Jump to content

WoW Gold

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

481 topics in this forum

1. PRAVILA FORUMA

• 0 replies
    • 9.1k views
    • 0 replies
    • 589 views
    • 0 replies
    • 581 views
    • 0 replies
    • 520 views
    • 0 replies
    • 512 views
    • 0 replies
    • 532 views
    • 0 replies
    • 492 views
    • 4 replies
    • 1.7k views
    • 0 replies
    • 741 views
    • 0 replies
    • 546 views
    • 0 replies
    • 499 views
    • 0 replies
    • 579 views
    • 0 replies
    • 541 views
  2. dunemaul

• 0 replies
    • 502 views
  3. Gamecard

• 0 replies
    • 600 views
  4. Gold

• 0 replies
    • 566 views
  5. Gold - 100k

• 0 replies
    • 579 views
    • 0 replies
    • 646 views
    • 0 replies
    • 507 views
    • 0 replies
    • 529 views
  6. Gold Frostmane [A]

• 0 replies
    • 551 views
    • 0 replies
    • 598 views
  7. Gold na Frostman Ally

• 0 replies
    • 457 views
  8. Gold na Sylvanas

• 0 replies
    • 427 views
    • 0 replies
    • 374 views

• Topics

• i to sa logom je genijalno kao i sve drugo 🙂 u švajcarskoj i engleskoj je išao kao renault zbog pravnih zavrzlama, na većini drugih tržišta je bio pjur Alpina:  
    • Bilo koja uzbrdica sa ozbiljnijim snegom, problem je rln. Verovatno bi manji auto sa tankim gumama prošao bez većih problema ovo što moj ne bi mogao. Imam drugi auto sa pravim zimskim gumama koji mogu da koristim ako baš ustreba. Da mi je jedini auto Espace morao bih zimske menjati sezonski.
    • 3. strahujes za stanje alu felni (nemam, nego lanci iyudaraju, pa kad na ogrebotinu naleti so sa puta, pojede felne)
    • I dalje koristim letnje i zimske, najviše zbog onog što je Kili rekao: Auto mi najviše služi za porodična putovanja, i značilo mi je kad sam se po zavejanom Žabljaku kretao bez lanaca. Sve što mi je najdraže u životu mi je u autu, i taj ekstra grip na letnjim/zimskim gumama može značiti razliku između totalke i izbegavanja za dlaku. Lično nisam nešto zadovoljan čarapama. Marginalno su bolje od zimskih guma i lakše se montiraju, ali se brže troše i daleko su gore na ledu od lanaca. Čarape mi deluju dobro samo u dva slučaja: Ako ne planiraš da ideš na sneg, ali propisi nalažu da imaš nešto u kolima Ako ne možeš da koristiš lance jer ti je premali razmak između karoserije i točka
  • Create New...