Jump to content

MMO - Massive Multiplayer Online

196 topics in this forum

• 0 replies
    • 548 views
  1. Tom Clancy's Division 1 2 3 4

• 84 replies
    • 11k views
    • 0 replies
    • 665 views
    • 0 replies
    • 985 views
    • 0 replies
    • 783 views
    • 0 replies
    • 888 views
    • 0 replies
    • 3.3k views
    • 0 replies
    • 592 views
    • 0 replies
    • 570 views
    • 0 replies
    • 3.3k views
    • 1 reply
    • 3.6k views
    • 0 replies
    • 893 views
    • 0 replies
    • 3.4k views
    • 0 replies
    • 568 views
    • 0 replies
    • 582 views
    • 0 replies
    • 594 views
    • 0 replies
    • 873 views
    • 1 reply
    • 1.2k views
  2. MMO Pricajte 1 2 3 4 8

• 180 replies
    • 20.6k views
    • 4 replies
    • 1.5k views
    • 0 replies
    • 623 views
    • 0 replies
    • 1k views
    • 0 replies
    • 566 views
    • 0 replies
    • 638 views
    • 0 replies
    • 3.4k views

• Topics

• Izgleda da nisi skoro imao ozbiljan fizički napor 😛 možeš da imaš patike iz NASA ali ljudsko telo ima fizička ograničenja. Takođe uzmi u obzir da je mentalno jače od fizičkog (voljni momenat od fizičkih mogućnosti) što i dovodi do povreda. Npr čovek može da trči dok mu kosti u stopalima bukvalno ne puknu.
    • Uz ogradu da mi je uzorak mali od svega dva prelaska granice sa Hrvatskom na Bajakovu, prosto deluje da ne funkcioniše jer su sva vozila sa EU tablicama čekala u istim redovima kao i mi sa SRB i isto im je vremena trebalo da pređu. Pri tome znam da su Hrvati ranije bili dosta rigorozni da ako staneš sa SRB tablama u EU red te odjebu i vrate na kraj all passports reda, znam da sam baš iz tog razloga striktno stajao uvek u all-passports traku. E sad jedino što meni pada na pamet jeste taj EES pa u vozilu može da se desi da nisu svi državljani EU i obrnuto, u vozilu sa srpskim tablicama mogu biti ljudi sa EU papirima, ali ne znam, samo nagađam.
    • Nisam siguran da će Šelton ikad moći da se sabere i bude zapravo baš dobar igrač 😞 Deluje mi kao da mu je ovo peak, možda pre svega zbog mentaliteta. ne kapiram baš, sve "pare" ovog sveta i tehnologija itd i ono imaš žuljeve od patika 🙂 kako se to događa da nemaš neke posebne uloške, sredstva, pudere, k*rce, palce, da ti pomognu u određenoj meri.
    • ok je da udaraju na nostalgiju, ali nisam siguran da će im to biti dovoljno :)) možda da ipak probaju da se malo presaberu, ako mogu 🙂
    • da, da, možda ga je "cimnuo" i to je tačno taj delić sekunde, događa se ta "korekcija" ako je uključen taj sistem u vozilu koji može još da bude povezan sa tim da je lik u "stresnoj" situaciji toga da pretiče i onda se nije sastavio sam sa sobom. ja sad pokušavam da se setim kako to radi u praksi, znam da kad ne daš migavac on te vraća, ali kad daš moguće da ti isto ne da da ideš na drugu stranu tj. "cimne" te. sad dal je imao ovaj kombi to, ko će ga znati.
  • Create New...