ArktickaLubenica Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Ok :D 1. Meet Dave :D Koja 2 jos ? ? ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naufragium Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Sprzen mi je mozak od rakije i piva... Sada cu da odem na bazen da se umocim. ".. dok svi bili su na hemiji ja jedini na lozi, ponasam se bahato jer zestina mene vozi...." :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 @ArktickiMajmun notjna&dnevna strazha.. ruski filmovi.. notjna strazha i dnevna strazha mogla bih ovih dana o5 da ih pogledam.. el neko zna kad tje nastavak i kako tje se zvati? hvala. @topik.. bila u deltashitiju.. na kuglanju.. beshe xtra.. dodjoh qtji.. qnotj.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 dnevna straza? pa ja vece smece u zivotu nisam gledao Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 napio sam se tralalalalala !!!! :DDDD bas sam srecan,mada nisam uspeo onako krvnicki da se odvalim,ali dobro,ni ovo niej lose... :))) sutra derbiiiiiiii :).Jedino miz ao sto se ne ide na rukomet,a momci su zasluzili svaku podrsku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 DESI LESKO :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 DESI REKI !!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 uf, izasao sam i ispeglao 5-6km setnje sa ortakom, nisam ni cirkao, ni purnjao, a subota vece je, do jaja! jebeno svaki avatar bolji od proslog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 (edited) Auuuh sad dodjoh kuci, nije mi zdobro mrtav sam umoran, jbt danas mi tachno 2 meseca kako nisam okusio kap alkohola... idemo dalje... kaman! Rekoh sebi da do nove godine necu... valjda cu da izdrzhim,kad sam uspeo 2 meseca, shta je josh 2 xD EDIT: Da bre sad se setih scene sa autoputa xD Vozimo se 3 ortaka i ja... i pored nas prolece Peugeot 107 sa 150kmh, mi ishli oko 100, za njim prodjoshe jedna pandurska kola sa rotacijom, posle 5 sec druga, pa ,treca, chetvrta, peta, 1 interventa, druga... i za bajom uz bubanj potok.... piche oni mi kao, aj da probamo da pristignemo malo... krenemo niz bubanj potok, sve nam blizha svetla od rotacije, vamo tamo, posle 2 krivine batica se zakucao u zid , stigli ga panduri mi stizhemo (prvi na licu mesta naravno :D) izlazimo iz kola zbunjeni ne znamo shta se jebeno deshava 15 pandruskih automobila niotkud se stvorilo i blokirali ceo autoput... gledamo mi, od auta nishta nije ostalo, panduri ubishe baju od batina stavljaju ga u kola i odvezoshe... e sad shta se tu desilo, da li je baja ukrao auto, da li je opljachka neshto, i krucijalna stvar shta ce bre sa onim chudom na autoputu da bezhi od murije xD totalna konfuzija, chekam novosti ili vesti da li ce neshto da objave da mi bude malo jasnije :D aj uzdravlje odo sad da spijem, ko prochita prochita jbg :D Edited October 5, 2008 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Auuuh sad dodjoh kuci, nije mi zdobro mrtav sam umoran, jbt danas mi tachno 2 meseca kako nisam okusio kap alkohola... idemo dalje... kaman! Rekoh sebi da do nove godine necu... valjda cu da izdrzhim,kad sam uspeo 2 meseca, shta je josh 2 xD EDIT: Da bre sad se setih scene sa autoputa xD Vozimo se 3 ortaka i ja... i pored nas prolece Peugeot 107 sa 150kmh, mi ishli oko 100, za njim prodjoshe jedna pandurska kola sa rotacijom, posle 5 sec druga, pa ,treca, chetvrta, peta, 1 interventa, druga... i za bajom uz bubanj potok.... piche oni mi kao, aj da probamo da pristignemo malo... krenemo niz bubanj potok, sve nam blizha svetla od rotacije, vamo tamo, posle 2 krivine batica se zakucao u zid , stigli ga panduri mi stizhemo (prvi na licu mesta naravno :D) izlazimo iz kola zbunjeni ne znamo shta se jebeno deshava 15 pandruskih automobila niotkud se stvorilo i blokirali ceo autoput... gledamo mi, od auta nishta nije ostalo, panduri ubishe baju od batina stavljaju ga u kola i odvezoshe... e sad shta se tu desilo, da li je baja ukrao auto, da li je opljachka neshto, i krucijalna stvar shta ce bre sa onim chudom na autoputu da bezhi od murije xD totalna konfuzija, chekam novosti ili vesti da li ce neshto da objave da mi bude malo jasnije :D aj uzdravlje odo sad da spijem, ko prochita prochita jbg :D ukro patike!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 uf, izasao sam i ispeglao 5-6km setnje sa ortakom, nisam ni cirkao, ni purnjao, a subota vece je, do jaja! Way to go, matori :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Jutro narode! Treba da palim za Bgd a jedina preostala mesta za bus su u 1 i u 8, dilema! ;] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naufragium Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Al je lep ovaj svet. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 svadba u ulazu idemoo jao jao trubaci opaaaaaaaaa :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 5, 2008 Author Report Share Posted October 5, 2008 Burazov hard samo što nije crko, sad se jebavam bekapom raznih govana dok sve nije otišlo u kurac :| Treba sutra sranje da teram na reklamaciju, opet će oni u amejzu da me vozaju, "a možda je kabl", "a možda je ploča" :| Što nisu svi ko u Imtelu, doneseš kvarnu robu, utvrde za 5 min da ne radi, daju ti ispravnu i ćao zdravo :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 nadsaj trubace! :D i snimi nam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 jebeno svaki avatar bolji od proslog imam jedan za tebe u takvom fazonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 (edited) bilo veselo sinoc,ali ipak nisam preterao,dobar sam bio :). jedino sto sam vikao,pa sam malo izgubio glas,sad moram da krknem neke strepsilse,tantum verde,sta vec da povratimo to,da budem u fullu za derbi :). edit: i naravno,RAMA LAMA RAMA LAMA DING DONG! :))) Edited October 5, 2008 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 CAOS EVO JA USTAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 EVO JA IDEM DA SPAVAM OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 da se zakuco u zid sa 150 nebi ostalo ni od njega ni od kola nista :D hlop hlop ! rano ustajem nesto ovih dana cak oko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 jao jao kung-lao. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 da se zakuco u zid sa 150 nebi ostalo ni od njega ni od kola nista :D Ma bre usporio je "valjdaa, ne znam" kad je ishao niz bubanj :D nebitno ,videcu danas shta je bilo to :D Spavam kao beba poslednjih dana , opushtencija xD ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 vreme je da se izadje iz kuce malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 dodala me neka random riba na fejs ona: hi marco mare: hi ona: whats up? mare: nothing, i just woke up. you ona: its cold today, just stay in my bed hihi :| lol Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts