Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

• 0 replies
    • 279 views
    • 0 replies
    • 450 views
    • 0 replies
    • 291 views
    • 0 replies
    • 524 views
    • 0 replies
    • 563 views
    • 0 replies
    • 469 views
    • 0 replies
    • 304 views
  1. Prodajem dobar acc

• 0 replies
    • 586 views
    • 0 replies
    • 356 views
  2. Prodajem dobar Account

• 0 replies
    • 450 views
    • 0 replies
    • 686 views
  3. Prodajem Druida

• 0 replies
    • 368 views
  4. Prodajem druida

• 1 reply
    • 337 views
    • 0 replies
    • 593 views
    • 0 replies
    • 310 views
    • 1 reply
    • 527 views
    • 4 replies
    • 958 views
    • 0 replies
    • 603 views
    • 0 replies
    • 491 views
    • 0 replies
    • 584 views
    • 0 replies
    • 279 views
    • 0 replies
    • 367 views
  5. Prodajem extra wow account

• 0 replies
    • 552 views
    • 0 replies
    • 705 views
  6. Prodajem Fishing bota

• 18 replies
    • 2.3k views

• Topics

• https://theshamblog.com/an-ai-agent-published-a-hit-piece-on-me/ Summary: An AI agent of unknown ownership autonomously wrote and published a personalized hit piece about me after I rejected its code, attempting to damage my reputation and shame me into accepting its changes into a mainstream python library. This represents a first-of-its-kind case study of misaligned AI behavior in the wild, and raises serious concerns about currently deployed AI agents executing blackmail threats.
    • Audi je VW. TDI formula!!!
    • kad ce VW tim, sta ti mislis @reki   
    • svakih par godina se vratim na ovaj epic i svaki put mi bude odlicnije od prethodnog!
    • Ja sam pratio ali pre fazon 25 godina lol, još tada je to bilo - imao si Williams Reno motor, pa posle Honda, pa BMW (iako BMW nije imao svoj tim), sad vidim furaju Mercedes... kasnije kad se pojavio Red Bull, sećam se da je bila fora da su imali Ferrari motore, ali prošlogodišnje verzije, da bi naravno pravi Ferrari tim imao najnovije. Ali koliko ne pratim, pojma nisam imao da Alpina i Audi imaju timove, ni Aston Martin...
  • Create New...