-
Topics
-
haha, mislim da nisam gledao to sa bubama, sta god da je ali da obicno kada neka serija ima ovako krupan zaplet, onda se nadogradjuju na to sve vise i vise, i onda kad kooonacno dodje vreme razresenja odu u pm lepu koliko ispadnu retardirani samo nevezano za samu pricu, postoje i drugi elementi serije, zbog kojih definitivno ne mozes reci da je losa sta god se desilo u nastavku, ali isto tako, kao sto rekoh, ne vidim da ce ovo da ode u neki pravac gde cu biti u fazonu 'auu al je dobro' best case kontam, mid serija da se ubije vreme
-
bukvalno čovek radi ovo iz hobija, umesto da igra šah ili hrani golubove, on vodi polarotor. tu para sigurno nema 🙂
-
pa pazi, ako se ne poboljša onda će po meni biti bezveze, prosto ako zakomplikuju šta je i probaju da objasne na neki tupavi način ode u smeru one kretenske serije (sad ćeš opet da me prozivaš ali stvarno ne mogu da se setim kako se zove) što dođu one bube pa kroz uvo izvuku mozak političarima u americi pa krenu da ih kontrolišu, mislim da je čak možda i cancelovana koliko su otišli u neku glupu spiku.
-
poceo i ja da gledam ne bih rekao ni jedno ni drugo pre ce biti neki mid na kraju, iako je hvale na sve strane meni se bar tako cini za sad, nakon dve odgledane epizode, ne vidim da ce nesto spec da se poboljsa
-