gruja Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Fatboy Slim@exit 2005 Preach,Kanziany,Varela@petak,exit 2005 Nick Warren@exit 2006 Dave Clarke@exit 2006 Layo&Bushwacka@exit 2006 Varela,Preach@SD Djava 2006 Dave Clarke@kalemegdan 2007 Marko Nastic,dochek ng@Paradiso 2004-2005 Green Velvet@exit 2007 Boza Podunavac@UE 2004 Punisha,Milos Vujovic,Sharooz,Phatjak,docek ng@studentski 2007-2008 Umek@Nasticev rodj,Basta sc,mislim da je 2005,ali mozda je i 2006:)) jebote Tjile,ja nisam mogao 10 minuta da se setim gde sam ove godine bio za nye,svaka ti cast kojih se ti detalja secas :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 i kako su bili na prodgy '95 u pioniru :O nema to veze s godinama, vise sam isao tada na tripove nego sada, lenja stoka:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 steve angello @ sajam hala14 07' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 12, 2008 Author Report Share Posted September 12, 2008 juju gle momke sto se proseravaju :)))))))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 the prodigy u hali 14 i the prodigy na exitu :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 zorica brunclik @ triton barikuda folkoteka '03 Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 to bih i ja svakako pamtio :)))) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 (edited) haha josh uvek se setjam tog mog shoka "SHTA?! imate 15 godina" :)))) ahahahahaha [roflmao] Ako ikad taj rejv budem zaboravio, mogu da se upucam slobodno Bah,kako pozelim da sam stariji kad procitam post poput Maudovog. :/ taj rad :/ Meni su, recimo: Prodigy u hali 14 (prvi rejv) Silikonci u SC-u, tipa... '07 edit: Zabiela na green beat-u prosle godine <3 Nikad necu sebi oprostiti za Gariner-a prosle godine :/ Edited September 12, 2008 by Hide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Umek@Nasticev rodj,Basta sc,mislim da je 2005,ali mozda je i 2006:)) septembar 2006, vrh bilo :) btw, nastic, carola, herceg novi 2004 DEFINITIVNO kanzyani,varela @ exit 2005 dave clarke @ lifka 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 (edited) King Diamond @ skc '06 Metalmania (Therion,Anathema,Nevermore,Soilwork,Moonspell,Charon) @ Petofi Hall (djarma) '06 Cynic @ skc '07 Agent Steel,Vicious Rumors @ skc '07 Blind Guardian @ skc '07 ...e da i Soulfly na exitu kad ono bese,2004 valjda :) Edited September 12, 2008 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 12, 2008 Author Report Share Posted September 12, 2008 a chemical bros?! anyone? nastic,preach/kanzijani/varela @ exit 05 warren exit06 tenaglia 07 al i dalje.. coldplay zelim vise od svega :/ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoid Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 prodigy 95 i green nuns of the revolution ispod beogradjanke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 public enemy u hali sportova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 jebote Tjile,ja nisam mogao 10 minuta da se setim gde sam ove godine bio za nye,svaka ti cast kojih se ti detalja secas :)) da si se ti toliko prao ne bi ni ti zaboravio :)) nema to veze s godinama, vise sam isao tada na tripove nego sada, lenja stoka:) tada su gutao vishe elesa ? jako teshko tumachim tvoje postove u poslednje vreme :] ili otjesh da kazhesh da si mogao da odesh na to '95 jer si tada imao 13 godina ili koliko vetj :) x-press 2 @ urban 7 '02 gus gus & timo maas @ urban '03 uf da da zaboravih to :) i-f na onom malom stejdzu sastrane <3 i onaj vizual za vreme gusgusa sa rukama jaaaooo :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 (edited) Blind Guardian, oba koncerta. Motorhead na Tashu. Six Pack na Kolosu. Soulfly kad su bili prvi put, u Hali Sportova. Neki kao HC festival u Barutani, nestalo struje pre nego shto je Hitman trebalo da zatvori. Svejedno mi je bilo mega, a za Hitman mi nije bilo toliko zao jer sam se otprilike jedva drzao na nogama, a slushao sam ih i pre i posle toga... Loma jebote... :((((((((((( edit - E da, jedan od koncerata Doghouse-a u Domu Omladine, pre nego shto su 'rsli. Chini mi se da je i to bio neki festival, al' njihovog nastupa se bash onako najzivlje secam. :) Jebote, koji prekid je bio na "Better off this way"... brrrrr, najezim se i danas. Edited September 12, 2008 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 koko bich batko:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 disciplina 2 ili 3 x laibach 2x nick cave therion 2x diorama diary of dreams gothika mortiis p1nk memorija mi je u pm. :( Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 (edited) X-Dream 2003 Barutana STS Music zurka, G+, stari avionski hangar na novom bgu ( manibus, opsis, x-dream) Exit: Preach, Timo Maas, Hype ili Huyper (isto vece kad i timo maas), umek...itd...ne sluzi me bas memorija iz ovoga perioda, pa ne ide mi... Prodigy na sajmu, mnogo bolje bilo nego na exitu ... da da... ZDRAVKO COLIC NA MARAKANI! Edited September 15, 2008 by Vege Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 tada su gutao vishe elesa ? jako teshko tumachim tvoje postove u poslednje vreme :] ili otjesh da kazhesh da si mogao da odesh na to '95 jer si tada imao 13 godina ili koliko vetj :) lol sad se namerno pravis piglu:) tripovi as in dogadjanja naravno, odgovaram valjda u duhu topica, a slike nisam nikad radio:), tada sam isao vise na svirke godisnje nego u poslednjih 7-8 godina ukupno. recimo, ni na jedan egzit nisam otisao ni na pet minuta. a devedesetih stalno nesto, pogotovo ovo domace, za strano nisam imao kesa, secam se da je taj prodidzi bio 'a must go' za sve zive i da je bio najveci hajp koga se ja secam za koncert bilo koji u mom odeljenju, ali da je bio nesto uzasno skup tipa 90rkema, ali islo je bilion ljudi mojih godina, pa covece, meni je tad prodidzi bio biblija. a na ove domace sam redovno isao posto su bile jeftine, tipa ritam nereda, brejkersi, ateisti, pa posle i ajzbrn, sansajn itd... sada nemam taj entuzijazam, odem na nesto bas bas da mi ne bi bilo zao, kao recimo nik kejv. mislim, najintenzivnije sam isao na pocetku srednje, ono kao lol novi drugari ajmo na sansajn, a u osnovnoj nesto redje, ali opet sto puta cesce nego sada. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 (edited) underworld live ! plakao sam ko curica, priznajem.. ti si moj coek!:) uz to dodajem i fbs iste godine isto mesto, prodigy sajam, muse arena i metaliku prtz stadion Edited September 16, 2008 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
marijaksxxx Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Ovaj sto se tuce u glavu, lici mi na Kikija iz Pilota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 (edited) ajd da dodam ja moje metal dane :D najbolji koncert ikada manowar @ vizovice, cze 2005 zatim maideni @ budapest, 2003 i beograd nightwish @ budapest 2003 i vizovice, cze 2005 children of bodom @ budapest, 2003 rage @ vizovice 2005 edguy @ vizovice 2005 anthrax @ budapest 2003 king diamond @ beograd wasp @ beograd motorhead @ beograd megadeth @ beograd deep purple @ beograd soulfly @ beograd helloween slayer steve vai @ beograd stao mi mozak sta sam jos po beogradu gledao.. prodigy sajam i egzit green beat 2006 sasha @ green beat prydz,booka shade bob sinkler fat boy slim green velvet david guetta @ kpgt vise sam se pogubio sta sam jos gledao na egzitu i po beogradu, kad se setim dodacu :) edit: metallica beograd Edited October 7, 2008 by Protagonist Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 prodigy '95e dok su josh lichili na nesto :D Metallica 1999 Jamiroquai 2004 Stanley Clarke 2006 Marcus Miller 2008 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Meni je bash krivo shto nisam nikada bio na Jamiroquai-ju :/ chak i kad je bio ovde kod nas :( Sad kad malo bolje pogledam, Prodigy 2005 svakako kao i FBS :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Arctic Monkeys (new york), dj louie vega (cielo), Astrix (airport city ex hangari), Bookashade & Sharam (Exit '08), DJ Sean Miller ( Miami '07 club Mystique), Massive attack (budapest)... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts