-
Topics
-
By Dick Warlock · Posted
Pre neki dan. skupila se deca 2-5 godina u parku i jedan od tjala dimi kao da je Drina bez filtra (BF). Smrdi upuckumaterinu, davi divljac, sushi lisce. Njegovo detence od mozda 3 godine se igra na nekim preckama, a on pomaze jednom rukom... dok drugom pushi. Keva je bila civilizacija: pushi samo elektronski, virtuelno, preneseno u znacenju, a skriva ispod prekrstenih ruku, pod Mishkom... mozda tako dobija aromu, ne znam. -
Ja ih isterujem 😄 Šupičkumaterinu
-
Bas to, uz npr svest ljudi da ni u svojim privatnim kucama/stanovima ne puse, nego da izlaze na terasu/napolje. Ali to mislim da nece nikada da se promeni. Ovde u CH, ko god da mi dodje, niko me ni ne pita da li sme da zapali unutra, zna se da je neka kultura da svi puse napolju, i samo izadje na terasu i zapali, i kad zavrsi vrati se unutra. Dodjem u Srbiju kod mojih (ranije sa malom decom), sjati se rodbina, niko ni ne pita da li sme (zbog dece) vec samo vade i purnjaju kao da smo se skupili da dimimo meso. I kad nekom kazes da bi bilo dobro da izadje napolje, ili bar ne pusi pored dece, gleda te kao da si pao sa Marsa.
-
tako nesto sam i ocekivao od nastavka, verovatno cu mu dati sansu pogledah sinoc The Drama, meh u ovom jednom trenutku filma, desava se ta prelomna tacka, gde zendOJA otkriva nesto nakon cega je potpuno drugacije gledaju i buduci muz i kumovi meni jednostavno nisu prodali da je to otkrice toliko ozbiljna stvar, posebno jer se desilo tipa 15 godina ranije, iako jasno naravno da je tema skakljivija u americi nego kod nas, i onda mi sve vreme film glup kao k u nastavku jer je tretiraju kao ex teroristu morali su nesto bolje da izaberu za taj 'reveal', nesto sto je stvarno uverljivo da moze ljude da okrene protiv tebe tako dramaticno, pa bi onda film bio uverljivo neprijatan, ovako mi je samo bio glupav, naivan, povrsan i neprijatan, plus sad vec standardno a24-ovski pretenciozan
-