Wulfgar Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 (edited) Sta da radim da pomognem onom mlinaru zombiju? Trebalo bi da nabavim, ili sta vec, neki prsten. Taj prsten je kod devojke onog bandita u sumi i ona za njega trazi da joj donesem drugi. Koji drugi??? Niko mi ne pominje nikakav prsten. Da li joj treba neki quest item ili bilo koji prsten artifakt? Mozesh kroz razgovor da dobijesh prsten i bez razmene. Ne znam za shta bi ga inache razmenio, ona prva varijanta mi je bila jednostavnija. :) btw od nje sam nachinio poshtenu zombiku :D Mmmmm, decaying pussy... squish squish squish! ;D Edited October 18, 2008 by Wulfgar Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Hahaha, brate nisi normalan :D Probaj na 1C forumu da pitas tehnicku podrsku ili da isceprkas odgovor iz nekog thread-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Moj heroj ima chetvoro dece sa zombijkom... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Hehehe, moj heroj ima cetvEro mala zabca, ovaj decice sa princezom-zabom :P Brdo mane daju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Meni frog girl rodila sve sam defense :P Izgleda da radjaju prema heroju , bzvz mozda je na hard random? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 - Hero can now be controled with "W","A","D" buttons \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Resio sam ono sa zombijkom. I ozenio zabu :) Ima li nekog fixa za novi pech ili ni ne treba fix? Nisam nasao nista po netu... ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 \o/ Do jaja je kad developeri misle i na one koji nemaju para da kupe misha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 The world is mine! Presao sam igru, nemam reci koliko je dobra igra, stvarno sam odusevljen, skoro me nesto nije drzalo ovako dugo (nijednu igru nisam upalio dok ovu nisam presao), jednom recju VR! Koliko sam srecan sto sam presao, toliko sam tuzan sto je kraj, ali ;) necu da vam kvarim dozivljaj, pusticu vas da saznate sami kada zavrsite igru ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Aj sad paladina hard :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Presao sam igru, nisi. igrao si na normal pa se ne vazi. Daj bre, probah normal samo da vidim razliku, i mogu samo da kazem LOL, ide se okolo sa 1 jedinicom i kolje sve redom magijama, bez razmisljanja, bez izazova. Daj bre Rejz probaj to na impossible, nemo' da se sramotis :) ps. probaj al ne sa magom, al prvo nabavi vazeljina :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Ne bih imao nikakvih problema da predjem i na hard, no ja jednostavno retko koju igru igram dva puta, te cu vama ostaviti da se vazelinisete, etc ;) Sad napokon mogu da se vratim CoH multiju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 ja se zajebo pa krenuo na normal... nema sanse da krenem ispochetka... mozda drugi put sa necim sto nije paladin :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 ja se zajebo pa krenuo na normal... nema sanse da krenem ispochetka... mozda drugi put sa necim sto nije paladin :) A ZASHTO KAD JE MUDRI COPAVI VARVARIN JOSH NA TRECOJ STRANI LEPO REKAO DA SE IGRA NA HARD!? >:((( Proshao sam turtle bug. Jedino shto sam drugachije uradio je da sam poprichao sa patuljkom nakon shto smo stigli na ostrvo, pre nego li sam produzio dalje do shaman-a i kornjache. Nakon toga, sa zeshce krnjom vojskom odmah produzio na Freedom Islands i lolnuo kad sam spazio shta me tamo cheka. Morace neshto radikalno da se promeni ili preokrene u moju korist da bih tamo mogao da bilo shta uradim. Baron titula (yay \o/) i +500 na leadership je kul, ali teshko da ce biti dovoljno. Mozda mogu da uspem da uradim josh neki quest u starim oblastima, mozda nabudzim josh jedan nivo, budem malo spremniji. Bice zajebato... ali bice i dobro. Super je istrazivanje, izbegavanje i kalkulisanje, pochni ispochetka na hard, Dzidzi. Srsly. Nemoj sebi upropastiti jednu ovakvu igru. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Moj ti je savet da odes na Ostrva, kupis brod tamo, pokupis sve leadership zastavice, lovu itd sto mozes na kvarno, i onda se vratis na prvo ostrvo i odradjujes sve redom. Exp je uvek isti za odredjenu grupaciju, bez obzira na jacinu trupa koje se vode, tako da bolje na siguricu. Mada, kad si vec tek poceo i ti, bolje spici na impossible, kad je bal nek je maskembal :P ps. nadam se da ste provalili da moze da se uzme konjica npr na kvarno u onom satoru kraj startne pozicije? Inace best combo za kornjacu> 1 jaca jedinica npr konjanik 1 archmage sve ostalo razne vrste strelaca ili makar zmijuljke sa napadom na 2 polja order magije lvl 1, regen mane u combatu makar na lvl 1 heal Konjanik otrci ispred kornjace i na gard, AM mu kastuje shield, ove ostale pucaju u nedogled jer kornjaca oduzima onda 50-80 sto se lako nadoknadi sa healom. Gubitci na ovaj nacin: 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Moj ti je savet da odes na Ostrva, kupis brod tamo, pokupis sve leadership zastavice, lovu itd sto mozes na kvarno, i onda se vratis na prvo ostrvo i odradjujes sve redom. Exp je uvek isti za odredjenu grupaciju, bez obzira na jacinu trupa koje se vode, tako da bolje na siguricu. Lul, pa tako igram od pochetka, ne moz' drugachije. :) Problem je shto tamo gde te ispusti na pochetku vec prvi fajt mi je bio "impossible", al' dobro, to je posle kornjache i sa mnogo manje jedinica nego shto ih vodim "u punoj snazi". Brodom tek mogu da se obrishem, pirati koji patroliraju su isto "impossible". Inache, nabio sam leadership josh ~300 i josh jedan nivo. Pochistio Snakes Underground konachno, jedva da sam imao gubitaka. Posle kod onog lorda pokupio brdo leadership zastavica i josh otkljuchao priest-ove kod njega u zamku. Bice mozda i deseti nivo pre nego shto se zaputim ponovo na Freedom Islands... Mada, kad si vec tek poceo i ti, bolje spici na impossible, kad je bal nek je maskembal :P I don't think so, Tim. To bi vec bio mazohizam. :) ps. nadam se da ste provalili da moze da se uzme konjica npr na kvarno u onom satoru kraj startne pozicije? Da, al' jadna je fora, realno. Nisam je iskoristio. :/ Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Meni je super stvar sto ima tajnih questova, kao ono sa barbarian tentom, i mapom bartolomeovog blaga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Dudes from ExtremeCC, jel stiže ovo kod nas u prodaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Da, al' jadna je fora, realno. Nisam je iskoristio. :/ Da, al da igras na impos. kupio bi sve ko "chuma djecu". Kad sam video koliko trupa imaju po ostrvima smorio sam se ko konj. No, idem malo po malo, pikiram koga cu prvo i tako...jebeno je dosta, a i nikad mi se nije svidjalo (poput Heroja) kad krenu trupe u cetvorocifrenim brojevima. Ne da mi posao, inace sam stigao do toga da predam mape rudnika kralju, nakon sto sam ubio onog pirata. Inace, konjica iole znaci na prvom ostrvu, posle je tuki jer ih nema dovoljno za neki pristojan dmg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Ala sam spisko pare. Dosao do Orkova totalno dekintiran, sada moram da ih bijem sa minimalno gubitaka. Sta da radim kada se lozim na zmajeve, narocito crne. Inace za crne zmajeve su narocito dobri (da ih ubiju) Arhidemoni, ili kako god da se zovu, najjace demoske jedinice. I tako, Armagedon magija je vrh vrhova, mislim da cu je sacuvati za kraj, posto ubija sve jedinice na tabli. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Imas Bole extra magiju kojoj sam zaboravio ime.. elem, u pitanju je fire chaos magija (nesto tipa fire rain) koja baca mini fireball-ove na 7 cell-ova sa dmg-om od 2.5-4.5k (mozda i vise) po svakom cell-u. Dakle dosta bolja od fireball-a i ice snake-a koji samo po primarnom cell-u nanose max dmg, ova magija po svih 7 cell-ova nanosi max dmg i pride kao lvl 3 magija kosta samo 20 mane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 I sta rece Vudi jel ovaj 1.6.5 patch pokvari "try before you khm buy" verziju ? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Znam Rejz za tu djiju, ona mi je primarna kako sam je nasao, mada ice snake i dalje radi najveci dmg na single polje. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 sto mucite sebe sa tim impossible modovima, ionako su sanse da je sve sem normal lose optimizovano... This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) "Gospodjo, mene treba bichevati" "Znate, bich, kandjija..." :D Edited October 21, 2008 by Rejz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts