ArktickaLubenica Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 ^^ :| Arctic Monkeys aaaa kakav srecnik treba da budes :\ Laibach :D I svirka mog ortaka u lokalnom klubu ofc :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Efdemin, expo Cattaneo, Magacin savršeni setovi, nisam skidao osmeh sa lica :) update: Vibrasphere LIVE @ X-Lagoom 12.10.2008 [jupi] [jupi] O M G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 brate ovaj corey je all round rejver. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 za taj arctic monkeys bi te prebio sad kolko ti zavidim =/ elem: MarkEG @ poseydon (petak13. oktobar 2006 omg ) Vibrasphere @lagoom '07. prodigy @ exit xerox&illumination @ skc 05. ili 06. ne secam se... ( :D ) (ne zbog kvaliteta zukre, mojne neki flame odma, plx) Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 astral projection...svaki put kad su gostovali u skcu electric universe azax menog xerox&illumination @ skc 06 nastic 04 pegaz,07 lovac indjija varela i nastic 01 after indjijja (private party) bila cool muzika i 98-e berlin love parade 2 m ljudi... pepersi bili ok, svirka 202-e u indjiji kod prijatelja pirija, neverne bebe stage... stalo mi i ovo malo mozga shto imam...aaaaaaaaaaaaaaaa u glavnom struje je bilo i previshe i kad je donoshen agregat da bi se struja nastavila zalim za prodigy 95-e, bio mali(10 godina) cale ljut, nana hip hop sastav isto gostovao da li 95-e ili 96-e nisam siguran mozda chak i kasnije,carl cox,tiesto,metallica... u sushtini za neke dogadjaje sam uskracen a za neke sam ispao ukenj ^_^ Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Gardijani prosle godine u julu... Kako da ne pamtim, bio sam jedan od ukupno trojice likova sa kratkom kosom... ja, kiligor, i cini mi se da sam snimio jos jednog lika... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts