overkind Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Instalirao Myst IV, podigao na verziju 1.03 - zadnja verzija. Igra radi, ali nema pokazivaca misa. Sto ce reci vidi se slika koja bi trebalo da bude glavni meni, ali bez pokazivaca ne moze da se klikne ni na sta. Ovakav problem sam nasao kod jos par ljudi na forumu UBI SOFT-a. Resenje je, po njima, reinstalacija OS-a. To mi je malo bzvz da radim zbog igre. Probao sam sa raznim virtualnim masinama, ali se javljaju problemi tipa, graficka kartica treba da ima bar 32 MB memorije, igra ne prepoznaje graficki drajver i sl. Suma sumarum Myst ne radi. Da li je neko imao slican problem i eventualno ime neki savet? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 To provereno radi i sa SP1, da probaš ti da startuješ igru bez tog peča, ja to nikad nisam stavljao a igra je fercerala kako treba do kraja. Ako ni to ne upali, onda reinstalacija grafičkih drajvera. Moguće i da igra traži neku staru verziju graf. drajvera i da brlja sa novima, experiment. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
merymnml Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 To provereno radi i sa SP1, da probaš ti da startuješ igru bez tog peča, ja to nikad nisam stavljao a igra je fercerala kako treba do kraja. Ako ni to ne upali, onda reinstalacija grafičkih drajvera. Moguće i da igra traži neku staru verziju graf. drajvera i da brlja sa novima, experiment. ja sve probao ne vredi batalio sam je.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrav79 Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 ja sve probao ne vredi batalio sam je.. Boze kad sam ovo igrao... cini mi se da sam terao na win xp i visti... bez problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Mrav ne spamuj leba ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrav79 Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Mrav ne spamuj leba ti. Sry, napokon sam dosao do malo slobodnog vremena posle duuugog perioda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Ovo je jedna od onih igara koju nikad nisam igrao, sad se razmisljam da pocnem... Prvi delovi su od pre hrista, da li ce mi biti previse ogavno da sad krenem ili ne? I da li su povezani delovi, da li da uzmem od Myst I? Vidim i da ima nekih remakova RealMyst, pa neki Masterpiece edition, sve me ovo zbunjuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Igraj realmyst, u njemu možeš slobodno da se krećeš. Detalji na wikipediji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 krenuo sam i ja ovo, al mi je nekako previshe vrljavo, vishe mi se djasvi monkey isle/broken sword style :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Vrljavo? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts