LockPower Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 (edited) E ovako posto ja nisam neka budala a lepo je video ko sam i sta sam trazim lika koj je ovde na ruru bogdan_bgd znaci placam 100 E za njegovu adresu jel za toliko me je za palaio a na nisam neka vuna da moze da se igra samnom inace nije u 100e pocepacu ih al mene niko nemoze da zapali za pare to je onaj lik sto je prodavao huntera za 100e tauren. Kontakt 063/605084 Edited September 7, 2008 by LockPower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vosa Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 pokuso je i mene da zapali za nekog roga sa vengfull dagerima kad sam mu trazio fotokopiju licne karte bilo je fora " soz neki lik mi upravo ponudi 200e a ne trazi licnu " i onda sam ga odjebo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 ti skemeri a ima ih nekoliko su iz igraonice neke samo se ne zna koje al ako je bg nema koja sem metro ili forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
LockPower Posted September 7, 2008 Author Report Share Posted September 7, 2008 pa video sam lika kako izgleda a to se zajebo a takdje znam da je pajser sto je probao da me skamuje jel niko nemoze mene da skamuje :)) lagano pa nisam mu ja dao zadnje pare al nije bitno ima ga gazim istim audijem u kome je sedeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 nemam pojma, overi ove igraone sto ti je killy rekao. ja bi ruke sekao tim majmunima sto bi se bukvalno jebali u dupe za 100 evra Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 lol daj reci ako ga navatas i zovi nekog da snimi :) NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 audi, facepalm.jpg wow mafija jebote opasno po zivot ovo postalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vosa Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 ti skemeri a ima ih nekoliko su iz igraonice neke samo se ne zna koje al ako je bg nema koja sem metro ili forum Aj mi samo objasni zbog cega vi mislite da su scameri iz igraona samo mi to nije jasno... Kakve to veze ima sa scamom.. zasto neki lik ne bi mogo od kuce da igra i da pokusa scamuje ljude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 sto mu bar tablice nisi zapisao ako nista... Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
LockPower Posted September 8, 2008 Author Report Share Posted September 8, 2008 Ne ne stvarno ste likovi obozavam vas :) Rekao sam to je neki pajser svi znaju ko sam ja i sta sam to sto volim da udjem na wow to jednom u sto godina volim da imam sve sto vidim to i kupim i pazi niko se do sada kad me je video nije zajebo da me skamuje kao prvo pazi kako bi ti sad se postavio vidish nekog zajebanog lika :) u audiju A8 sa DB tablama zatamljena stakla nepita nista samo da pare i ide na poverenje jel bi probao da ga zajebesh ? :)) ili dodjem isto sa BMW crnim zatamljena stakla sa cetvorocifrene table i sad ti probash zajebesh takvog lika alo pa to je nebuloza ja nikad nisam kratak ostao za kintu ne zato sto mi znaci 100e pocepao bi ih nego zato sto neoze me pravi neko dete budalom a druga greska je sto je sa novog beograda i sto sam video kako izgleda tako nema sta dalje pricamo a snimak ce te dobijete sigurno samo malo cenzurisan pozz i dalje stoji ponuda placam za informacije o njemu nije frka :) Vuk nikad nije bio cava poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 koji si ti kralj bratori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Ne ne stvarno ste likovi obozavam vas :) Rekao sam to je neki pajser svi znaju ko sam ja i sta sam to sto volim da udjem na wow to jednom u sto godina volim da imam sve sto vidim to i kupim i pazi niko se do sada kad me je video nije zajebo da me skamuje kao prvo pazi kako bi ti sad se postavio vidish nekog zajebanog lika :) u audiju A8 sa DB tablama zatamljena stakla nepita nista samo da pare i ide na poverenje jel bi probao da ga zajebesh ? :)) ili dodjem isto sa BMW crnim zatamljena stakla sa cetvorocifrene table i sad ti probash zajebesh takvog lika alo pa to je nebuloza ja nikad nisam kratak ostao za kintu ne zato sto mi znaci 100e pocepao bi ih nego zato sto neoze me pravi neko dete budalom a druga greska je sto je sa novog beograda i sto sam video kako izgleda tako nema sta dalje pricamo a snimak ce te dobijete sigurno samo malo cenzurisan pozz i dalje stoji ponuda placam za informacije o njemu nije frka :) Vuk nikad nije bio cava poz Brate, pa ti izlazish po splavovima? Shto mi ne reche da eto imam nekog RURovca po splavovima :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 daj da pogazimo te likove pa da mogu sigurno da kupim world of warcraft akaount da igram pvp malo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vosa Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Brate, pa ti izlazish po splavovima? Shto mi ne reche da eto imam nekog RURovca po splavovima :) <<< Eve gi jos jedan >>> Ko nema pare za belo ( odelo ) odma nek se vrati u svoje selo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 lik je totalno u pravu te skamere treba tuci i ne zaliti :) NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Ajde da ga trazimo po gradu za 100 jura!!ko je samnom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 il do it for 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 ali pricha o dbu, audijima, bmwovima, sa zatamljenim staklima i kurci palci na wow podforumu .. koji • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 il do it for 90 Idemo sutra znaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 <<< Eve gi jos jedan >>> Ko nema pare za belo ( odelo ) odma nek se vrati u svoje selo!!! Ti izgleda bash nisi u toku ili samo farmujesh postove? poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 sto, jel se vise ne vuku linije to sad kao nije vise popularno :(? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Ti izgleda bash nisi u toku ili samo farmujesh postove? Bice da je oboje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LockPower Posted September 8, 2008 Author Report Share Posted September 8, 2008 ali pricha o dbu, audijima, bmwovima, sa zatamljenim staklima i kurci palci na wow podforumu .. koji pa brate ti me ocigledno neznash ....... ajde da se upoznamo pusti porukicu na gore navedeni broj ako te interesuje ko sam shta sam a ovo je prvi put da sam postovao nesto u zivotu tako da .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 (edited) sve da je istina to sto pricash opet je rofl to pricati na wow subforumu :D nego jak je nama DB i drzava ako ne mogu da navataju klinca skamersona :D Edited September 8, 2008 by nebra Link to comment Share on other sites More sharing options...
LockPower Posted September 8, 2008 Author Report Share Posted September 8, 2008 e da i inace netreba meni nikakva pomoc , sve sam zavrsavam , treba mi samo informacija od vas jel jebiga vi blejite druzitese znate jedan drugog znam da je klinac u JBC-u na nbgu al neznam tacno zgradu al ono par dana pasce i ta informacija sve da je istina to sto pricash opet je rofl to pricati na wow subforumu :D nego jak je nama DB i drzava ako ne mogu da navataju klinca skamersona :D kao prvo vozilo je bivsi db table a drugo za 100 jura da cimam neke veze ma daaj ja samo necu da me klinac pravi debilom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts