Goga[TT] Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Kontam da su tukli neduzne ljude samo da bi sakupili materijal za snimak, jednom ce naleteti na neke dzudiste ili shta vec pa ce ih poizbacivati sve napolje. Ili ce im neko jednostavno baciti bombu na ulaz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naufragium Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Kako stari ljudi kazu. Sve to poslati na njivu od jutra do mraka pa da vidis kao ce da budu dobri i lepi. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Ovo je ono shto rusi zovu gondoni (iliti kurtoni) - kao prvo klub je neki skroz levi u nekom nepoznatom gradu (takvih i nema u Moskvi, npr.), kao drugo u osnovnom su svi likovi koje biju polu pijani, tako da veoma lako padaju... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Gde nađoše te klince da rade security, razvijeni su kao da duvaju lepak svako jutro još od detinjstva a i ne umeju da se biju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 (edited) Smeshni su jako , samo sto su ovi koje biju josh smeshniji. Kakav takedown na 5:40 :)) Edited October 15, 2008 by Juice R Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 sad znam kako sam ja izgledao kad sam pao od 1 udarca Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 hahhaa od sikjuritija ili ? :)) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Ruska stoka sta ocekivati , ovo nije sekjuriti nego sabanija koja se kurci , a i nema coveka na svetu kojeg kada bilo ko zategne na pravo mesto ne pada moze da bude i Majk Tajson . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 hahhaa od sikjuritija ili ? :)) ma da sikjuriti :D jok bre isto neki likovi ko ovi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 (edited) Zabadaju do bola, al zabadaju ko picke. I provalio sam da najvise na jebu oni izdrzljivi, njega mlate 10 minuta :D i prestaju da mlade dok stvarno ne padnes u nesvest, i onda te sutnu jos koji put u glavu... uzas. Ima i kod nas sekjuritia koji su ludaci. sta vise, poznajem dobro coveka koji je u brauna sekjuriti... Covek je ovako super lik, ali je sa druge strane ludak. samo oni ne biju bas bez povoda, ali kad biju, biju. Taj lik o kome pricam je molio neke ljude da izadju iz kluba a ovi se kurcili i onda ih nalupao, ja sam se usrao kad mi je pokazivao kako lupa samare :) a i znam kada mu neko ovako npr u zgradi prisere, na ulici, da ume da bude jako nezgodan :) Edited October 15, 2008 by Protagonist Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 ako prichamo o domatjim likovima, najzajebanije shto sam ikada video je lik koji je pre jedno 6-7 dina radio u resavi (ne znam dal josh uvek nisam bio sto godina). mali, tjelavi, 40ak godina. u zhivotu nikad nisam video da neko brzhe slozhi 3 lika koji su 2sa2. posle ih je svu trojicu sam izvukao iz kluba. znachi ono opushteno nekih cirka 250kg. realno ti mali skotovi su uvek najopasniji jer em ne ochekujesh, em su mnogo brzhi od velikih balvana. naravno nije kao ove budale shto zabadaju ljude bez razloga, ali nije da je bash i neka bubica lik. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Ruska stoka sta ocekivati , ovo nije sekjuriti nego sabanija koja se kurci , a i nema coveka na svetu kojeg kada bilo ko zategne na pravo mesto ne pada moze da bude i Majk Tajson . Da, stvarno. Stoka ruska ! Inache ovo je fenomen poznat samo u Rusiji ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Kod mene u "gradu" izbacivaci su najveci ljudi u gradu, tako da seru samo nama klincima. Za jednog lika su mislili da je klinac i kao izbaci ga jedan najveci(od izbacivaca ko da ga je neko duvao kompresorom), ovaj opusteno izadje i kad je izasao izlomio izbacivaca ko pedera znaci lupo ga je od auto ... I toliko o izbacivacima, ili jednom u diskoteku dodje neki stariji baja i pocne bacati stolice i razbijati case ovi mu nisu smeli prici, na kraju dosao gazda i morao ga lepo zamoliti da prestane ... Ali kako zabadaju ovi rusi, znaci strasno one shatuju likove. Do jaja sam se iznervirao kad vidim kako pice njih 5 6 jednog ili dvojicu. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 e bash to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 ma jebo sve te sekjuritije,kad dodje interventna,tu je kraj price... dosta puta sam video tako peglanje po tim klubovima i najebu i ovi iz obezbedjenja i ovi kurceviti likovi,ali kad interventna dodje,svi beze gajbama. jednom sam pristustvovao kad su neke magarce sa dorcola (kao zajebane likove koji su pravili sranje) tako izudarali da mi ih je u jednom trenutku bilo zao. shamari su pucali na sve strane,a kad kazem shamar to je preko face onako celom shakom. onda sutiraju u bubrege ko ludi,ovi cmizdre na podu i samo vicu ''nisam ja,nisam ja'' , al kurac nisi. :) jedino sto ne gledaju gde mlate,ali zavrsavaju posao za par minuta. ove ruske indijance bi naslagali samo tako. i sto kaze maud,ti mali su bas zajebani. secam se pre nekih 2,3 godine neki klub u zmaj jovinoj (zaboravih ime) i bio je samo jedan lik u obezbedjenju,mali onako,u beloj trenerci. i kad te pretresa vidis da je zajeban,kao da ulazis u fbi jeve odaje :) kad je izbilo sranje lik je samo nogama zabadao u glavu,njih 4,5 nisu nista mogli da urade svi polegali po podu. tako da su ovi rusi bas smaraci iskompleksirani... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 To,to mitche :) To sa interventnom je bio haos! ''nisam ja!'' sta nisi pljas samar ko grom iz neba :D A taj mali klub bese Lotos ... i izvatao je sve muskarce ja mislim :) Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Da, stvarno. Stoka ruska ! Inache ovo je fenomen poznat samo u Rusiji ... Haha pa dobro, nije da ne generalizujemo, ali ja samo pricam iz iskustva :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 trening ruskih vojnika nisu slike,vec snimak... no comment Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 trening ruskih vojnika nisu slike,vec snimak... no comment :O Pozdravi ribu :))))))))))))) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Dear Mom, Camp is fun and I am learning alot Love Timmy. Quote "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 kako su napaceni , ovo nikako ne moze biti trening , ovo samo moze biti dobijanje batina i to od mega kompleksasa . Jebo ruse . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 au boze... eto odakle izlaze takvi :) Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 na govno si zino btw , kako nije trening, mislim, u teoriji dobijanje batina nije trening idd, ali kolicina batina koju ti nakon intenzivnih treninga mozes da popijes a da ti nije relativno nista je impresivna :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 (edited) Sto nije trening? Posle takvih godinu dana mozes za sebe da kazes da si obucen na borbu zivot ili smrt ... a to je i poenta ako treba da budes dobar vojnik. Dok ne popijes more i more batina, kurac si iztreniran. Mada, ko zna sta im jos tamo rade. Cist trening gde neko dobija batine da bi se celicio, je poznata "metoda" - maltretiranje gde te neko bije dok spavas, je na primer sabanija najveca :) Serem ti se u ove vojske po EU gde ko da si otisao u banju ... ves masina na svaka 2 vojnika, kao standard ;p Edited October 16, 2008 by Coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts