Jump to content

OGLASI: MMO - Multiplayer - eSports

Pravila postovanja u Malim oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

687 topics in this forum

• 7 replies
    • 1k views
    • 0 replies
    • 433 views
    • 0 replies
    • 519 views
    • 2 replies
    • 780 views
  1. WTS mop, GW2, D3, GC

• 1 reply
    • 630 views
  2. WTB D3 account

• 6 replies
    • 1.1k views
  3. Prodajem GW2

• 1 reply
    • 450 views
    • 1 reply
    • 640 views
  4. Prodajem account

• 5 replies
    • 1.1k views
  5. GW2 acc na prodaju

• 0 replies
    • 507 views
  6. Prodajem D3 acc

• 0 replies
    • 574 views
  7. D3 cdkey prodajem

• 2 replies
    • 897 views
  8. menjam diablo3 za GW

• 0 replies
    • 318 views
  9. WTB diablo 3 account

• 0 replies
    • 417 views
  10. WTS plvl 100 Barb

• 3 replies
    • 509 views
    • 5 replies
    • 516 views
  11. kupujem GW2

• 0 replies
    • 390 views
    • 0 replies
    • 4.2k views
  12. WTS WOT acc

• 0 replies
    • 498 views
  13. Prodajem/Menjam D3/WoW

• 1 reply
    • 712 views
    • 4 replies
    • 831 views
    • 4 replies
    • 915 views
    • 0 replies
    • 489 views
    • 3 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 456 views

• Topics

• ode Ljuba 😞 Ljubomir Ninković, gitarista i vokal grupa "S Vremena na vreme", "Šarm", "Tunel" i "Bilja Krstić & Bistrik Orchestra", preminuo je u 76. godini. Vest o njegovoj smrti objavio je na Fejsbuku Željko Stefanović, dugogodišnji novinar Radio Beograda. „S velikom tugom obaveštavam ljude iz sveta muzike i brojne zajedničke prijatelje da nas je napustio naš Ljuban. Moj divni Smederevac velikog srca i predivne duše. Nadali smo se da će nam još poživeti, da će nas radovati svojim prisustvom u našim životima, milovati notama. Zahvaljujem Bogu što mi je bio među drugarima od detinjih dana kod Gornje vage, kada bi Ljuban prošao korzoom – sve bi stalo, zaista su ga ljudi voleli. O divnim pesmama – i da ne pričam, i one su bile ogledalo njegove plemenite duše“, napisao je Stefanović.  
    • Sta rade lizardmeni, pdl!  https://www.blic.rs/sudbine/umrla-jovanka-jolic-poznato-vreme-i-mesto-sahrane/bhcrkmy Nek joj je laka zemlja.
    • Pogledah i ja do kraja Welcome to Derry. Moram da priznam da se poboljšala serija pred kraj u poslednje 2-3 epizode, i što se tiče horor scena i što se tiče same radnje a pre svega bih rekao i brzine tj. potrudili su se da ubace znatno više unutar jedne epizode tako da ne smore ljude. I dalje pati od prekomplikovanosti radnje, otišli su u tri lepe i gde treba i gde nema potrebe i uopšte nema nikakvog smisla da seriju ovoliko komplikuju posebno ako se zna da je svaka sezona za sebe i da imaju X epizoda da ispričaju sve šta treba. Dobre su trivie i paralele sa filmovima a na kraju krajeva i ostalim Kingovim delima, kraj je isto odličan i što se tiče babe i ove druge, da ne spojlujem 🙂 sa druge strane ja nisam preveliki fan pa da jurim greške itd, siguran sam da mnogi koji jesu bi našli milion rupa u tome kako su stvari postavljene. Klinci su odlično odglumili do kraja, stvarno nisu loši, ovi matorani so-so i zavisi kako ko. kod klinaca je veći problem kako su napisani, malo su jednodimenzionalni, više nego u stranger things :))
    • u glumi ova jodie iz killing eve i 28 years later, ona je nekako iz drugih redova došla u fokus, a nije toliko loša!
    • Ja zato namerno nisam hteo da uzmem sad AMSS kad sam uzimao opet tu pomoć na putu. Keva inače ima Atlas ja mislim ona je zadovoljna a isto prešla sa AMSS. Ja sam uzeo Uniqa i nadam se da neću ni da imati potrebe da ih zovem 🙂  A moj razlog za AMSS kad sam prelomio je bio kad je ortak uzeo AMSS i onda mu zapravo trebalo u Hrvatskoj, stao mu auto na autoputu, i oni nisu hteli da dođu jer kad su mu izdavali polisu izdali su mu za narednu godinu (tipa on je uplatio u septembru 2024 do septembra 2025 a oni su u sistemu upisali od septembra 2025 do septembra 2026) i kao "lol niste pokriveni soriška" iako naravno ni ne možeš u AMSS da kupiš za dve godine unapred sa "rupom" od godinu dana, naravno on nije ni pogledao šta piše kad je kupovao.  I bilo je još nešto sa drugim ortakom al sad sam zaboravio, isto neka nerealna priča baš ću da ga pitam da se prisetim, ali kao da je bila neka slična fora tipa imao je samo srbiju pokrivenu i onda doplatio za inostranstvo i oni mu doplaćeno inostranstvo opet računali u nekom pogrešnom periodu.
  • Create New...