Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Od 5 u gradu , sredjivao na tone beskorisnih gluposti kojima ljudi zapravo odaju neki znacaj :((((

bio na ispitu ,sad se jedva vratih a moram na fucken sastanak :(

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Kal1mero said:
koji si prekaljen igrac ha haha :D pa kad vec ides na rodj zamoli ih da te oslobode vojske kao poklon :D

:))

Imam jos dva dana da razmislim da li da gruvam civilnu ili da je odlozim.Jebes mi mater ako ne izaberem ovo prvo.

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

volim laga kao brata!

Rapid said:
Kad smo kod toga, je l' zna neko zasto curi ta voda?

Tokom leta dok je hladila nije, a sad sam ukljucio grejanje i curi, znaci ne iz onog creva gde treba, nego iz spoljasnjeg dela klime... :/

Sa1Nt said:
ista pricha i ovde... leti sve ok, sad pochelo da curi iz externe jedinice... imal' neko ideju sta se desava? :)

kondenzuje se voda na spoljašnjoj jedinici jer je ona sada hladna. split klime za grejanje koriste obrnuti proces od onog za hlađenje - unutra se povećava a napolju smanjuje pritisak rashladne tečnosti.

Ivan_ said:
kondenzuje se voda na spoljašnjoj jedinici jer je ona sada hladna. split klime za grejanje koriste obrnuti proces od onog za hlađenje - unutra se povećava a napolju smanjuje pritisak rashladne tečnosti.

lepo, al' shta ja sad da radim kad mi komshinica sa prvog sprata kuka kako mi klima curi na njenu? :)

Bio upravo na dodeli Citroena onom klincu sto je pobedio i osvojio C1 u Areni, na basketu, za one koji ne znaju u finalu je pobedio klinac sa druge tekme (protiv Bugara). Kaze da je vezbao svaki dan otkako je usao u to finale. :) kul, bol' ga patkidzona..

Inace, upravo jedem onaj novi Cordon Blue obrok iz Meka, dobar je, punjeno pohovano meso neko.

Sada malo papirologije....

facebook.com/speed.rs

dovlagsi said:
Bio upravo na dodeli Citroena onom klincu sto je pobedio i osvojio C1 u Areni, na basketu, za one koji ne znaju u finalu je pobedio klinac sa druge tekme (protiv Bugara). Kaze da je vezbao svaki dan otkako je usao u to finale. :) kul, bol' ga patkidzona..

Inace, upravo jedem onaj novi Cordon Blue obrok iz Meka, dobar je, punjeno pohovano meso neko.

Sada malo papirologije....

jeste skroz, isprobao sam i ja taj CB juče, može da prođe za has

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ZNAS STA ZVERKO,VOZI SE TI GRADSKIM PREVOZOM,ZNASH?!

:))))))))

Za neupucene,upravo sam gledao Zverka na foxu.

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Ovom gradu treba naplatna rampa na brankovom mostu na kojoj ce se naplacivati 100 evra kazna ako sam idesh e klasom ili toyotom landcruiser na posao u centru....a ne da nam gradske vlasti daju isprazne savete o gradskom prevozu kada i oni sami znaju da ovaj grad nema dovoljno saobracajnica za sva vozila. nije vishe ovo 1970ta.

inache danas sam lepo raspolozen. zavrshio mnogo toga, crtkao malo za svoju dushu u "vojsci"

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...