Jump to content

WoW Gamecards, Cdkeys, Raf, Leveling

I ostale usluge tipa arena boost/achievement farming

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

571 topics in this forum

• 0 replies
    • 456 views
    • 0 replies
    • 455 views
  1. WTB RAF!

• 0 replies
    • 455 views
    • 0 replies
    • 452 views
  2. Kupujem gc

• 0 replies
    • 449 views
    • 0 replies
    • 448 views
  3. WTB GAME CARD HITNO!

• 0 replies
    • 447 views
    • 0 replies
    • 444 views
    • 0 replies
    • 438 views
    • 0 replies
    • 438 views
  4. levelovanje

• 0 replies
    • 437 views
  5. WTT gold for Gamecard

• 0 replies
    • 435 views
  6. WTB GC

• 1 reply
    • 431 views
  7. Leveling i Ostale Usluge

• 0 replies
    • 425 views
  8. KARAKTER BOOST

• 0 replies
    • 424 views
  9. WTB Spectral

• 0 replies
    • 423 views
  10. Kupujem game card

• 0 replies
    • 422 views
    • 0 replies
    • 414 views
    • 0 replies
    • 414 views
  11. WTS Honorbuddy keys

• 0 replies
    • 413 views
  12. WTB Char transfer

• 0 replies
    • 413 views
    • 0 replies
    • 412 views
    • 0 replies
    • 411 views
    • 0 replies
    • 410 views
  13. Kupujem Game Card HITNO..

• 0 replies
    • 409 views

• Topics

• Ahahaha pa šta je loše rekao lol   Mislim, ja stvarno više ne vidim razliku šta kao smeš da kažeš, a šta kao ne smeš.   Pa nije svaka generalizacija ni loša ni netačna 
    • U odlasku 20 minuta čekali na Đevđeliji, u povratku preko Evzoni kolona na 700m do granice, 3 sata je trebalo da prođemo. Posle na Makedonskoj granici 10 min.  Povratak 21 jun, realno nije ni počela sezona.
    • Niko više ne pominje 5 izmena, ali bukvalno niko. Podsećam da je to pravilo uvedeno za vreme korone, kao da timovi lakše "prebrode" taj period zbog zdravlja, međutim eto kao ostalo na snazi, verovatno jer odgovoara najvećim i najbogatijim klubovima, sa "najdužim" klupama...
    • Čudan put od Sežane do Makarske...  
    • Nikad vikendom 🙂 Mada, mi smo prošle godine u ponedeljak na Evozoniju sredinom avgusta čekali dobrih 3 sata :c. Mislim da smo negde oko 8-9 ujutru bili na granici Makedonija - Grčka, što se nije pokazalo kao najbolja opcija.   Ove godine, opet idemo u ponedeljak, ali ćemo verovatno drugo vreme da tempiramo da budemo na granici. Da li ranije ili kasnije, ne znam još, a razmišljam i da idemo na Dojran ili preko Bugarske, pa te zato i pitam kako izgleda ta Bugarska varijanta.
  • Create New...