LockPower Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 kupujem gold nebitno kolicine mogu priustim do 15k pm sa ponudama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruvach Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 kupujem gold nebitno kolicine mogu priustim do 15k pm sa ponudama Mogu ja da ti prodam onih 1000 golda sto ti dugujem, mislim vratim :) ali nemoj me bijes Link to comment Share on other sites More sharing options...
LockPower Posted September 26, 2008 Author Report Share Posted September 26, 2008 pa ima mi vratish jebem te bash ;))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 jesi ally ili horda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Gruvach pre otkrivanja identiteta: Slusaj ti mali nerdu, nemoj da mi se kurcis ovde po forumu da ne bi lizao patos. Kakav bre audi i kakav bre bmw, pa ti sine ne izlazis iz gajbe, igras tu internet po ceo dan, i neki klinac te zajebao za account pa se kurcis. I kakve ima veze sto je cetvorocifren broj na tablama mazgo jedna? Ako budes nastavio da se kurcis na netu nacicu te i tad ti nece biti bubble+hearthstonea da ti pomogne. Tako da pazi sta pricas. koj si ti kurac da proveravas nesto budaletino jedna? nemoj da ja proverim da li bolje cisti moj parket Mer ili tvoj jezik? svi zajedno da se skupite nemate 40 kila, i metar u visini, mozete da dodjete ti i lockpower i da stanete jedan na drugog da mozete da mi ga duckate kad je u full erekciji. A sto se tice bmw-a i audi-a, to sto njegov cale vozi audi 80 80o godiste nemoj da mi se hvalis ovde na forumu, killyg0rov thomas automatik je brzi kad ga gura. A ti nebra, bolje bi ti bilo majmune da ocistis maglu na naocarama zato sto si me ocigledno pomesao sa nekim wow nerdom. Jos par komentara od tebe i neces se lepo provesti, moraces da igras arenu nogama. Taman prilika da nabacis malo bolji rating. Gruvach posle otkrivanja identiteta: ali nemoj me bijes sto je dobar ovaj internet -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
LockPower Posted September 27, 2008 Author Report Share Posted September 27, 2008 gluvac mi je ortak iz amerike nego napravio taj acc da me pali malo a sanitariume aly cu biti za koj dan transferujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 A posto ja igram hordu na tom serveru, ako te nekad ubijem u battlegroundu, jel neces da me ubijes uzivo? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 LOL DA TI UBIO NEKOGA U BGU OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Jesam u AV jer ima i ljudi 61 lvl :) I nemoj se zajebavas na ovom topiku You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Sto? Kontas dobitju batine? Pa i ja sam aly na magtheridonu ne mozhe mi nishta! OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Lockpowa, kako ti je nick ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LockPower Posted September 28, 2008 Author Report Share Posted September 28, 2008 josh smisljam transferuje m u utorak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts