Kole Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 externa jedinica je tuzhna sto je shit vreme? ;o) neke stvari ce morati da se promene...sto znachi da ce ostati iste...blah =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Od 5 u gradu , sredjivao na tone beskorisnih gluposti kojima ljudi zapravo odaju neki znacaj :(((( bio na ispitu ,sad se jedva vratih a moram na fucken sastanak :( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 koji si prekaljen igrac ha haha :D pa kad vec ides na rodj zamoli ih da te oslobode vojske kao poklon :D :)) Imam jos dva dana da razmislim da li da gruvam civilnu ili da je odlozim.Jebes mi mater ako ne izaberem ovo prvo. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 isho sinoc u skc,ekv tribute..bilo bash fino chuti neke stvari uzivo:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 :)) Imam jos dva dana da razmislim da li da gruvam civilnu ili da je odlozim.Jebes mi mater ako ne izaberem ovo prvo. odlazi, nemoj da si lud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 volim laga kao brata! Kad smo kod toga, je l' zna neko zasto curi ta voda? Tokom leta dok je hladila nije, a sad sam ukljucio grejanje i curi, znaci ne iz onog creva gde treba, nego iz spoljasnjeg dela klime... :/ ista pricha i ovde... leti sve ok, sad pochelo da curi iz externe jedinice... imal' neko ideju sta se desava? :) kondenzuje se voda na spoljašnjoj jedinici jer je ona sada hladna. split klime za grejanje koriste obrnuti proces od onog za hlađenje - unutra se povećava a napolju smanjuje pritisak rashladne tečnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 kondenzuje se voda na spoljašnjoj jedinici jer je ona sada hladna. split klime za grejanje koriste obrnuti proces od onog za hlađenje - unutra se povećava a napolju smanjuje pritisak rashladne tečnosti. lepo, al' shta ja sad da radim kad mi komshinica sa prvog sprata kuka kako mi klima curi na njenu? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 opali joj samar.... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 ako voliš komplikovana rešenja, nabij parče creva na onu cevčicu koja viri iz dna spoljašnje jedinice. a ako voliš prosta, oteraj komšinicu u pičku materinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 'fala :) samo me je interesovalo dal' se pokvarila klima pa da zovem servisera ili je ok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Bio upravo na dodeli Citroena onom klincu sto je pobedio i osvojio C1 u Areni, na basketu, za one koji ne znaju u finalu je pobedio klinac sa druge tekme (protiv Bugara). Kaze da je vezbao svaki dan otkako je usao u to finale. :) kul, bol' ga patkidzona.. Inace, upravo jedem onaj novi Cordon Blue obrok iz Meka, dobar je, punjeno pohovano meso neko. Sada malo papirologije.... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 ^jedino shto valja u meku trenutno, a i mozhesh da se zasitish od 2 :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 nadjoh mega smajli - lal Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Bio upravo na dodeli Citroena onom klincu sto je pobedio i osvojio C1 u Areni, na basketu, za one koji ne znaju u finalu je pobedio klinac sa druge tekme (protiv Bugara). Kaze da je vezbao svaki dan otkako je usao u to finale. :) kul, bol' ga patkidzona.. Inace, upravo jedem onaj novi Cordon Blue obrok iz Meka, dobar je, punjeno pohovano meso neko. Sada malo papirologije.... jeste skroz, isprobao sam i ja taj CB juče, može da prođe za has 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 ZNAS STA ZVERKO,VOZI SE TI GRADSKIM PREVOZOM,ZNASH?! :)))))))) Za neupucene,upravo sam gledao Zverka na foxu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 ciji je on poslanik ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 ZNAS STA ZVERKO,VOZI SE TI GRADSKIM PREVOZOM,ZNASH?! :)))))))) Za neupucene,upravo sam gledao Zverka na foxu. vrti se i na b92 infu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 ja taj b92 info nemam na kablovskoj uopšte. verovatno u radijus vektoru radi neki normalan lik koji je gazdi rekao da "ne može da se uhvati". Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Ovom gradu treba naplatna rampa na brankovom mostu na kojoj ce se naplacivati 100 evra kazna ako sam idesh e klasom ili toyotom landcruiser na posao u centru....a ne da nam gradske vlasti daju isprazne savete o gradskom prevozu kada i oni sami znaju da ovaj grad nema dovoljno saobracajnica za sva vozila. nije vishe ovo 1970ta. inache danas sam lepo raspolozen. zavrshio mnogo toga, crtkao malo za svoju dushu u "vojsci" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 da nisi zavrshio one stonse mozda;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 dobro me podseti, taman bih to mogao da radim dok vatam zjale u ministarstvu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Da ja vama kazem nesto drugari, ova Ljubljana je selo da to nema nigde. BGD>>>>all :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 bratori znamo mi to! zato i ne putujemo nigde :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Da ja vama kazem nesto drugari, ova Ljubljana je selo da to nema nigde. BGD>>>>all :) Jel? Sta im fali? Bas me zanima, nikad nisam bio tamo... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts