Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,534 topics in this forum

• 0 replies
    • 153 views
    • 0 replies
    • 491 views
    • 0 replies
    • 249 views
    • 0 replies
    • 268 views
    • 0 replies
    • 283 views
  1. REVIEW: DOOM

• 0 replies
    • 337 views
  2. REVIEW: Shadwen

• 0 replies
    • 376 views
    • 0 replies
    • 231 views
    • 0 replies
    • 255 views
    • 0 replies
    • 286 views
  3. REVIEW: Duelyst

• 0 replies
    • 242 views
  4. REVIEW: Severed

• 0 replies
    • 296 views
    • 0 replies
    • 256 views
    • 0 replies
    • 255 views
    • 0 replies
    • 311 views
    • 0 replies
    • 269 views
    • 0 replies
    • 315 views
    • 0 replies
    • 296 views
    • 0 replies
    • 264 views
    • 0 replies
    • 263 views
    • 0 replies
    • 303 views
    • 0 replies
    • 290 views
    • 0 replies
    • 289 views
    • 0 replies
    • 257 views
    • 0 replies
    • 250 views

• Topics

• da, mozda nije najbolji termin 'uziva', verovatno bolje nema problema sa prostitucijom tj time sta radi svakako, to ne menja poentu, da njen lik nema veze sa onim klasicni tropeom tragicne neshvacene prostitutke sto spomenuh
    • pa jedina deluje da je zapravo iz "holivuda" glumica, ovi drugi svi neka "straight to tv" produkcija iz rusije 🙂 pa ok, možda se nešto drugačije kapiramo oko toga šta bi bila kurva koja uživa u svom poslu 🙂 ja sam u fazonu to je nimfomanka npr, a ovu nisam tako doživeo, više mi deluje da odrađuje posao uz "minimum cimanja" (pun intended) 🙂 tj. više bih je posmatrao kao standardnu kraljicu noći kako je imaš po definiciji koja makar u mojoj knjizi ne uživa u tome što radi nego prosto radi to što jedino ume uz manje "modifikacije" 🙂 to da hoće princa na belom konju i da pobegne iz svega je "normalno" jer to bi svaka htela, i ok, prihvatam da konstrukcija gde živi i sa kim ne mora nužno da kaže da je "bez dinara".  
    • Odgledah Silo sezonu 2. Iako su epizode generalno interesantne, ne dopada mi se što je opet sve bitno sabijeno u jednu epizodu i to naravno poslednju. Slično je i u prvoj sezoni nego je bila nova pa dok se upoznaš sa konceptom siloa, kako funkcioniše itd to je donosilo dodatnu interesantnost, a ovo sad već sve znamo i onda nema više tog momenta. Skinuo sam pre neki dan knjige tako da ću da uzmem to da čitam, jer će ovo da bude i sezona 3 i 4 i to realno pričamo o tome da tek 2026 ili možda i 2027 bude ta četvrta sezona, pa da ne bih opet čekao devet epizoda u sezoni samo da bi se u desetoj nešto razrešilo 🙂
    • kad pre više nije free!
    • verovatno je slična filozofija kao sa ostalim delom automobila unutra. imaš čak i neke SUV koji iznutra deluju kao da sedaš u fiću. Na primer Velar mi pada napamet koji je ovako kao čamac ali pozadi mesta za decu samo ima.
  • Create New...