Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ako propadnem kao arhitekta ili ilustrator, imam zagarantovanu karijeru kao kuvar ili barem asistent kuvara. Iako sam dosada samo pravio jela sa piletinom ili ribom, mnogo sam dobar postao. Nema nista bolje od hrane koju sam sebi napravish

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

EDESTE!

jebote, bio danas do malog korza, uzeo pola porcije cevapa, sopsku, onu pogacu i pivo i sve to izaslo 900 kinti...jesu to oni malo poskupeli ili mi se cini...ah, sutra prekidanje, opet:)

a za zurke i cirku, jebote, ja ne mogu da postignem da castim za sve, bankrotiracu:)...cika margi, tebe moram da vodim na pivo makar, kad vec ne mogu da obezbedim tu dunjevacu:)...najbolje da svratimo do malog vracara opet:)

srpskivojnik-3.jpg

Jel si dao josh nekome da proba pa da oceni koliko si dobar u tome ili samo subjektivno? ;) Mis'im, ne sumnjam ja da si dobar, nego cisto da onda mozhes da kazhes "a i drugi su potvrdili" :)

jesam jedno jelo

piletinu sa bademom i prazilukom

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

auuu....spavao jutros od 5 do 7 , otisao u skolu, vratio se, otisao na utakmicu, vratio se sad polumrtav i moram da ucim cca 2h...strasno

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...