brue Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 OK, "malo" sam zakasnio sa ovim oktobrom, blame Colonization i KB :) Sto se tice oktobra i kraja septembra, izasle su: 1. Ironclads: American Civil War - mesavina istorijske strategije, pomorske simulacije i poteyne strategije. 2. The Guild 2: Venice - simulacija sa primesama svega po malo u 15tom veku, izgleda zanimljivo, ako probam dacu vise informacija i utisaka 3. Sword of the Stars: A Murder of Crows - jos jedna strategija u svemiru 4. Project Aftermath - arkadni rts, vode se do 4 tima koji se budze sa novim gadzetima preko istrazivanja mapa do lesinarenja leseva 5. King's Bounty - najzad izasla i engleska verzija 6. Colonization - remake, vec ima zaseban topic o njoj 7. i HINTERLAND - iozgleda da je prvo izasla verzija dostupna preko samo steama ali su je sad izbacili i za nas obicne smrtnike tja ima na rapidshare. I za ovu vise informacija kad je skinem E sad sta mozemo ocekivati na dalje: Red Alert 3 Cini mi se da je ne treba posebno opisivati, sve izgleda sarenije nego prethodni delovi, a u korak sa danasnjim trendovima. Treba se samo strpiti jos par dana i to je to :) Jutland Jos jedna od ne tako masovno popularnih strategija - simulacija pomorskih bitki ovaj put iz WW1. Za one kojima je ovo zanimljivo, devsi su obecali maksimalnu realnost u proracunu trajektorija salvi velikih topova sa brodova kao i sve ostale karakteristike tih ratnih masina. Perimeter 2: New Earth Jos jedan nastavak futuristickih borbi, a donosi nam nove resurse, mogucnost transformacije jedinica, nove upgradnje i kao sto oni navode "originalan RPG sistem i neuobicajen story telling". Refusion Igra poseduje i single i multyplayer, ali je vise okrenuta ka ovom drugom. Bitka izmedju Humana i Skoromana na bojistu od neverovatnih 40x40 km. Predvidjenja je za masovniji multy i na svaku mapu moze da upadne do 10 ljudi sa jedinim ciljem - pobiti sve zivo okolo. Battlestations: Pacific Ponovo pomorska simulacija borbe, ali u WW2. Zavisno od toga da li odabrali Amere ili male zute, pocinje se od Midwaya ili Pearl Harbora, sa ciljem da se potvrdi ili promeni istorija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted October 24, 2008 Author Report Share Posted October 24, 2008 Dynasty Warriors 6 Neverovatno, ali ovaj serijal je prodat u 15 miliona primeraka. Probao sam samo, cini mi se, drugi deo na Soniju, te ne mogu nesto previse da kazem o njoj osim - mesavina akcije i strategije, onako cudno po istocnjacki. I nije lose uopste :) Theatre of War 2: Africa 1943 Rusi su relativno brzo izbacili nastavak njihove strategije u WW2, a iz naslova se vidi da je bojno polje ovog puta Afrika, a pored te promene, igra nudi dosta novih mogucnosti. Prvi deo i nije nesto ispao, pa se nadam da ce bolje proci sa ovim. Masters of Belial Opet mesavina strategije i rpg, nar kako se najavljuje. Prica izgleda veoma zanimljiva. Elem, davno na ancient zemlji, rasa koja sebe naziva Andjelima je zavladala planetom. Da bi se borili protiv njih, grupa heretica pokusava da otvori portal ka demonskoj dineziji i iskoristi zlo protiv prividnog dobra. Stalin vs. Martians Kako devsi najavljuju, ovo ce biti maksimalno pojednostavljena strategija da cak misle da je svrstaju u arkade. Vojska i objekti se ne prave, nema upgradnji, vec se sve zavrsava narucivanjem trupa i kupljenjem power upsova po mapi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted October 24, 2008 Author Report Share Posted October 24, 2008 Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Nadam se da se secate ove simpaticne strategije od pre par godina. Evo, i za nju stize nastavak sa finom grafikom i nadam se pregrst featursa. Urban Empires U ulozi ste Boss-a jednog od ganga zavisno od ukusa, dal Rusa, Japanaca, Italijana, ili neke druge od ukupno 9 ponudjenih. 30tak oruzja, dvadeset razlicitih vozila, 12 razlicitih komandi za vase soldiere...hm, ne znam, al meni ne izgleda kao nesto specijalno sto se sadrzaja tice. Mozda i gresim. Gadjaju i na multypl. trziste jer ce postojati game serveri za do 18 igraca po serveru. XIII Century: Russia Iz firme koja ne zna ni koje igre izdaje stize nam ruska verzija Shoguna tja Total War serijala. Battle for Atlantis RTS koji donosi totalnu interakciju sa okolinom koja se moze podvesti do terraforminga. Sve ce biti podlozno fizici, a kao glavni adut (kad su eto takva vremena da su to aduti) najvljuje se fiyika vode kao i predmeta u vodi. Inace, devsi kazu da prica nece biti trivijalna, a pocinju je tako sto zemljani nalecu na zaboravljenu podmorsku civilizaciju -Atlantidu, koja sa svojim bionickim magovima koji su pripitomili dinosauruse, zeli da zavlada planetom..eh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Ovaj Belial deluje dobro, to ćemo odmah da prisvojimo u RPG forum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 u je sta je novih strategija na vidiku ... ko ce bre to da stigne da igra ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted October 25, 2008 Author Report Share Posted October 25, 2008 Ok, proverio sam Hinterland, sto ima na drugom topicu (ukratko: smece) i The Guild 2 - pa mozda je ok nekome, posto ima nekih zanimljivih mogucnosti, razliciti modovi igre od ubi sve do napravi svoju dinastiju, grafika je ok, ima zanimljivih komandi za lika od dzeparenja do maltretiranja, ali em sto nemam zivaca za tako nesto em sto igra u kombinaciji sa postojecim crackom skoro svaki cas baca u Win. Tja, double smece combo :) I naravno, obe su mesavine rpga i strategije, ali posto su smece onda mora da su strategije sa rpg elementima, u suprotnom bi bile na rpg topicu ofc :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 bravo brue,bravo dobar up! Ma za vudua je bre ovaj Stalin vs. Martians ;) :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Iz firme koja ne zna ni koje igre izdaje stize nam ruska verzija Shoguna tja Total War serijala. I naravno, obe su mesavine rpga i strategije, ali posto su smece onda mora da su strategije sa rpg elementima, u suprotnom bi bile na rpg topicu ofc :P Butthurt detected. E Buruuu, imash jednu greshchicu u prvom post-u. King's Bounty je RPG. :P RPG brate, vidi mase na RPG podforumu vec se uveliko igraju. Brate, RPG, pogreshio si, edituj post. RPG! E Brue, JEL' ME CHUJESH? Potkrala ti se greshka! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Ura za Bureta! Bure za admina umesto voodoa_ [= [= [= Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted October 26, 2008 Author Report Share Posted October 26, 2008 Butthurt detected hrr,hrr..hi Beavis...hrr hrr ;) Ah da, dobro me podseti da nesto dodam na KB topicu, al u strategijama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Men of War Men of War delivers a highly detailed World War II theatre of action, with amazing new features making this game completely unique and a must have for every RTS gamer! Developer: BestWay, DMS DMS Publisher: 1C Company, 505 Games Release date: November 7th, 2008 Genre: Real-time Tactical-Strategy Platforms: PC Men of War is the follow up of the highly successful Soldiers: Heroes of World War II, developed by Best Way . The unique gameplay and design made the predecessor standing out from the RTS genre and found very soon a large fanbase, which is still active due to the impressive mod support. Men of War starts were Soldiers ended, it delivers improved physics which allows you to destroy whole maps on a level of detail you never saw before, the newly developed armor penetration physics calculate the impact angle of every single projectile in accordance to the historic armor value of each vehicle. Every tank has the sound of its original, dropping you in a fully cinematic and authentic sound experience, which hardly can be described. As this wouldn’t be enough, you will enjoy a really useful and unique feature: Direct control! Take over the control of every single soldier you have, or drive tanks and other vehicles, set up ambushes with antitank guns and blow your enemies up with precise and deadly aimed shots at their weak spots! Feel the adrenaline when an enemy Tiger crosses the roads, or feel the enemies fear when he hears the sound of a deadly German Panther tank, which is driven by you! Features: * Fully destructable environment. Get your men into cover of newly formed tank shell craters! * Very authentic sound experience with historical accuracy! * Unseen physics and armor penetration system. * Each mission and battle plays out differently based on your tactical choices! * Unseen battle scenarios to keep the WW2 setting fresh. * Over 100 highly accurate tanks and vehicles ready to be under your command! * Realistic fog of war * Smart AI is searching for your men covered in bushes and calls for reinforcements, including a morale system. * Excellent modding support and official SDK (Mapeditor, 3dsMax Plugins)! * 6 different playable nations! * Direct Control! Want it done right? Do it yourself! Multiplayer: * Up to 16 players via LAN or Network * Ingame browser including ranked statistics * A good bunch of well tested and intense gamemodes * Cooperative gamemode allows you to play through the campaigns with your friends! * NAT support, allows you to host games through routers * 5 multiplayer nations * Many varying multiplayer maps * Balanced settings, the smarter wins not the faster one. Minimum system requirements: * Windows 2000/XP * 1.7GHz Processor * 512MB RAM * GeForce 3/Radeon 9600 Videocard or higher * DirectX 9.0b * compatible sound card * 4GB free HDD space * DVD-ROM Community forum http://www.digitalmindsoft.eu/forums/ Youtube Video http://www.youtube.com/view_play_list?p=2F0DC90E29B3E6BE Ko je gotivio Soldiers Heroes of WW2 i njegovog naslednika Face of War, gotivice i ovo :) ja jedva cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 King Arthur In-Game Flythrough http://www.gametrailers.com/player/42600.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 13, 2008 Author Report Share Posted November 13, 2008 Bah, nadao sam se da nece ubacivati madjije i ostale fantasy trice i kuchine, al jbga. samo da ne ubace irske leprikone i siljotouhe ljudove, pardon elfove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 statusa sa machem ala final fantasy je nagovestila sve... magije munje orkovi ... interesovanje za ovu igru mi je opalo drasticno... sad bi legla neka squad based TB strategijica ala JA3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 OMG Majesty 2 , ne verujem svojim ocima :D :D :D Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Men of War Ko je gotivio Soldiers Heroes of WW2 i njegovog naslednika Face of War, gotivice i ovo :) ja jedva cekam najbolji pew-pew coop serijal :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 moze i silent storm 2 auf mljac moze treba da se pojavi i nastavak onog kopileta od Jazz hired gunz (koji je patio od milion problema, od grafickih propusta do podivljalog AIa koji te ubija sa granatama koje baci preko pola mape)... inache taj hired gunz treba da se pojavi ovog decembra lokalizovan za usa trziste sa ispravljenim svim bagovima... anyway nastavak se zove 7.62 mm.. rade je neki poljaci ciji sajt je josh uvek under construction a izdaje ruski 1C (sto generalno ne obecava nista dobro)... "7.62" – is a tactical action game, sequel to Brigade E5, similar to such classic titles as Jagged Alliance, X-Com, and Silent Storm. A professional mercenary seeks for a Russian "businessman", who stole a lot of money from his "colleagues", then hid in a small country of Latin America to avoid inevitable punishment there. Soon the assignment turns into an intense and dangerous adventure, for there are many things that must be kept in mind – intricate political situation, confrontation between governmental military and rebels, not to mention a necessity to choose friends and foes wisely. Features * Sequel to Brigade E5: New Jagged Union, the best strategy game according to the GameLand Award 2005, "Best Computer Games", "GameLand" and "Game World Navigator" magazines. * SPM (Smart Pause Mode) battle system combines RTS dynamics with diverse opportunities of turn-based gameplay. * Over 150 accurately modeled firearms with possibility for upgrade. * Varied ammunition as well as the extensive list of equipment. * Non-linear storyline gives you an opportunity to make you own choice – to reach one of multiple endings * Over 30 mercenaries. * Upgraded graphics engine (ono sto sam primetio je da mozesh da usmerish burst mode po horizontalnoj liniji koliko da se shiri) najbolji pew-pew coop serijal :) [:D] ako znate ruski mozete probati ovo njivo simptacino online zezanje http://tionline.ru/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 Mali dodatak: nisam imao zivaca da ozbiljnije igram, jer sam taj serijal zabatalio pre cca 15 god, Romance of 3 kingdoms, ali odavno ne videh boljeg uvoda u neku igru a da nije klasicna zgromi-zbudzi-a-la-blizzard kreacija ili pokusaj iste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 vi stvarno igrate te RTSove u singleplayeru? meni to bas smor Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 25, 2008 Author Report Share Posted December 25, 2008 Ne volim da gubim, a da dobijas partije u multyju trebaju ti ili debili stalno za protivnika ili dosta vremena (koga nazalost vise nemam za to). Plus, vecina danasnjih strategija u multyju su u fazonu da sto pre kliknes nesto ili u pravom trenutku da izgradis nesto, sto meni, kao true funa Sudden Strike-a 1.21, je teski smor :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 vi stvarno igrate te RTSove u singleplayeru? meni to bas smor Meni upravo obrnuto...multiplay nema nishta sem ko vishe nema zhivot... U singlu barem ispratish neku lepu prichicu... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 ne mora svako multiplayer igranje da bude i pro, okupiš društvance, lan party ili u igraonicu =/= geek life Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 (edited) The #1 Professional Age Of Empires & Command & Conquer team in the world ne mora svako multiplayer igranje da bude i pro, okupiš društvance, lan party ili u igraonicu =/= geek life Ochigledno chovek ne pricha o tome nego o tome kako singlpayer nema skilla isto kao shto nema i taj multiplay de odesh se zezash sa drushtvom tj ne o samom multiplayu nego o pro gosu skilled uber pro pwnageu...pa odatle odgovor u istom maniru. Da je drugi ton posta, naravno da ne bi usledio takav odgovor... Edited December 25, 2008 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 (edited) U singlu barem ispratish neku lepu prichicu... a razumem te to al ja nisam dosad video neki rts gde je prica tako interesantna i gde misije pruzaju nesto cega u multiju nema, osim npr company of heroesa eto, tu je bas bio odvaljen single player... obicno se sve svodi na to pojavi se neki animation nesto, kazu ti sta se kao desava i sta treba da uradis i tutnu te u igru sa predefinisanim jedinicama koje ti treba da prosto "prosetas po mapi" ili ti daju da gradis bazu, opet, ako imas mozga koje su sanse da ce komp bolje da se izgradi od tebe... u tom smislu MENI je smor, ne kazem svima, al radije bih odigrao neki fps u singlu nego rts... voleo bih kad bi mi neko preporucio neki rts koji je bas dobar u singlu ja bih rado odigrao=) ne mora svako multiplayer igranje da bude i pro, okupiš društvance, lan party ili u igraonicu =/= geek life ovo mi je ok btw sa drustvom ponekad neki rts da odigram koji nisam igrao ozbiljnije Edited December 25, 2008 by LavIsInTheAiR Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 25, 2008 Author Report Share Posted December 25, 2008 neki rts da odigram koji nisam igrao ozbiljnije Vidis, o tome pricamo. Vreme brate, vreme. Mozes da budes extra nadaren, ne vredi ti bez vezbe, kao sto i sam znas. Ako cemo o merenje tukija, igrao sam Starcraft na bnetu kad 99% ljudi nije imalo net, i to sa cd keyom koji je prvi usao u Jugu, tja eto koliko ih je uopste tad igralo nesto na netu ili koliko ih je igralo Scraft na netu. I islo mi dobro, veoma dobro, toliko da god kasnije moji ortaci iz NSa, kad kazu ono sto su ocima gledali kako i sta se igra, klinci koji prze SC ne veruju. U Sudden Strikeu, koji 99% ljudi u Srbiji nije igralo u multyju, ne zato sto je losa igra, nego opet iz gore navedenih razloga, tipa 2001-2, bio sam u timu sa jos jednim Hrvatom, i razvaljivali SVE na zvanicnoj CDVoj online ligi. Na kraju je on bio prvi na tabeli, ja za njim, i zavrsi se tako sto sam otisao u jebenu vojsku (tja morao). A sad, kad me nijedna vise toliko ne privalci (u zadnjih par god), a pogotovo sad, kad se nema vremena, kad me Rejz razvaljuje u CoHu (bilo pre god, dve, al eto, i mladji je i bolji je) - jednostavno nemam zivaca i nisam mazohisticki nastrojen. I onda, ostane mi da probam koju single, ne sad da bi jurio multy iste, vec da ubodem da bude ok prica, i da jednostavno me mine zelja. Nazalost, sve vise jure neku grafiku ili budjave gde nema strategije (u pravom smislu) vec kad je ko kliknuo neku moc (uuu jebote), ili da li si napao 1 jedinicu tacno odredjenim njenim nemezisom itd itd, a prica je odradjena da ti se zivot smuci. Bah, necu da smaram vise, i ti ces ovako da laprdas za jedno 10tak god :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts