VoOdoO_MaN Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Zajebancija :] Idi na fax raspade i prestani da blejkash :] Koshtace te glave kao mene u drugom semestru :) Inache imam predavanje u 19h kod nekon David Willsa :[ a mrzi me do jaja da idem :( a obavezno je :(( Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 \o/\o/\o/ @ avatar У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Zajebancija :] Idi na fax raspade i prestani da blejkash :] Koshtace te glave kao mene u drugom semestru :) Inache imam predavanje u 19h kod nekon David Willsa :[ a mrzi me do jaja da idem :( a obavezno je :(( ma idem danas...ali imam od 5do7...i to gledamo matrix1 :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Imacete na ispitu neko pitanje u fazonu "Na koje se konkretne kulturne i filozofske obrasce oslanja tzv. virtualna realnost u filmu Matriks?" :) Tako da obrati pazhnju! I nemoj da kazhesh da posle nisam dobar kolega Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 dj vuduu je warn 40% i ne može još da mu se skida, jer su mu prekršaji "sveži". Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 Za rođendan dobijaš knjigu "Kako biti kul sa pučanstvom for dummies". ;) edit: zaboravio sam smajli. Jbt počeo sam ko Bole, misliće ljudi da sam ozbiljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 @formica au brate,jel to ona stara riba?Koliko ste bili zajedno?jbg brate,bas smor :((. bratori, bruka. nidje veze, jutros ustao u 4. nisam mogo spavam, cekao jutro ovako ispred kompa. ali ono sve je bolje. mislim, jebiga godinu dana i osam meseci, raskida samnom preko msna. vracam se kuci vidim na fejsu da smo raskinuli, nisam hteo da budem nerd i da se baziram na tome ali sam bio kao wtf. i onda sam video jos neke stvari, a pre toga sam je video cetiri puta uzivo, i nista mi nije rekla. onda joj kazem kad smo na msnu bili da me zove, ona ne mogu cimerka mi je ovde ne mogu da pricam... gledam na fejsu, doveo je ja u srbiju i isli u tursku, sve slike na kojima sam ja poskidane. i tako dalje moj brate, bash mi je smestila kurac u bulju, a najgora stvar je shto je sve bilo 100% ok, i shto je ona non stop mene cimala da se verimo (shto je naravno lol). i ono odjednom - cao. nema brate moj, reko meni goti 'sve ribe su kurve', ja kao ova je drugacija. ali nidje veze, preziveo sam, krenuo na kik boks danas, malo basketa kasnije i cepaj. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 jebote mislio sam da su samo kod mene na faxu toliko retardirani da smaraju sa gledanjem matrixa da bi pravili paralele sa Platonom,kad ono to masovni hit na fakultetima:)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 Kod mene na faksu smo gledali sortiranje nizova u realnom vremenu koristeći više algoritama. U prevodu, jebe vam se na takvim fakultetima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 mislim, jebiga godinu dana i osam meseci, raskida samnom preko msna. vracam se kuci vidim na fejsu da smo raskinuli, nisam hteo da budem nerd i da se baziram na tome ali sam bio kao wtf. i onda sam video jos neke stvari, a pre toga sam je video cetiri puta uzivo, i nista mi nije rekla. onda joj kazem kad smo na msnu bili da me zove, ona ne mogu cimerka mi je ovde ne mogu da pricam... gledam na fejsu, doveo je ja u srbiju i isli u tursku, sve slike na kojima sam ja poskidane. Tuzno,pogotovo boldovani deo :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 svetska ekonomija se raspada a ja nashao da bash ovog leta diplomiram... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 samo ih treba jebati nicemu drugoe ne sluze mozda kao ukras jos kad izadjes negde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Poceo sam da se drogiram . Kupio sam WOW . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 Drugi put nađi ružnu ribu sa kompleksom niže vrednosti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Pa pazi Vudu,deluje sve to lepo,ali nije tako uopste :)) Mislim ono,projekcija uveche oko 8-9,da bi dosao da gledam film koji sam vec gledao,sve da bih dobio plus na vezhbama lol Zato nikada nisam ni otisao,lepse mi je bilo da procitam knjige (procitao sam i drzavu i zakone iako sam mogao bez ove druge) i skapirao,nego da dolazim na matrix radionicu :) Sto je najveci paradox,polozio sam kolokvijume sa osmicom,esej koji smo pisali sam dobio 9ku,ali nikad nisam izasao na usmeni deo ispita zato sto sam lenji idiotski majmun.Zato vise i ne studiram :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 Prva rečenica i ostatak posta uopšte nisu u skladu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 dj vuduu je warn 40% i ne može još da mu se skida, jer su mu prekršaji "sveži". jao jao, koliki je moj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 duvaj ga Vudu :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 jao jao, koliki je moj? pitaj ivanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 pitaj ivanu a ne to, koliki mi je warn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 a i formice aj sad koliko puta si je prevario ?:D a i jbg videla da neces da je veris ;D a ona hoce decu ili sta vec :D caozdrav ;D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 a i formice aj sad koliko puta si je prevario ?:D a i jbg videla da neces da je veris ;D a ona hoce decu ili sta vec :D caozdrav ;D E sad mu je do jaja. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 jao jao, koliki je moj? visok :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Ali matrix fakulteti Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 svetska ekonomija se raspada a ja nashao da bash ovog leta diplomiram... To je bas fora igi, kad se budes hvalio unucicima: ... I tako je vas cica, dok se oko njega svet raspadao, diplomirao i postao covek... sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts