Jump to content

Lucien.

The X
  • Posts

    137
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lucien.

  1. Ljudi nije do hakera.. registruje me battle.net kao da ja imam neki hack i odma me dropa,pise da sam dobio a zapravo imam 1 poraz. Znaci verovatno imam neki fajl nedozvoljen ili nesto,da ne zna neko kako da fixam ovo? Ne mogu da nadjem na google..
  2. A ja imam sledeci problem,nalozio sam se ponovo da igram malo wc3,nostalgija drma pa drma.. Ali trazim igru,nadje mi igraca posle 5 sekundi od pocetka igre pise mi da je moj opponent napustio igru i da sam ja pobedio,na kraju proverim stats i pise da sam ja izgubio.. Fora je sto je u svakom gejmu tako?Neko zna kako da resim ovaj problem?
  3. Do sledeceg petka? 2 nedelje, huh.. Aj potrudicu se, dodaj me na facebook. Hajdin Bojadzic. Ipak ga dajem prejeftino.
  4. 65 EURA CENA!!!!! Ne moze nize, hitno mi potrebne pare znaci, ovo je besplatno sama ekspanzija vredi vise...
  5. Evo ovako, prodajem account, cena je 64.00 GBP = 73.4310 EUR pod uslovom da imate kreditnu, i Moneybookers, ko nema moze napraviti account za 2 minuta,bitno je da se ima kreditna. Sad ko nema kreditnu, hoce pare da salje postom,bankom,cena je 80 eura. Warrior http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&cn=Morster PVP 6,1 GS PVE Fury 6,0 GS PVE Prot 5,8 GS 4630 Achiev, Mining/BS 450/450 FirstAid/Cocking/Fishing 450 Ima dosta mounta i petova, warrior je izuzetno dobar. Tu je i Shaman http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn%27Qiraj&cn=Mixer Ench 4,3 Restro 4,1 Herbalism/Alchemy 450/450 Ima brzog mounta, i oko 2400 Achiev. Tu su i Drudi lvl 70, Paladin lvl 70, profesije na 350,mounta imaju, i dobro girovani za taj level. Dk, lvl 56/59/60. Znaci Tri dk-a, i jos po neki heroji oko lvl 50. Ako je neko zainteresovan neka pusti poruku! Full info dobijate, cd key,sq/sa,kopija licne...
  6. 70 EURA,70 EURA!!! Pozurite!!!
  7. Poslao sam ti privatnu poruku =)
  8. Pozz ljudi,zelio bi kupiti sledece klase... Shaman(nebitno koji spec), warlock, priest, paladin, hunter... Pozeljno je sto vise ICC expiriiance,gear preko 6k, i full info.. Cena po dogovoru. I da , ako neko ima charactera na dentargu kupujem.
  9. Znaci prodajem warriora,shamana,paladina,druida etc.. warriro lvl 80 6100 pvp, 6000 pve fury, 5800 pve prot full profesiej bs/mining/firstaid/fishing/cocking. 4900 achiev etc.. znaci veoma dobar jak,jos je usao u veome dobrom guildu, padnuce i neki hc itemi nadam se..= ) Shaman lvl 80, full profesije herbalism/alchemy, restro/ench gear 4,3k+ 3k achiev,mounta epic itd.. ima tu jos nekih lvl 70.. ali eto full info,jos uvek je uplacen.Hurry up.
  10. Lucien.

    WTT rogue

    WTT rogue, 6GS pve, 6GS pvp,profesije na max pun didza midza i tako tih zajebancija,full informacije od njega,imam jos par lvl 80 na accountu, zamena moze za slicnog huntera,warriora ili priesta. I jos uvek je uplacen :)
  11. Svakih 5/10 minuta kako kad stalno drugacije moze i odma izgubim konekciju sa serverom nemogu da se izlogujem moram da wow manualno ugasim na alt+f4. Svi na moj ekran pocnu da stoje i trce u jedno te isto mesto, i sta god da rade moja igra hmm preskace i izgleda kao da rade u mesto, naprimer kao hiler kada baca neki spell, ili se neko pokrece, pokrece se na isto mesto svo vreme internet normalno radi i to mi se desava na doooosta servera. Mislim da treba da se ugasi neka opcija "checksum offload" ali ja to nemogu da nadjem u device manager/network adapters/ imam sledece opcije - Number of RX Buffers Number of TX Buffers Optimize For SpeedDuplex Settings WakeOnLAN from poweron E sad procitao sam negde da ako ugasim "Checksum Offload - disable" da ce biti sve ok ali ja imam RX i TX buffer moze li to nekako da se ugasi ili "procisti" bilo sta ako neko zna pomagajte hvala....
  12. Hocu da mi neko izleveluje heroja, dogovorili bi se na pm oko cene, ako ima zainteresovanih neka se jave.
  13. E ovako imam rogua lvl 21, pa me interesuje da li ima zainteresovani da ga leveluju? I koliko kesha do lvla 80 ?
  14. Lucien.

    Dota-gaming

    Da li moze neko ukrakto opise kako se igra ovde? Daj link gde treba da posaljem tekst za vouch.. itd = D ne mogu da se snadjem.. btw na nick Bl00d1usT
  15. Lucien.

    Replays

    Btw,gledao sam repleje sa dota-league, jesul oni repleji pre ovi ili posle? Onde su vas odrali :(
  16. Bl00d1usT eto ga :-) mada bolje mi posalji msn na pm..
  17. Lucien.

    Replays

    Dajte jos replaye, ae ta dva xD samo se nadam da nije onaj igrac valjda HAMLA, ponovo enigma xD
  18. Mogu bit obezbedjenje = tenk xD
  19. Hahah xD nop necu vodonosa, bolje bi nekog support,carry tenka xD a jova? Nisam svatio tvoju recenicu xD
  20. Aham, znam da cete sad svi da spamujete i trolate, ali ako nekom klanu treba igrac, nemam prilike gde da se iskazem, jer igram dota-league a tamo ima slabo nasih, ima ali slabo me pada da igram sa njima, ako nekom treba igrac moze da me testira, mogu igrat support,tenk i carry.
  21. Vidim da se igralo sa Madjarskom? SKim igramo sledeci mech i kad?
×
×
  • Create New...