Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

• 0 replies
    • 325 views
    • 0 replies
    • 503 views
    • 0 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 517 views
    • 0 replies
    • 294 views
    • 0 replies
    • 272 views
  1. WTT Paladin Holy

• 0 replies
    • 564 views
    • 0 replies
    • 488 views
  2. WTT paladina [A]

• 1 reply
    • 381 views
  3. WTT Prefer

• 0 replies
    • 311 views
  4. WTT priest

• 0 replies
    • 310 views
    • 0 replies
    • 373 views
  5. WTT priest 80 ally

• 1 reply
    • 724 views
    • 2 replies
    • 581 views
  6. WTT Priest wrath weps

• 0 replies
    • 388 views
  7. WTT priest za druida

• 1 reply
    • 789 views
    • 1 reply
    • 378 views
  8. wtt Prista

• 0 replies
    • 530 views
  9. WTT RElentless Hpalu !

• 0 replies
    • 331 views
  10. WTT Resto Drood

• 0 replies
    • 332 views
    • 0 replies
    • 433 views
  11. WTT Resto Drood

• 0 replies
    • 335 views
  12. WTT Resto drood

• 2 replies
    • 494 views
  13. WTT Resto Drood H

• 0 replies
    • 303 views
  14. WTT Resto drood 6k gs

• 0 replies
    • 307 views

• Topics

• Treba da linkuješ i inicijalni članak koji je izazvao paniku 😄 https://nova.rs/vesti/biznis/ako-amerika-uvede-sankcije-nbs-preti-nam-finansijski-kolaps/ Moje mišljenje je da je ovo na Nova S realno dizanje panike jer još uvek nismo blizu toj situaciji. S jedne strane mi te sankcije NIS-u realno zaobilazimo time što se omogućava keš plaćanje, preko Dine ili onog IPS pokaži i realno je da NBS to ne samo toleriše nego i podstrekuje, što je u direktnoj suprotnosti sa suštinom njihovih sankcija. I pravimo se pametni, kao nemamo pojma mi šta ste vi zapravo mislili, evo ne može da se plaća Mastercard i Visa karticama...  I tu Vučić igra neku igru balansiranja, da vidi koliko može da mu prođe mešetarenje pre nego što bukvalno bude primoran ili da nacionalizuje ili da pusti NIS niz vodu, ne verujem da se radi o više od par meseci. Ali da će dovesti u pitanje celokupni sistem transakcijama sa inostranstvom pa nije ni on baš toliko glup 😄 
    • https://www.radiostoplus.com/nbs-neosnovano-sirenje-panike-da-ce-centralnoj-banci-biti-uvedene-sankcije/ da li je vreme za paniku, zna li se sta?
    • nije bas na nulu zato sto IDE GAS
    • Зар ти беше ниси свео свој карбонски отисак на нулу? 
    • Kompanija Lukoil saopštila je da je s Gunvor Grupom dogovorila prodaju celokupne svoje imovine u inostranstvu. Kako se navodi u saopštenju, ključni uslovi transakcije su prethodno dogovoreni između strana. Lukoil navodi da je prihvaćena ponuda koju je Gunvor Grupa dala za kupovinu Lukoil International GmbH sa sedištem u Austriji, a da se kompanija obavezala da neće pregovarati s drugim potencijalnim kupcima, prenosi N1. Gunvor Grupa je kompanija registrovana na Kipru, a koju su 2000. godine osnovali švedski milioner Torbjorn Tornkvist i ruski oligarh Genadij Timšenko, koji je u međuvremenu izašao iz vlasništva. Kompanija važi za četvrtog najvećeg trgovca sirovom naftom u svetu. Većina nafte kojom Gunvor trguje je iz Amerike, mada radi i sa naftom iz Afrike, Azije i Južne Amerike. Lukoil mi je doduše jedna od onih pumpi što jedva znam da postoje kod nas, nisu mi ni na jednoj ruti kojom redovnije idem.
  • Create New...