Jump to content

Ako vas provider ne jebe ni 5%

Johnn1e

Recommended Posts

Elem, zadnjih mesec dana net mi radi uzasno, imam 512/64 adsl kod sezama, ping 190, skida po 10kb/s, zalio sam se nekoliko puta, na zadnji mail mi nisu cak ni odgovorili sto je bilo pre 2 nedelje tako da cu verovatno morati da prekinem sa adsl-om. E sad, s obzirom da sam iz malog mesta (Bor), nemam mogucnost za wireless kao ni kablovski, pa me zanima sta su mi jos opcije. Jel probao neko ovaj "mobilni internet", vidim reklame na tv-u i mts-a i telenora, valjda se dobija modem ili kako vec ide nisam siguran, jel zna neko kako to radi i dal je stabilno? Ili da i dalje dajem po 1.5k i mucim se sa adsl-om, da se budim ujutru dok jos i normalno radi da bi odigro po jednu partiju dote ili skino neku seriju...

Elem, zadnjih mesec dana net mi radi uzasno, imam 512/64 adsl kod sezama, ping 190, skida po 10kb/s, zalio sam se nekoliko puta, na zadnji mail mi nisu cak ni odgovorili sto je bilo pre 2 nedelje tako da cu verovatno morati da prekinem sa adsl-om. E sad, s obzirom da sam iz malog mesta (Bor), nemam mogucnost za wireless kao ni kablovski, pa me zanima sta su mi jos opcije. Jel probao neko ovaj "mobilni internet", vidim reklame na tv-u i mts-a i telenora, valjda se dobija modem ili kako vec ide nisam siguran, jel zna neko kako to radi i dal je stabilno? Ili da i dalje dajem po 1.5k i mucim se sa adsl-om, da se budim ujutru dok jos i normalno radi da bi odigro po jednu partiju dote ili skino neku seriju...

Kuci sam isto na Zezamu, jesu loshiji, al' ne bash toliko k'o kod tebe. Vishe imam problema sa logovanjem, a dl ponekad varira jako u primetime-u. :)

Ukoliko nisi pod ugovorom, pokushaj da promenish provajdera, zovi i zatrazi svoj MIK, idi vidi kod koga mozesh neki kraci ugovor, 3 meseca ili tako neshto, chisto da proverish i budesh siguran da li je problem do provajdera.

edit

E da to nisam napomenuo, svima u ovom delu grada lose radi adsl, znaci ne samo sezamov provider, tako da to ne bi resilo stvari :*(

E onda jebiga. :D

Edited by Wulfgar

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

.. Jel probao neko ovaj "mobilni internet", vidim reklame na tv-u i mts-a i telenora, valjda se dobija modem ili kako vec ide nisam siguran, jel zna neko kako to radi i dal je stabilno? Ili da i dalje dajem po 1.5k i mucim se sa adsl-om, da se budim ujutru dok jos i normalno radi da bi odigro po jednu partiju dote ili skino neku seriju...

placacesh 10 evra po filmu, poshto ne postoji flat za net preko mobilne mrezhe. a kvalitet konekcije je direktno vezan za kvalitet mrezhe u tvom komshiluku, tako da ti ne mozhe niko dati realnu procenu. Beograd ima dobru pokrivenost 3G mrezhom tako da fino radi ovde, ali u Boru cesh verovatno da se kachish na opremu starije generacije :/