo na volvo, malo konj magarac možda, ne znam, iako je i taj xc60 korektan skroz. a da direktno odgovorim na pitanje, premalo je to (lolgej) za gazda Zokija, 'de da ga vide da izlazi iz GLC pa da mu se smeju!
  • Create New...