Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,546 topics in this forum

• 0 replies
    • 439 views
    • 0 replies
    • 499 views
  1. REVIEW: Not Tonight

• 0 replies
    • 379 views
    • 0 replies
    • 385 views
    • 0 replies
    • 400 views
  2. REVIEW: The Low Road

• 0 replies
    • 384 views
    • 0 replies
    • 482 views
  3. REVIEW: NBA 2k19

• 2 replies
    • 642 views
  4. REVIEW: Planet Alpha

• 0 replies
    • 326 views
    • 1 reply
    • 416 views
    • 0 replies
    • 353 views
    • 0 replies
    • 327 views
    • 0 replies
    • 297 views
    • 0 replies
    • 416 views
    • 0 replies
    • 360 views
    • 0 replies
    • 263 views
    • 0 replies
    • 382 views
    • 0 replies
    • 413 views
    • 0 replies
    • 366 views
  5. REVIEW: Dead Cells

• 0 replies
    • 337 views
  6. REVIEW: Detective Gallo

• 0 replies
    • 370 views
  7. REVIEW: Bus Simulator 18

• 0 replies
    • 391 views
    • 0 replies
    • 333 views
  8. REVIEW: Dream Alone

• 0 replies
    • 344 views
  9. REVIEW: Path of Motus

• 0 replies
    • 334 views

• Topics

• ponovo se vrti po netu iz nekog razloga, čak je postalo i meme template pa sad ljudi edituju ovu razmenu sa kojekakvim citatima 🙂
    • AJMOBRE Dark Funeral jedan od prvih BM bendova koje sam slusao sa 15 godina!
    • Ne daj se stano, svi smo uz tebe i tvoju borbu protiv sistema! I nadam se da ne kupujete u Maksiju!
    • Presence - https://www.imdb.com/title/tt28249919/ Sodeberg se vratio da režira nakon što je rekao da odlazi iz priče, mada gledajući IMDB ne deluje da je ikad odlazio ali ajde. Najveća vrednost filma je u režiserskoj odluci da ceo film posmatramo iz očiju "prisustva" tj. nevidljivog duha u kući. Nije spojler jer se događa u prvoj sekundi filma a moguće i da trejler to takođe otkriva. Tako da sve od radnje vidimo iz očiju duha, koji ujedno ne može ni da napusti kuću samim tim cela radnja odvija se u kući. Drugi interesantan momenat su scene kojih ima veoma malo. Nisam beležio, ali da kažemo da je ceo film iz možda 15ak scena, koje imaju jasne prekide u trajanju od par sekundi crnog ekrana. Atmosfera je samim tim dosta dobra, onako vrlo intenzivna zbog tog kadriranja koje u polu-amaterskom fazonu i sa 0.5 kamera modom prilazi likovima, odlazi, pomera se. Treće iznenađenje je koliko se Lusi Lu raspala :)) mislim, drži se, ali bukvalno je ovaj strip: u telu još i nekako, ali faca kreće da dobija te debele obraze kineske :)) Što se radnje tiče, probali su da ubace tu još neki lejer međuljudskih odnosa i tipičnih izazova koje ima tipična američka porodica (keva, ćale, muško i žensko dete, samo im kuče fali) ali je to onako sve površno i nimalo dobro razrađeno, što se možda u ovom filmu ni ne očekuje. Radnja ima taj twist plot twista   ali je gledljivo, uz momenat da koji je realno dosta loše rešen i ne vidim zašto nije bolje, kad je mogao biti bolje rešen. U svakom slučaju nije negledljivo, traje 1:20h, idealno samim tim, i atmosfera je ok.
    • Da, preko google lensa nađeš isti takav pa gledaš kako se programira. Meni je bilo čudno što su mi svi govorili da taj moj ne može da se iskopira i onda sam ja bio u fazonu kako jebote, pa nije neka naučna fantastika. Da bih posle pronalaženja modela shvatio da se programira ovako:   I onda sam kupio i namestio te dzampere isto kako treba za moju garazu... Valjda je neki security feature da ne bi neko mogao da ti "pokupi" signal. 
  • Create New...