Jump to content

MMO - Massive Multiplayer Online

196 topics in this forum

• 0 replies
    • 524 views
  1. Tom Clancy's Division 1 2 3 4

• 84 replies
    • 10.5k views
    • 0 replies
    • 642 views
    • 0 replies
    • 944 views
    • 0 replies
    • 755 views
    • 0 replies
    • 856 views
    • 0 replies
    • 3.3k views
    • 0 replies
    • 566 views
    • 0 replies
    • 541 views
    • 0 replies
    • 3.3k views
    • 1 reply
    • 3.5k views
    • 0 replies
    • 850 views
    • 0 replies
    • 3.3k views
    • 0 replies
    • 542 views
    • 0 replies
    • 556 views
    • 0 replies
    • 550 views
    • 0 replies
    • 830 views
    • 1 reply
    • 1.1k views
  2. MMO Pricajte 1 2 3 4 8

• 180 replies
    • 19.6k views
    • 4 replies
    • 1.5k views
    • 0 replies
    • 589 views
    • 0 replies
    • 976 views
    • 0 replies
    • 528 views
    • 0 replies
    • 609 views
    • 0 replies
    • 3.3k views

• Topics

• kakav je ovo samurajski squid game    
    • Kad kazes kod nas, da li mislis na srbiju, hrvatsku ili sloveniju? 🙂 Inace treba nam s.program kao u moskvi (videh u стоп хаму, ne znam da li ima u ostatku rusije), gde za nepropisno parkirana vozila napravis par slika prekrsaja i na osnovu toga bude izdata kazna. 
    • 2:0 protiv Minesote je jedan od velikih testova ove godine za taj tim, obzirom da su ih prošle godine isprašili 4:0 Timberwolvsi. Čekam da vidim kako će proći sa OKC, ali mislim da je to meč koji pripada domaćinu susreta, verovatno će podeliti pobede.
    • Jedino mesto gde sam video da Beli rade svoj posao je potez od Rajićeve do Narodnog pozorišta - čim vide da vozač izlazi iz kola odmah te saleću i prete kaznama.
    • ma pazi, naplatili bi teorijski i kod nas, moguće i ovoj gospođi, samo je pitanje ko je bio tu i kad tj. dal se neki komunalac našao. ne verujem da baš izlaze tek tako na poziv jer postoji velika šansa da taj neko ode dok se saobraćajac pojavi. znam da i kod nas sad ovi Beli / komunalci što su ih zaposlili pet miliona samo idu okolo i jure kome da pišu kazne za bilo kakav prestup i da zovu saobraćajce. Problem je kad nema pandura blizu kao sa ovom gospođom, a sećam se slične scene i sa bulevara kad je lik stao na šine i otišao u neku zlataru prekoputa, ostao lik 10 minuta, vratio se, seo i otišao. dal samo tad panduri nisu prošli pored ili je pak neko okrenuo glavu, ne znamo! 🙂 mislim da je ovo nažalost situacija kod skoro svih proizvođača... ako budeš gledao i taj XC60 baš, pokušaj da pogledaš i neki stariji i neke novije, primetićeš dramatičnu promenu kvaliteta iznutra. na gore ofc.
  • Create New...