Jump to content

Experience Wii

Recommended Posts

nemaš pojma Dino

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

nemaš pojma Dino

Hmm dobro evo zasto .

Za porodicu ili zabavu sa prijateljimai , zezu je super ( da igras taj tenis , fudbal itd.. )

Za neko ozbiljnije igranje nije napravljen u opste , bar su ljudi koji se igraju i ja medju njima koji sam imao prilike da ga probam takav utisak stekli.

A i prvenstevo ciljane grupe su mala deca , porodice i tako te grupe .

nemaš pojma Dino

Bez zelje da stajem na stranu Dinu, ovo me samo slucajno podsetilo, zar nisi ti Hajli bio taj koji je svojevremeno bio na fazon "Ma kul je vi, ali dva dana, posle toga smori, tralala" ? :)

Inache Dino, Wii nije ni napravljen da bi na njemu peglao Resistance ili Heavenly Sword, za to imash PS3. Wii je zabava za vishe ljudi (ne nuzhno porodicu, nego prijatelje itd), a opet znam i neke koji su obrnuli Resident Evil na Wiiju jer im je bio mnogostruko lakshi i zanimljiviji za igranje putem Wiimote-a nego kontrolera. Meni licno je Wii super zanimljiv, baš sam ga intenzivno igrao jedno vreme, sad mi doduše konzola nije kod kuće, ali je strava zabava.

Bez zelje da stajem na stranu Dinu, ovo me samo slucajno podsetilo, zar nisi ti Hajli bio taj koji je svojevremeno bio na fazon "Ma kul je vi, ali dva dana, posle toga smori, tralala" ? :)

Inache Dino, Wii nije ni napravljen da bi na njemu peglao Resistance ili Heavenly Sword, za to imash PS3. Wii je zabava za vishe ljudi (ne nuzhno porodicu, nego prijatelje itd), a opet znam i neke koji su obrnuli Resident Evil na Wiiju jer im je bio mnogostruko lakshi i zanimljiviji za igranje putem Wiimote-a nego kontrolera. Meni licno je Wii super zanimljiv, baš sam ga intenzivno igrao jedno vreme, sad mi doduše konzola nije kod kuće, ali je strava zabava.

pa jeste zabava na par dana, ali stalno izlaze nove igre, ja bih lično igrao 4-5 igara na Wii-ju kojih nema na drugim konzolama, evo i ovaj Wario spada u to. Za društvo je odlična zabava, rame uz rame sa PES-om 2on2 i sličnim igrama..

mene je iznervirala njegova konstatacija da je konzola shit, što nikako nije, jer bije i PS3 i Xbox360 po prodatim primercima, što sigurno nešto govori. Dalje, i njegovo objašnjenje ispod je bezveze, nije za "ozbiljan gaming", šta je uopšte ozbiljan gaming? Jedino što mi pada na pamet jeste progaming, ali tu ima mesta za svega 3-4 konzolaške igre, i tu PC dominira. Ne vidim po čemu se razlikuje ovaj Wario od npr COD4 na Xboxu, oba uzmeš i igraš se par sati, koliko hoćeš i batališ, nema tu da je jedna igra "ozbiljnija" od druge, igraš da se zabaviš i da ti prođe vreme..

Ja znam na šta je mislio, mislio je na to da igre nemaju dobru grafiku i samim tim izgledaju neozbiljno. To jeste greška i kvalitet igre ne treba povezivati sa kvalitetom grafike, ali mi je jasno zbog čega je napisao to što je napisao :)

A što se tebe tiče, onda je manje više sve "zabava na par dana ali igre izlaze stalno" :) Warhead obrneš za 3 sata max kao i gomile drugih PC igara, ne računajući online igre pa na taj način svaka konzola je "zabava na par dana". :)

Ma jeste i ja sam pogresio sto nisam dovoljno argumenata izneo :)

Posto kada sam radio dodju ljudi i pitaju koja je najbolja konzola i tu ce kupiti nije bitan novac , i ja onda po redu sta volite , ko ce se igrati na toj konzoli , itd .

Kada se uporede sve konzole ps3 je ubedljivo najnajnajnajnajbolja konzola .

Nasi ljudi pretezno kupuju xbox jer mogu da flesuju i da se igraju za free dok kod ps3 konzole to nije jos moguce ( a i nece biti moguce dok blueray cd ne pojftini na prihvatljivu cenu ).

Onda za neko krace vreme xbox360 ce iskoristiti sve svoje kapacitete ( grafike i tako dalje ) dok kod ps3 konzole najzahtevnija igra izvlaci iz nje 20% smesno tako da je ps3 konzola buducnosti , a do pre par meseci xbox360 kod nas je bio skuplji od ps3 a konzola jeste losija od ps3 .

Wii je ludnica u vise plejera i moze isto da se fleshuje kao xbox to privlaci nase ljude i to je ok .

Sada hajli druze za mene je gaming kada si upucen u to i igras se i volis to kao sto ja volim ceo moj lajf i volecu zauvek , a sada progaming , pa to je znatno nesto vise od gaminga a i to znaju oni koji su to doziveli i time se bave znatno vise od mene .

Ali reci cu , bilo koju konzolu da kupite necete zazaliti , do vas je samo da uskladite sta je sa vasim standardima .

Ja preporucujem ps3 jer je konzola fenomenalna .

Ja znam na šta je mislio, mislio je na to da igre nemaju dobru grafiku i samim tim izgledaju neozbiljno. To jeste greška i kvalitet igre ne treba povezivati sa kvalitetom grafike, ali mi je jasno zbog čega je napisao to što je napisao :)

A što se tebe tiče, onda je manje više sve "zabava na par dana ali igre izlaze stalno" :) Warhead obrneš za 3 sata max kao i gomile drugih PC igara, ne računajući online igre pa na taj način svaka konzola je "zabava na par dana". :)

pa generalno i jeste, mada je ovde nešto novo i originalno, dok je xbox i ps3 manje više sve već viđeno, samo sa nabudženijom grafikom, koja zanima frikove sa bencha [:D]

PS: e da zao mi je samo sto pc gaming polako zamire i to mi je veoma zao , uskoro ce ga konzole presisati ( ako veci nisu ) a to ce uraditi prvi ps3 jer vecinu ljudi ( mogu reci i mene ) privlaci podrska za mis i tastaturu . PC drzi ovaj WOW , strategije i to je to sto je jednistveno i najbolje na pc-u a polako ce se i za ps3 sve to praviti , cak sam cuo da ce sc 2 biti i za ps3 . Ali pc nije samo za igranje jel tako a konzole jesu prvenstveno tome namenjene , doboro sada na sonyiju moze i OS da se instalira ali nije to to :)

Taj WII kurchic mi je najzanimljiviji zbog ovoga http://www.jimmyr.com/blog/Touch_Screen_wi...ii_344_2007.php ne znam da li ste videli ali lik je objasnio svim touchscreenovima.

WII sam probao da igram i veoma mi deluje zanimljivo u drushtvu a uz to i jedina konzola koja ukljucuje malo fizicke aktivnosti :) samo zahteva malo veci prostor u sobi za neek igrice.

bnlsignature.jpg

Onda za neko krace vreme xbox360 ce iskoristiti sve svoje kapacitete ( grafike i tako dalje ) dok kod ps3 konzole najzahtevnija igra izvlaci iz nje 20% smesno tako da je ps3 konzola buducnosti , a do pre par meseci xbox360 kod nas je bio skuplji od ps3 a konzola jeste losija od ps3 .

Neke informacije kazu da ce MS lansirati novi Xbox 2010. a PS3 2011. (ili 2011/2012), pa je to buducnost od max 3 godine, ako uopste Xbox "posustane" :)

dok je xbox i ps3 manje više sve već viđeno, samo sa nabudženijom grafikom, koja zanima frikove sa bencha icon_smile_big.gif

Jel to neki self-pwn? ;))

Sada hajli druze za mene je gaming kada si upucen u to i igras se i volis to kao sto ja volim ceo moj lajf i volecu zauvek , a sada progaming , pa to je znatno nesto vise od gaminga a i to znaju oni koji su to doziveli i time se bave znatno vise od mene .

tu se radi o svemu i svachemu a umeshana je i policija !

Neke informacije kazu da ce MS lansirati novi Xbox 2010. a PS3 2011. (ili 2011/2012), pa je to buducnost od max 3 godine, ako uopste Xbox "posustane" :)

Jel to neki self-pwn? ;))

Hmm dunoo ne verujem to njima nece ici na ruku prvenstveno milsim na ps3 jer ps2 posle 10 godina skoro je izasla nova verzija .

Reko je frikove sa bencha, ne buržuje sa bencha!

Mega pwnnn [:)]

jok Laki, ja furam 8800GTS 320, sad je ispod 100 jura, ne zanima me grafika, a eto vidiš vudu da nisam ni buržuj !