-
Topics
-
-
Dobar je Hail Mary, scifi zabava za celu porodicu.
-
Ja bih rekao da je definicija restilinga da se menja karoserije, što kažu i face-lift. Motori mogu a i ne moraju.
-
a šta smatramo restajlom, ozbiljno pitam? tj. šta bi bila kategorizacija? na primer meni odmah pada napamet Accord, koji je posle 2-3 godine dobio onaj svoj "restyle" gde su promenili samo onaj "trougao" na centru hladnjaka i dodali mu dve one linije. i unutra izmenili malo centralni deo kod radija. ili restajl mora da ima i promene u motoru?
-
nisam pogledao film niti planiram ali su mi rekli šta je taj reveal i ja sam se pitao kako je moguće oko toga dalje napraviti film uopšte i stvoriti od toga toliki plot twist da kasnije film zapravo ima dalju radnju :)) i onda sam dva puta pitao tačno se sećam razgovora da mi ponove da je to to što se događa u filmu :)) ali pošto je zendaja tu svakako nisam planirao da gledam. meni malo zasmeta kad prvi deo koji ima kakvu takvu radnju da se drži sama sa sobom prebace u drugi deo i onda prošire tu radnju na neko "ludilo" kao što su donekle ovde uradili - plus cela pravila koja su ovde "tanja" nego u kecu itd. mislio sam da će i ova klinka sestra biti malo bolja nego što je ispala, nije ona bila loša toliko u onom filmu kad zameni mozak sa vins vonom koji je ubica :))
-