-
Topics
-
odgledah sklucajno jednu epizodu tvrdjave, i ono mi deluje bolje od 90% novijih stvari koje se u nas snimaju
-
Da li je ovo istina da LOTR pustaju u bioskope, i kolike li su sanse da ce biti kod nas
-
By Dick Warlock · Posted
Zabavno je, drugi put sam stigao do 122, ali sam ipak ugasio, ode vreme. Iako solidno tolerise greske, neke mi nisu jasne: na jednon posteru izostavim "the" i - cao, a na drugom dodam i opet cao, dok na trecem prodje. Desi se da mi duplo slovo nekad prihvati, nekad ne... -
By Јаша Томић · Posted
Драго ми је да смо се видели, макар на кратко. Испало ми је тако, сл. пут да попијемо које пиво и тако то! Не може у TFT-у свако да буде прво место. То би значило да смо сви све изгубили. Не можемо ни сви све гејмове да изгубимо. Морамо сви да изгубимо много, како бисмо неки гејм добили. Јер то може да буде једина победничка формула. Све друго је катастрофа за RUR. Бтв, два гејма у групи су била, први сам исао на Јордл рерол и наравно био задњи (ко ризикује тај добије, важи), али у другом гејму сам узео неки бод, био четврти. Можда бих и прошао даље да нисам ризиковао али нема везе, било је скроз фино маса омладине, а богме и (нас)матораца. Елем, двојица ликова из групе (било нас је 8 ) су била у финалу, тако да сам задовољан. Још ћемо се ми ћерати!
-