junacina Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Da tu je i uvrsteno 20 30 miliona imigranata koji rade za minimalac. http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Persona...ome_by_Race.png Ok oduzmi te sto rade za minimalac pa pogledaj graf, pa vidi zakoliko radi vecina. Quote Disciple of Khaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Da tu je i uvrsteno 20 30 miliona imigranata koji rade za minimalac. radim za amere vec godinama, tako da mi veruj da ono sto si dao nije "prosek" :) zaista plate mnogo varijaju od drzave do drzave :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 bitna razlika: 1. "cao bejbi, hocesh da se jebemo u mojoj hondi sa felnama od 22 incha na presvlakama od fejk fraguarove kozhe?" 2. "cao bejbi, hocesh da se jebemo u guild hallu sa mojih 35 shamana?" Zar je bitno - vazno je jebati! Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Poenta je da je on moze da bude pripadnik srednje klase i ovo poseduje ... recimo neki nizi chin u nekoj srednje uspesnoj firmi ... book worm neki racunovodja sta god. Dakle ako varira varira to je ok ali nije to poenta. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 ako nastavim da se raspravljam ispashce da smaram, a stvarno nisam u fazonu da smaram :) samo cu reci da si sa $60k godisnje u USA poprilichno zhalostan jer ti 40% godisnje plate ide na porez, a gde je tu klopa, mortgage, kredit za kola itd. ovaj lik ima dosta vishe kesha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Aj da prodiskutujemo kolika mu je kita ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 moja najveca! Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts