Aca~ Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Shvaticete jednog dana koliko je Dejan upravu. Mozete vi da igrate war uz skolu, faks itd., da imate ribu, da imate drustvo, ali u tom slucaju necete sigurno biti vrhunski igrac. Sve u zivotu ima svoju cenu. Shvatite svojih 24 casa dnevno kao 100 eura u dzepu. Za 100 eura mozete da kupite dosta malih stvari i da ni u jednoj stvari ne preterate a mozete i da sve sprcate na jedno ali da to sto ste kupili bude do jaja. Ovde se ne radi o necijim kapacitetima za kapiranje itd.. vec o fizickoj ogranicenosti svega i svakog. Ako mislite da lupetam gluposti idite na sk sajt i procitajte intervju insomnie i shvaticete o cemu pricam. Njega sigurno vise kotirate u svom sistemu vrednosti nego mene Marka Srbiju lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 U pravu je on jednim delom, ali jednim delom i nije ;). Mslm, nije mu ceo post korektan =) Naravno, ako hoces da postanes pro gamer trebalo bi da zrtvujes skoro sve od gore navedenog, ali semi pro igraci ne moraju da zrtvuju nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Mada ja sam uvek bio za to da se covek fokusira na ono sto voli bez obzira sto zapostavlja neke druge stvari. Na kraju uvek shvatis da je sve sto si dobio vredno zrtve koju si podneo. Ali za tako nesto nema svako muda, a neko prosto nema u zivotu ambicije da odskace od mase i upravo zato nismo svi mi (kad pricamo o war-u) u rangu pro igraca poput grubija, insomnie, toda itd... I opet je tu faktor podrske koju primarno dobijas u porodici sto je u nasoj zemlji malo diskutabilno kad je gaming u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Brate FoCuS igra 24/7, ribu nije video i nema ništa sem wara. Pa opet Aca > FoCuS :)))))))))))))))))) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 A jel se rachunaju ribe koje su ti u frend listi na fagbuku? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 naravno da se nolifebook računa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 BRATE NEMOJ TAKO!! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 U pravu je on jednim delom, ali jednim delom i nije ;). Mslm, nije mu ceo post korektan =) Naravno, ako hoces da postanes pro gamer trebalo bi da zrtvujes skoro sve od gore navedenog, ali semi pro igraci ne moraju da zrtvuju nista. Idiote da li ces procitati moj post i skapirati da pricam o PROGAMINGU jbt...I ne pricam o SEMIPRO nivou igre.I da, tako pricas jer si u srednjoj i ne shvatas koliko ti je u stvari do jaja i koliko nemas obaveza sem da odsedis od 8 do 2/2 do 8, u skoli(mada realno i bezi se bar 50% casova) i blejis sa ortacima,ribom, i opet ti ostane 2,3,4h dnevno a war.Ja sam prestao sa warom od kad sam krenuo na fax...Plus nije sve vezano za skolu, vec sto si stariji sve vise ti se obaveza gomila... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Nemoj da me vredjas, jer bi mogao i ti da procitas svoj post. Pricas o semi pro igracima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Uuuuu nemoj da me vredjas, ovo zvuci kao neka prozivka!!!!!!!!!!!!!!!! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) Idiote da li ces procitati moj post i skapirati da pricam o PROGAMINGU jbt...I ne pricam o SEMIPRO nivou igre.I da, tako pricas jer si u srednjoj i ne shvatas koliko ti je u stvari do jaja i koliko nemas obaveza sem da odsedis od 8 do 2/2 do 8, u skoli(mada realno i bezi se bar 50% casova) i blejis sa ortacima,ribom, i opet ti ostane 2,3,4h dnevno a war.Ja sam prestao sa warom od kad sam krenuo na fax...Plus nije sve vezano za skolu, vec sto si stariji sve vise ti se obaveza gomila... Pa nije ti to samo za programing tako, već za sve u životu. Samo za nešto moraš da se odlučiš. Ovde je više pitanje da li možeš (kao Aca npr.) da imaš i normalan život (drugari/devojka) i da sabiješ Koreance. :)) Edited November 13, 2008 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 ne , scena vam je u "kurcu" zbog degenerika poput tebe sto prozivaju najboljeg igraca iz vlastite zemlje i objasnjavaju mu kako gejming funkcionira i unaprijed odredjuju da nece uspjet dalje igrat u zivotu jer ti znas, jer realno ti bog isus krist batina univerzuma nisi uspio to dvoje pomjesati.. ae pali mentolu i ovo izdrkavanje s vladicom i ristom u svakom topiku vam isto nista ne vazi , ghost mile i govedo su ih presli odavno , ne lozite se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 ja sam hteo ovo isto reci,ali nije bilo na meni da to kazhem jer ja sve ove ljude znam iskljuchivo preko neta. thx p1nke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Jebali te ghost mile i govedo. XD Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 da su se zba i mile rodili u DK bili bi u MYM-u odavno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 (edited) ...svi ste vi konza... Edited November 16, 2008 by DeYaN Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 (edited) ukazao si ti moj kurac ustima reko si mu da je idiot i rekao ti je u sljedecem postu da ga ne prozivas ja nigdje nisam ni naveo da sam progejmer degeneriku pogani , to sto ti samo gledas u nick i onda pises postove bez ikakvog upotrebljavanja mozdanih vijuga je druga prica..i onda druge prozivas da ne citaju , a ni sam neznas sta si napisao ovo sa ustaskim prozivima necu ni komentirat , najbolje pokazuje tvoj mentalitet i dokazuje da se tebe treba slusat u vezi icega "-ne-" hajli je rekao sam da je moguce , samo sto si ponovo dokazao koliko puno pratis pozorno dok citas postove od ljudi..on je imao posao prolazio faks redovno imao klan i radio jos 10000 stvari u pozadini , to sto si ti ogranicen na 2 , iliti ribu i faks to je druga prica ni ja nisam neka zvjezda , nemogu kombinirat faks i gejming , al ne znaci da idem okolo zabijat s cekicem ljudima u glavu da je nemoguce , jer nisam uspio bit progejmer sto ocito tebe muci pacove ae obuci sk gejming duks i objasnjavaj u real lajfu a pusti forum za nas no lajf gikove , vidimose Edited November 16, 2008 by p1nke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 (edited) kao prvo ja znam Acu licno, i nisam ga prozivao vec mu ukazao na sta gresi u tumacenju mog posta kao drugo ne znam sta jedna mala ustaska pickica poput tebe hoce da kaze svojom recenicom, O boze koji si ti fatal error prirode ... Covek se slikao sa srpskom zastavom i sa tri prsta da bi mu ti ovo napisao! Koliko je samo puta dolazio u Srbiju, jednom i prespavao kod mene, i nemam ama bas nista lose o coveku da kazem! A on je tom svojom recenicom hteo da kaze da si bio, jesi i bices uvek LJUBOMORAN ako neko uspe da uradi nesto u ovoj zemlji sto se tice wara, pored ostalih zivotnih stvari! Jer ti nisi ... a inace igrao sam wc3 dugo, vise for fun ofc, ... to je ta rechenica ... Edited November 16, 2008 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 16, 2008 Author Report Share Posted November 16, 2008 (edited) DeYane čemu prozivanje čoveka na nacionalnom nivou a raspravljate se oko igre? Iskulirajte jbt Edited November 16, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 pinki ustaso, mrs na forum.hr!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Dajte batalite to prozivanje na ruru, to je moj fah :)))))))) Ajde i ja da kazem nesto o cemu se raspravljate.. Svako od vas govori istu stvar, samo se ne kapirate uopste.. Sve moze da se uklopi i posao/fax/skola stagod, i riba i drustvo i izlasci sa warom do nekog odredjenog nivoa.. Mozes da budes "progejmer" ali ne mozes da budes moon ili tako neko. Dakle sve u svemu mozes da uzmes kes od progejma i sve ostalo da zadrzis(sto ne znaci da war ne utice na iste). A opet ja sam kad sam pocinjao, pa cak i posle kad smo bili na nekom slicnom nivou govorio da se ghost rodio u svedskoj ili da ne pricam koreji bio mozda #1 igrac na svetu ili samo da je imao normalne uslove za igru kod nas(dok je bio motivisan). Niko nikada nije ni blizu njegovog nivoa cak ni kad ga pobedi na wcgu ili gdegod. Cheers Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miza Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 RESPEKT ZA USTASHU <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 jebote kako malo treba da bi ovaj rur deo foruma oziveo:D neznam dokle je kolega dejan doshao sa faksom ali ja sam izgurao faks igrajuci warce bez vecih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Aca je dokazao sta se sve moze uradit sa malo truda, iako je dobro vreme pre wcg-a bio skoro pa inactive :) A i w3 je igra koja zahteva mozak, mozes ti vezbati 10h dnevno, postati robot i biti kita i gubit on comp-a insane :) Mozak i organizacija vremena = mozes cuda postici :D Nemojte se pljuvati -,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts