BaXuz Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 shta fali monitorima sa katodnom cjevi? Sa ravnim ekranima nista...ali kao sto rekoh ovo mu dodje kao 15-ica... ..::BaXuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plus Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 ljudi madjari su namestali kompove sat i po, znate dokle je doslo kad su trazili da instaliraju drajvere za sluske Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 ovaj saletov rez nije tacan :D ne lozite se unapred :D tek treba da krene 1/8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 sramota je da madjari imaju rezultate a mi da nemamo :/ tw 16 - 0 genome f23 16 - 0 Guardians iz trstenika :P AJMO SELE SAD 16 - 0 :D Slusaj me sad pederu poremeceni, sad te ne upozoravam nego ti pretim, ako te ikad budem negde video, sreo, provalio gde zivis polomicu ti obe ruke majmune reteradirani, 100 ljudi je tamo videlo i ko sam i sta sam... 100 njih je videlo da je TW imao 3 sata igranja a da smo se mi zagrevali i podesavali 7 minuta... Svi su videli i da sam OK lik skroz, ali su svi videli da si ti klosarcina jedna koja se zamerila mnogima i da ste kao qurve otkazali turnir da ti noge nebi izlomili, jos ti jednom kazem za ovo cu ti se najebati sveg zivog i mrtvog u majku se moju kunem... Smradino odvratna!!! Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NASUIEE Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Sa ravnim ekranima nista...ali kao sto rekoh ovo mu dodje kao 15-ica... jbg kriza je owa ekonomska nema se za monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 <@DPS`OFF-peca> haha <@DPS`OFF-peca> sad me sele zvao <@DPS`OFF-peca> madjari doneli svoj gui na turnir <@MYAU|sale> lol <@MYAU|sale> hahaha <+phanat1c> a da <+mRKKk> hahahahaha <@DPS`OFF-peca> igraju na brajtnes 10000 <+phanat1c> madjari i bugari <@DPS`OFF-peca> nece da ih diskvalifikuju <+phanat1c> inace <@DPS`OFF-peca> zamisli <@DPS`OFF-peca> .... <@MYAU|sale> hahaha <+phanat1c> 2h su produzili turnir <+phanat1c> zbog namestanja <+phanat1c> kompova da to je bilo smesno znaci baje se namestale 3 sata i onda dobili nazalost cube+ svaka cast momci... i onda mi seli i likovi nam nisu dali 10 min da se zagrejemo a sudije umesto da budu na nasoj strani posto su se ovi PEDERI smestali 3 SATA SUDIJA URLA NA NAS DA KRENEMO ALOOOOO GDE TO IMA !? PA SAMO U SRBIJI... kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Nema veze, izubijali su nas i nije me sramota, samo ne volim ove qrve koji prozivaju online a pobegli svi u misije rupe, tamo gde im je mesto, u jazbini nekoj... Nisu sudije krive toliko koliko je cela org zeznuta, al i to je zbog kasnjenja ekipa na pocetku meca... Jedina je greska sto nisu dnf TW, pa nek je i CUBE prosao, nebi mi bilo zao, ok su momci skroz... Al ono za dvocasovno montiranje nebi proslo da je neka nasa ekipa bilo gde u evropi radila, poslali bi ih kuci odma... Al nema veze... Kobrice, Vlajke i ostali SVAKA CAST... Treba ono organizovati ipak!!! Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrape Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 ...stwarno neznam shta da kazem...jeste da smo mi klosharska ekipa kao shto neki kazu ali brate ono ponizavanje nisam josh video................"zavrshavajte mech ionako nista nemozete da uradite kasnimo".......................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Pa na subotichkom wcg-u je igrao samo 1 igrach iz tw-a i josh 4 levih, i nameshtali su se dobrih pola sata ako ne i vishe. Znachi svoje tastature, svoje slushke. Josh i drajveri za iste da se instaliraju valjda su i za misheve hteli i trebalo im sat vremena da pochnu. I ispali u prvom kolu ... Ne kontam chemu to toliko nameshtanje i drkanje i sranje, al dobro, ako tje im to pomotji da budu uber dobri neka im. E i da, glupi ejel izgubio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 CEDO CUCO DZEE <33333333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Progressive-RISK Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Ma brate namestali su sve svoje citavih 55 min,prvo namestili svoju opremu,pa instalirali drajvere,pa oce ventrilo,pa oce svoj GUI ...znaci \0/ RISK Matic.N Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsense Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 RTP IN HEART! <33333 LFCSerbia.com Paintball.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerus Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Kad tje biti demoi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Kad tje biti demoi ? za pola sata, budi online Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 oni madjari da su i skaru poneli pa da u medjuvremenu zarostiljaju dok se spreme, bukvalno jebenih 90min cekanja. If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipo Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Kako su igrali underground team i sMk? NO COMMENT sirotica 18+ ne ulazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 kbp - moh 8-16 gg :D treca ekipa nije ni dosla turnir sve u svemu prepun propusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 evo stigo i ja xD madjari su zivi retardi, em sto smo ih cekali dobrih 1 sat da nameste, te drajveri za misha, te drajveri za sluske, te tastature da nameste, sva sreca pa nisu imali neke spec pogloge pa da im i za to trebaju drajveri, pa su onda hteli i ventrilo da im se skine i instalira. strasno. jako su zahtevni a za kurca nisu. na kraju smo 15:15 odigrali s njima zivi se smorili dok je mech poceo. ceo turnir je kasnio samo zbog njihovih sranja. josh su igrali na 14231313 stvari koje su zabranjene a niko im nista nije rekao. likovi su bukvalno poneli svoj GUI i stavili na komp a niko iz org. im nije nista rekao. izmenili skroz boje u grafickoj tako da se sve lepo vidi u mraku i na daljini. ono za krv spriteblod il kako vec im je isto bilo ukljuceno i sve smo to org. i odjednom sve je to dozvoljeno. toliko od mene gl hf sutra ko god prodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipo Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 cim neko sazna rezultat nek izbaci pLS ! NO COMMENT sirotica 18+ ne ulazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 POZ MOMCI, JEL OVO LIVE? shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheX Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Ja mislim da je ovo live . . . P()Z HW@L@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 RTP IN HEART! <33333 ahahaah IMAMO NAJJACE FANOVE I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 aj razumem drajvere za miša, za sluške, monitor podešavanja, ALI JEBENI GUI, pa trebali ste na keca da ih diskvalifikujete, ako ne prođu grupu neka se pokriju ušima.    Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 svoj GUI =/= Ozbiljna Organizacija.... vlajke sta je to... cemu sramota? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 ako ne prođu grupu neka se pokriju ušima. Prosli su grupe... svoj GUI =/= Ozbiljna Organizacija.... vlajke sta je to... cemu sramota? :( Trebala je diskvalifikacija odma... nemoj samo vlajketa da krivis nije on tu jedini... kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts