Jump to content

MMO - Massive Multiplayer Online

195 topics in this forum

• 0 replies
    • 393 views
  1. Blade and Soul

• 7 replies
    • 1.5k views
    • 0 replies
    • 404 views
    • 0 replies
    • 538 views
    • 2 replies
    • 834 views
    • 0 replies
    • 482 views
  2. Uncharted waters online

• 0 replies
    • 981 views
    • 15 replies
    • 1.7k views
    • 0 replies
    • 976 views
    • 3 replies
    • 1.5k views
    • 2 replies
    • 3.3k views
  3. Skyforge 1 2

• 36 replies
    • 7.3k views
    • 0 replies
    • 517 views
    • 1 reply
    • 2.1k views
    • 0 replies
    • 689 views
    • 0 replies
    • 1.7k views
    • 0 replies
    • 2k views
    • 0 replies
    • 1.8k views
    • 0 replies
    • 1.9k views
    • 1 reply
    • 1.4k views
    • 1 reply
    • 1.7k views
    • 0 replies
    • 5k views
  4. Blade and Soul

• 3 replies
    • 1.2k views
    • 2 replies
    • 979 views
  5. H1Z1 1 2

• 45 replies
    • 5.5k views

• Topics

• jasno, hvala. kontrola letenja je tu naravno da pomogne i ne očekujem da rade na principu vizuelnog izbegavanja, više pitam iz situacije kad kontrola kaže "sve kul" ali lik vozi helikopter i vidi potencijalno neprijatnu situaciju. verujem da ima neki "kodeks" koji mu omogućava da proba da izbegne umesto da mora slepo da prati to što je kontrola rekla "e možeš da prođeš sve kul". zato me zanima koje mu vreme treba da to uradi. ne kažem da je primenjivo u ovom slučaju, zanima me uopšteno.
    • Kao glavni razlog izglasavanja nepoverenja jeste što Mijailović nije uspeo da poboljša finansijsku situaciju kod svih sekcija. Pored Mijailovića, smenjen je kompletan Upravni odbor u kojem su bili, između ostalih, Željko Obradović, Rasim Ljajić, kao i nekadašnji trener fudbalera Marko Nikolić. Mijailovića će zameniti nekadašnji odbojkaški reprezentativac Željko Tanasković, prenosi "Mozzart sport". Interesantno, u novom UO neće biti predstavnika fudbalske i košarkaške sekcije kluba. Predstavnika FK i KK nije ni bilo na sednici održanoj u subotu. šta ovi rade :))
    • sve sam to propustio 🙂 sećam se avenger priče i da je bio samo EV pa sam ga video na ulici sa auspuhom :)) nisam znao da su se vratili na priču sa SUS za sve, što je i logično. pa onda da, eto nam novi Fiat Nazionale 🙂
    • sećaš se avendžera, voli to stelantis tako 🙂 zapravo je bivši CEO stelantisa karlos tavares bio u fazonu da roka samo EV, čim je on dobio otkaz odma je izašla vest o hibridnoj grande pandi 🙂 pravimo, da
    • čekaj, pa sad ni ovo neće biti samo EV? što bi išlo ispod 15, mi pravimo i ovu neelektričnu?  ja sam sve te vesti negde propustio, mislio sam da mi radimo samo EV i da samo EV i postoji ova panda kao.
  • Create New...