voodoo_ Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Drugačiji je pixel aspect ratio na Plazmi, nisu kvadratni pixeli, rezolucija je 1024x768 iako je wide slika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Dobro ali ljudi i dalje tvrde da le plazma bolja ili ja gresim ? Shta plazma uradi sa 1920x1080 signalom ? http://www.soundandvisionmag.com/features/...d-round-ii.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 720p se zovu hd ready ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 mislis?gresim?moguce o.O mada mislim da sam u pravu O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 hd ready su i 720 i 1080 ako u sebi nemaju digitalni tjuner, jer im onda treba spoljni izvor za hd sliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 8, 2008 Author Report Share Posted November 8, 2008 Gle Ays, pa des ti 100 godina :D Hvala na objashnjenu, vec sam sve to provalio do sad, ali mozda i nekom drugom pomogne ko trazi... Kupih danas dvi/hdmi kabl konacno, hd filmovi izgledaju vrh vrh Zadovoljan sam jako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTa_R Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 ajde sada mala pomoc... hteo sam da qpim LG 32lg3000 i odem u tempo resen da ga pazarim, kada mi onaj prodavac pusti pricu o nekom daewoo dlp-32c3fb. Kao za klasu bolji od LG, a malo je jeftiniji. Ima nesto oko pixela sto daje kao jasniju sliku blah, blah. Sta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 13, 2008 Author Report Share Posted November 13, 2008 Ja sam cuo da je taj lg izuzetno kvalitetan, i uopste njihova cela serija 32'' tv-a. Znaci od 3000 pa na gore! Za taj daewoo ne znam stvarno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTa_R Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 pa i ja cuo za LG, i na netu ga svi hvale... ali ovaj mi pusta neku bzvz pricu... ili hoce da mi uvali taj daewoo ili je stvarno dobar a da ja to ne znam, pa rekoh da cujem vasa miljenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 13, 2008 Author Report Share Posted November 13, 2008 Pa verovatno hoce da ti uvali taj daewoo, znash i sam kakvi su prodavci :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTa_R Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 pomogao bi mi jos neciji komentar. eX1|e tebi puno hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 pogledajte vidite sliku ako vam svidja uzmite tacka do momenta kada pozelite da zamenite tv vec ce biti milionita verzija neke tehnologije koju apsolutno ne vredi pratiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 (edited) gde mogu naci novu Samsungovu Seriju 8 ? help drugari :( koja je razlika izmedju LN , LE i PN serije kod Samsunga? Edited December 12, 2008 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 znaci coko zadovoljan si time sto si kupio...kolika je garancija btw...videh neke LG lcd od 37 inca, hd ready su, al su prilicno jeftini, 45 k cini mi se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 elem, bio do tempa danas i do one samsungove radnje na slaviji (ali tamo je sve ipak preskupo za mene)...znaci u opticaju je ovaj LG, HD Ready od 37 inca, 1368*768, 5000:1 kontrast i 5ms odziv, garancija 2 godine, 48000 dinara...druga opcija je Samsung plazma, 42 inca, 1368*768, 10000:1 kontrast i garancija 1 godinu, 55000 dinara...oba imaju refresh rate od 50 Hz...ostalo je sve ili sranje ili preskupo (full hd)...e sad, meni ovo treba pre svega za gledanje televizije, ne verujem da cu igrati sony playstation ili xbox:)...stvar je u tome sto nemam predstavu kako ce na njima recimo izgledati SBB-ov digitalni signal kablovske...par ljudi mi je reklo da je bolja plazma, ali da su samsung plazme loshe i da ako uzimam plazmu uzmem sony ili panasonic (koji su verovatno opet preskupi)...tako da dajte neke savete rur mudraci:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 ako mozes da birash uzmi sharp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 argh, ne mogu da biram:)...rado bih ja uzeo sharp od 2k evra, al to nije opcija:)...ajmo ljudi, koji od ova dva gore, plazma ili lcd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Dule druze,ako uzimas televizor da bi gledao takozvani "sbb uber mega full hd digitalni signal",bolje organizuj neko veselje sa 100 litara rakije,ispasce bolja investicija :D Ja sam uveo njihov digitalni signal pre nesto manje od mesec dana i UZAS je blaga rec za ono. Emituju sliku iste rezolucije kao i "obican" tv signal i jedina prednost je sto dobijas risiver na kom odmah vidis spisak kanala (da,to je prednost po njima) i malo siri izbor kanala (za sta ces naravno morati vise da platis). Zvao sam ih da raskinem ugovor i trazili su mi 10k dinara za tu uslugu,tako da imaj to u vidu ako se ipak odlucis da probas :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 uzmi lcd, zakači ga na komp, uplati dobar net i news i skidaj sa neta šta te zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Dule druze,ako uzimas televizor da bi gledao takozvani "sbb uber mega full hd digitalni signal",bolje organizuj neko veselje sa 100 litara rakije,ispasce bolja investicija :D Ja sam uveo njihov digitalni signal pre nesto manje od mesec dana i UZAS je blaga rec za ono. Emituju sliku iste rezolucije kao i "obican" tv signal i jedina prednost je sto dobijas risiver na kom odmah vidis spisak kanala (da,to je prednost po njima) i malo siri izbor kanala (za sta ces naravno morati vise da platis). Zvao sam ih da raskinem ugovor i trazili su mi 10k dinara za tu uslugu,tako da imaj to u vidu ako se ipak odlucis da probas :) au kurac onda, koji ce mi moj plazma ili lcd kad nigde kod nas nema kvalitetnog digitalnog signala...jedino sto kaze ivke da skidam sa neta hd filmove i ostalo ako me ne bude mrzelo da trazim...ili da uzmem sony playstation:)...ajd razmislicu jos malo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 argh, ne mogu da biram:)...rado bih ja uzeo sharp od 2k evra, al to nije opcija:)...ajmo ljudi, koji od ova dva gore, plazma ili lcd? takvih malte ne i nema kod nas, ali moze da se zabode tu i tamo neki entry level model, jer sharp pa 5 praznih mesta pa svi ostali :) jel neko probao ovaj telekomov iptv? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Dule druze,ako uzimas televizor da bi gledao takozvani "sbb uber mega full hd digitalni signal",bolje organizuj neko veselje sa 100 litara rakije,ispasce bolja investicija :D Ja sam uveo njihov digitalni signal pre nesto manje od mesec dana i UZAS je blaga rec za ono. Emituju sliku iste rezolucije kao i "obican" tv signal i jedina prednost je sto dobijas risiver na kom odmah vidis spisak kanala (da,to je prednost po njima) i malo siri izbor kanala (za sta ces naravno morati vise da platis). Zvao sam ih da raskinem ugovor i trazili su mi 10k dinara za tu uslugu,tako da imaj to u vidu ako se ipak odlucis da probas :) e sad sam se bash skenjao :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Tashta kupila sebi Sharp Aquos 32" Full HD televizor - sada razmishljam da kupim takav umesto monitora poshto ima mnogo jaku sliku... Ovde koshta neshto oko 800 evra. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 kod nas skoro i da nema sharpa nigde :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 ma jebe mi se, verovatno cu uzeti onu plazmu na kraju...mada ni ideja sa 100 litara rakije nije losa:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts