iguana Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 @Igz Nema potrebe da citam bilo koje knjige od ta dva autora. Procitao sam preko 20 knjiga SF-a, sve same kultne stvari i Zil Vern je i dalje bolji od obojice pomenutih pisaca (a on je "proizvod svog vremena"). Po meni, mom slobodnom duhu i razmiljasnju. I ne pada mi na pamet da ulazim sa tobom u diskusiju ako ces ti meni da kazes: Slusaj sine, uzmi ti procitaj to i to pa se javi. Nisam ja dosao na pijacu da se sa tobom cenjkam, niti sam ja tebi rekao sta treba da citas. Tako da te price: Skoci u bunar da bi video kako je polomiti kicmu - ostavi za druge ljude. Ako hoces normalno da diskutujes, onda reci sta imas, a ne meni da drzis predavanja sta treba raditi da bi se stiglo do istine SF-a. koje si to kultne stvari citao, kada nisi citao sigurno fondaciju niti ista od gibsona kog sam ti dao? ti izgleda dosao do istine SF-a a procitao si samo par knjiga, sigurno ne ono sto je najbolje (ako si citao zil verna svaka ti cast samo sto je zil vern pulp fiction u poredjenju sa hard-fiction autorima, osim u onom poslednjem romanu koji mu je izdat pre 12 godina) sto te ne sprecava da imash jasno mishljenje Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 @Igz Kako nisam, Fondaciju prvu knjigu i pola druge i procitao sam Neuromansera. Uostalom ne vidim tvoju poentu? Ako hoces da mi kazes da veze nemam sa SF-om, nemam nista protiv, ali budi musko pa reci, a ne da mi ovde drzis javni cas. Je l' sam ja tebe propitivao francusku knjizevnost? Nisam. Nego reci ti meni Igz koji je tvoj stvarni problem? Ne vidim kako sam te uvredio da si se tako izgubio? @Dulio Eto vidis na primeru Igza o cemu sam ti pricao. Ali kada je bilo price o Ani Karenjinoj, svi su dali po neku saljivu opasku ili jednostavno rekli da im je dosadno i niko ih nije zaskocio. A cim spomenes SF, gotovo, prekid filma. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Nego reci ti meni Igz koji je tvoj stvarni problem? tvoj stav ne bi bio nista vredno komentara da nisi uzasno, prepotentno kategorichan na osnovu, u najboljem slucaju povrshnog iskustva i bez ikakve sumnje u sopstvene stavove sto nije karakteristika inteligencije nego arogancije Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Hvala ti Igz sto si to prepoznao kod mene. Sada idem da razmislim o sebi i svojim postupcima. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Nema potrebe, treba samo ja njemu, ipak je on procitao toliko dobrog SF-a. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 pa to bole kompleksash, chak je i pustio kosu da izgleda ko vronski! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Iju! Vronski nema dugu kosu!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 ma to je zbog armije morao da se oshisha, svi jebachi su imali dugu kosu tada! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Ali on je u armiji od pocetka... Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 koja si ti budala, gde je slobodna interpretacija, prestani da chitash sizhe na netu! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Ali, ali, ali, nemoj da si tako grub. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 umesto sto prdite 8 strana topika, recite na koje knjige da obratim paznju iliti sta cete pazariti tamo? :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 u toj digitalnoj tvrdjavi sam cuo da se radi o svemu i svacemu a umesana je i policija! cekaj da potkrepim tvrdnje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 A to je ona riba sto laki mnogo voli da citira :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Ta digitalna tvrdjava je takvo sranje da nisam mogao da se nateram da je procitam do kraja :| Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Pa pisao je Dan Brown, mosh misliti... Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 ali, ali, ali ima i policije! :( Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 meni je bila ok knjiga za ubiti par sati :) jebem li ga, beletristika, whaddaya expect :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 e ovako drugari i meni treba neka preporuka,sta da kazem nemam nesto para da se razbacujem pa bi mogao uzet 2-3 knjige interesuje me mitologija (ni jedne zemlje konkretno,slobodno dajte neke predloge za koje znate da su dobri) i bilo sta sto je toliko dobro a retko da se moze naci na sajmu samo hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 za te enciklopedijske tripove kontam da je najbolje gledati po ipsu i mamutu na sajmu, oni tu donesu one stranjske knjizurde od pet kila, ali takodje im je i adekvatna cena:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Karta za sajam 220 din, mater im lopovsku :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Prc! Znaju i oni za jadac :) Karta se cepa na ulazu u halu 1 :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 a od cega je sajla? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 tvoje oci, progone me, progone me, tvoje oci... Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 malo prosetas niz ogradu, galantno je preskocis, onda shetnjica nazad, uspust svratis na staru stenku na shpricer i riblju chorbu, i eto te na sajmu realno, pocni da se brines ovo je vec n-ti put da se poklopimo. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts