Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. 60 ud lock na prodaju

• 1 reply
    • 4.3k views
    • 1 reply
    • 4.1k views
    • 3 replies
    • 3.2k views
  2. Wow nalog

• 4 replies
    • 1.8k views
    • 0 replies
    • 1.4k views
  3. WTS BFA account

• 0 replies
    • 1.2k views
  4. BRISITE POST.HVALA

• 6 replies
    • 2k views
    • 0 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 992 views
  5. PRODATO,BRISITE POST

• 4 replies
    • 1.9k views
    • 17 replies
    • 3.4k views
  6. Kupujem Acc/Char

• 0 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 1.1k views
    • 2 replies
    • 1.7k views
  7. 5x 120

• 0 replies
    • 1.2k views
  8. bla bla

• 2 replies
    • 1.8k views
    • 2 replies
    • 1.4k views
    • 21 replies
    • 3.7k views
  9. WTS rdruid 925 - 50e

• 1 reply
    • 1.2k views
  10. WOW+OW

• 2 replies
    • 1.4k views
  11. WoW acc 50E

• 0 replies
    • 1.3k views
  12. WTS dobar wow acc

• 4 replies
    • 2.6k views
  13. WTB Lock

• 0 replies
    • 1.2k views
    • 2 replies
    • 1.5k views
    • 0 replies
    • 1.1k views

• Topics

• Ja iskreno mislim da je narod glup, ali prosto je svaki narod u proseku glup, nismo mi tu ništa ni bolji ni lošiji od drugih. Poenta ove priče jeste da je meni delovalo da je ta njihova odredba legitimna, ja sam je prihvatio, i onda sa nekog moralnog aspekta mi bilo bezveze da tužim za nešto s čime sam se saglasio.  Međutim tu su se fakat našli neki advokati koji su zaključili da ta odredba nije u skladu sa Zakonom XX (nebitno detalji, nit sam pravnik, nit ih znam) i podneli tužbu. I onda sud presudio u ime tužitelja. Onda su se bukvalno našli advokati, udruženja potrošača i slično koji su vijali ljude da podnesu u njihovo ime tužbu i dobiće te pare nazad jer su se pozivali na već donetu presudu, što je logično kao onaj Lajonel Hac iz Simsonovih, to im posao jbg. I hiljade ljudi su podneli tužbe, u onom članku piše čak 200.000 ne znam koliko je verodostojno, i veliki njih je dobio i presude i pare (ja znam lično neke koji su dobili pare). E onda je Vrhovni Kasacioni Sud to nešto preinačio u korist banaka i sad sve to pada u vodu i banke od njih mogu da potražuju taj novac nazad, s kamatom. Taj deo je potpuno besmislen jer stvara ogromnu pravnu nesigurnost. Država i pravni sistem bi trebalo da radi u korist građana i da ih zaštiti čak i kad su glupi, a ne da im svojim presudama nanosi direktnu štetu. 
    • Poc'o Invincible S04! Uobicajni nivo krvoprolica za jedan pocetak sezone je prisutan. I zae8anciaga na racun Star Trek TNG 🤣
    • nema mi ovo baš smisla i tu se donekle slažem sa Fatom oko gluposti naroda. Banke su jedne od najmudrijih oko uvijene komunikacije i naša država tu i tamo to rešava. Pre deset godina je bila ona fora "Kamatna stopa NKS 0.44%" i onda dole u fusnoti pored informacija da su slike ilustrativne prirode i da su moguće greške u tekstu piše "EKS 12%". Ja i dan danas ne razumem zašto se uopšte NKS komunicira kad to nije kamata koju plaća korisnik ali ajde makar su promenili pa sad piše jednako velikim slovima i jedna i druga kamata.  To naravno jeste jedna sad pandorina kutija šta zapravo treba ljudima i kako pričati, dal da sve bude kao "slikovnica" da bi razumeo i onaj najgluplji ali je jasno da će banke da urade što manje samo da te navuku. Kao sad ovo što su uveli u neki zakon da svi moraju da kažu da "pozajmljivanje novca košta". OK, ajde i to je nešto ali je i dalje dovoljno glupo kad gledaš u širem smislu.
    • Сједињене Америчке Државе су у среду објавиле да проширују свој програм визних обвезница на додатних 12 земаља. Почев од 2. априла, путници из укупно 50 земаља мораће да плате депозит од 15.000 долара при уласку у Сједињене Америчке Државе, што је, како влада каже, подстицај посетиоцима да не остану дуже од важења виза. Тунис, чији се тим квалификовао за овогодишње Светско првенство у Сједињеним Државама, Канади и Мексику, додат је на листу, као и Камбоџа, Етиопија, Грузија, Гренада, Лесото, Маурицијус, Монголија, Мозамбик, Никарагва, Папуа Нова Гвинеја и Сејшели. Za sad deluje da nismo u ovom VIP društvu 🙂 ali ne bih rekao ni da smo daleko 🙂  
    • Bas sam dosao da napisem komentar, sinoc sam ga pogledao :) Mislim da previse analiziras sta nema smisla, jer sama poenta filma jeste apsurd, sve oko AI i drustvenih mreza, black mirror fazon. I naravno, sve to upakovano u neku akciju/komediju. Samim tim i ta situacija gde ljudi sede i veceraju, iako su im se desavale neke nenormalne stvari prethodnih dana.  Meni je bio skroz ok, zabavan za gledanje, i naravno ludak Sam Rockwell odlican za ovu ulogu :D  
  • Create New...