Lucien. Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Ovako,igram bez MH naravno,ali posle 5 uzastopni maphackera koji mi padaju,providni svi i svi mi govore imamo pa sta :@ dodje mi da palim i ja mH il da prestanem da giram wc3 ... jel se desavalo ovo nekom od vas?Imate neko resenje?Ja mislio posle restarta manje citera,to sad skoro svako.!:2 w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Prestani da igrash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 sharky has spoken Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 prestani da igras, realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted October 12, 2008 Author Report Share Posted October 12, 2008 Ali meni se igra,jel ste imali i vi slicnih problema,kad ste hteli da prekinete wc3 zabog maphackera,i da pomalo zbog humana lejmerskih sa tenkovima :/ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Ako igras da se zabavis nastavi da igras i realno neka te boli dupe za hackere, u roc-u ih je bilo 3x vise pa sta je tu je... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted October 12, 2008 Author Report Share Posted October 12, 2008 Vise igram radi Skilla xD da steknem neki Skill,prvo mi je cilj da uzmem lvl 40 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Stani da igraš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted October 12, 2008 Author Report Share Posted October 12, 2008 Au oteraste me od Wc3 :D a igratel vi wc3? Ipak mislim da cu nastavit natavno bez mh pa sta bude :) nece bit valjda svi maphackeri/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 mnogo spamujes bre brate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Pa sta pitas onda ako neces da prestanesh? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted October 13, 2008 Author Report Share Posted October 13, 2008 WrVox pre bi rekao da je ta tvoja recenica,spam,pratim ovaj podoforum dugo,i :/ ovo nije spam,pa ipak vraticu se,postavio sam temu zi 3 razloga,prvi bio sam iznerviran .. :D da se malo izduvam,drugi mislio sam da je neko imao slicne probleme,hteo da prestane zbog maphackera :/ i kako se resio tih problema.. nebitno.Sad su uveli www.sta-gaming.de/blacklist rekao mi lik jedan,da ce u januaru svi biti banovani,koji su prijavljeni(ali ce nadlezni da provere,i ako su uvideli da imaju MH) valjda ce popraviti scenu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 (edited) i treba ... ban all Edited October 13, 2008 by imbacule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 ako igras zbog skilla sta te zabole sto protivnik ima mh tim pre ako ga nabodes iako ga koristi onda si pro^^ Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 pa realno, ja sam manje vishe prekino da igram zbog hackera na bnet, jer me smara da i ja to koristim ... al kako ocesh, ako ti je stalo da budesh dobar u w3, ti rokaj pa shta je tu je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Nastavi da igrash, nemoj da te debili nerviraju i teraju da prestanesh. Ja sam npr. igrao sa onim kretenom Crazy-Crazy i dobio me je prvih 7-8 puta. Ja se nerviram jer ide lame sa blade-om i pticama i 100 kula i na kraju kad sam ga skroz skapirao nije me dobio posle vishe nijednu, jer tachno znash kad ce doci i shta ochekujesh od njega. + nauchish i novu taktiku i dobijesh na skillu :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 Ja bi posle tih 7-8 puta polomio tastaturu :D hvala na savetu,ma igram xD neka padaju i maphackeri i lameri .. odlucio sam idem mass solo,necu vise da gledam stats,:/ ceo zivot neki abuse za stats,onda mali skor samo za stats,i to :/ mass solo :D mislim da je to jedan od nacina da se nauci ponesto... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 To ti i pricham :] Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Prica ti iz prve ruke rus koji je odigrao oko 10k partija i opet je kanta. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Da, da xD Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 Da je kanta nebi rekao :D a nije ni rus,a sad 10k igara je odigrao bar ja mislim xD cim sam ja odigrao sigurno i vise od 5k... kad se sabere sve,timske,at,solo,lan ... :D bar mislim da jesam :P e da , moze mala pomoc posto mi niko ne odgovara na neka pitanja,evo ovde... oko micranja?Kako najlakse micrate?Drug mi kaze ne koristi grupe kad micras,jer sam mu rekao da se uvek zajebem sad sam poceo range team2 i mele team 1 :D i teze mi da izmikram ... kaze samo kad mikras alt i pomeras :/ al mi nije jasno sta ce mi onda grupee:? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuXuL Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 preformulisi pitanje. . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Zavisi sa kojom rasom igrash. Ako si elf ne treba ti micro. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Reche mu ork ^^ :P Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 grupe su ti da pokreces vojsku a micrujes tako sto drzis alt i selektujes jedinice. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts